Silot Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Πεταλάκια κιθάρας.....Toneless Anarchytechture Ti είναι αυτό ??? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Shhhhhhhh !!!!! Κακομοίρη μου... ήμουν έτοιμος να σε δώσω... in stereo! 8) :P About mister Toneless: Τι είναι αυτο το αναρχοτέτοιο???? Όλα στα κρυφά τα βγάζετε κύριε Νίκο μας!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Shhhhhhhh !!!!! Κακομοίρη μου... ήμουν έτοιμος να σε δώσω... in stereo! 8) :P About mister Toneless: Τι είναι αυτο το αναρχοτέτοιο???? Όλα στα κρυφά τα βγάζετε κύριε Νίκο μας!! :D κατσε μην τα βγαλω ολα εγω στην φορα..ολα τα μαθαινω εγω... :lol: :lol: το μηχανημα απλα δεν παιζεται για την φαση που ειναι φτιαγμενο... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 κατσε μην τα βγαλω ολα εγω στην φορα..ολα τα μαθαινω εγω... :lol: :lol: το μηχανημα απλα δεν παιζεται για την φαση που ειναι φτιαγμενο... :wink: Χαχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol: Που είσαι ρε αληταρά μπλουζίστα???? :lol: :lol: :lol: :lol: Για ρίξε μια δικιά σου ανανεωμένη λίστα... χωρίς να βγάλεις βρώμα όμως, γιατί θα με κυνηγάει ο Silot! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Shhhhhhhh !!!!! Κακομοίρη μου... ήμουν έτοιμος να σε δώσω... in stereo! 8) :P About mister Toneless: Τι είναι αυτο το αναρχοτέτοιο???? Όλα στα κρυφά τα βγάζετε κύριε Νίκο μας!! :D κατσε μην τα βγαλω ολα εγω στην φορα..ολα τα μαθαινω εγω... :lol: :lol: το μηχανημα απλα δεν παιζεται για την φαση που ειναι φτιαγμενο... :wink: Να υποψιαστώ fuzz-οκατάσταση; Μη μου πεις ότι είναι τίποτα Mogwai-motivated (κατοχυρώνω τον όρο, μόλις τον δημιούργησα :D ) πεταλάκι; one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 gangster μου :) μιλαμε για κατι πολυ πιο ακριβο αλλα δεν μιλαω αλλο γιατι μπορει να μην ισχυει καν αυτο που λεμε...(για πιθανον ενδιαφερον του silot). abraxas η update λιστα συντομα... :wink: (παντως πολλες αλλαγες απο ολους προσεξα..α ρε G.A.S.) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 EXCUSE ME !!!!!!!!! Είμαι κι εγώ εδώ !! Θα μου πεί κάποιος τί είναι αυτό το πράγμα ή να πεταξω τον Marshall απο το 6ο ??????? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 ¶ντε επειδή είναι μεσημέρι και λυπάμαι τους γείτονες που θα ξυπνήσουν απο τον γδούπο που θα ακούσουν να σου πούμε: Είναι custom pedal του φιλτατου Toneless (υποθέτω...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 ¶ντε επειδή είναι μεσημέρι και λυπάμαι τους γείτονες που θα ξυπνήσουν απο τον γδούπο που θα ακούσουν να σου πούμε: Είναι custom pedal του φιλτατου Toneless (υποθέτω...) Αυτό ηταν όλο ????? Kαι που χρησιμεύει ? Τί κάνει ? Εεεεεεεεε???? Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 ¶ντε επειδή είναι μεσημέρι και λυπάμαι τους γείτονες που θα ξυπνήσουν απο τον γδούπο που θα ακούσουν να σου πούμε: Είναι custom pedal του φιλτατου Toneless (υποθέτω...) Τι λες βρε παιδάκι μου; :D Και γω νόμιζα πως είναι το καινούριο μοντέλο της Nissan! :P Που είναι ο Toneless για να απαντήσει υπεύθυνα, επιτέλους; Ε; Αρκετά πιά με αυτούς τους ανεύθυνους που σκορπίζουν φήμες από δω και από κει! :twisted: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση