ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2006 εντυπωσεις απτις harley benton σου φιλε freedom?? Ελα, σου εφτιαξα ένα προχειρο θρέαντ για την ηλεκτρική... (για να μην βγουμε εκτος τοπικ εδω) Αν σε ενδιαφέρει γνωμη για το 6χορδο μπασο ή το 4χορδο μικρου μεγεθους πες το μου... Εκανα και ένα update στην λίστα... Εφυγε το 4χορδο μπασο της Ibanez και ήρθε μια 12χορδη ηλεκτροακουστική κιθαρα Stagg... Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveWr Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 ΜΠΑΣΣΟ YAMAHA RBX775 (5χορδο) ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ..... :oops: ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ TECH21 Sansamp Bassdriver DI Programmable Boss CEB2 (bass chorus) BOSS AW3 (Dynamic WAH) DIGITECH Digidelay BOSS DS1 (Distortion) BOSS OC3 (Octaver) IBANEZ LU-10 TUNER Behringer FCV100 VOLUME PEDAL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Έχεις κανείς ιδέα πόσο να κοστίζει να μπει τρέμολο σε Gibson και που μπορείς να πας γι' αυτήν τη δουλειά? www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jonn Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Έχεις κανείς ιδέα πόσο να κοστίζει να μπει τρέμολο σε Gibson και που μπορείς να πας γι' αυτήν τη δουλειά? To είχα ψάξει κι εγώ λίγο πριν κάποιες μέρες για την G-400 μου αν μπορεί να βάλεις επιπλέον MAestro Tremolo και ανακάλυψα ότι ούτε η Gibson ούτε κανείς άλλος τα πουλάει σαν ξεχωριστά εξαρτήματα καινούρια. Μονάχα αν "χτυπήσεις" κανένα μεταχειρισμένο στο ebay ή κάπου αλλού στο internet και έχεις μάστορα που να τον εμπιστεύεσαι να ανοίξει τρύπες στο σώμα και να καλύψει τις παλιές του stopbar tailpiece. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά όσο το έψαξα εκεί κατέληξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2006 Παιδιά είμαστε τελείως εκτός θέματος εδώ, προτείνω κάποιος mod να το σπάσει σε διαφορετικό θέμα. Σχετικά με την απορία σου Zstelioz δες και την πρόταση της Schaller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ztelioz Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2006 Οκ παίδες, τώρα εντόπισα το topic. Ευχαριστώ και sorry για την άσχετη με το θέμα ερώτηση.. www.myspace.com/pogr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Να μαι κι εγω με τη λιστα μου: Κιθαρες: Ibanez EDR170 Ibanez RS300 Cort M520 Fender Deluxe Super Strat (με εξτρα spice απο τους CS69 S/Cs) BC Rich (Ακουστικη) Κιθαρες που κλαπηκαν: (οποιος τις εχει να του σκασουν οι χορδες στα ματια :evil: ) Fender SRV Strat Fender Standard Strat Vantage Ενισχυτες: Vox AD30VT Sears & Roebuck LA5 Ross Fame Series Model 10 Combo Πεταλια/Εφε: Ibanez TS9 Boss CE-5 Boss MT-2 Boss HM-1 DigiTech Main Squeeze Boss GT-6 (προς πωληση) Αυτα... και βλεπουμε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Καταρχήν καλωσόρισες στο ΝΟΙΖ!!! Fender Deluxe Super Strat (με εξτρα spice απο τους CS69 S/Cs) Τι μου θυμίζει' date=' τι μου θυμίζει ????? :lol: Κιθαρες που κλαπηκαν:(οποιος τις εχει να του σκασουν οι χορδες στα ματια :evil: ) Fender SRV Strat Fender Standard Strat Vantage ???? ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ??? :o :o :o www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2006 Εμένα αν μου είχαν κλέψει όλα αυτα θα είχα βγει στο δρόμο με το sniper και θα έψαχνα για τον κλέφτη. 8) Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2006 Κιθαρες που κλαπηκαν: (οποιος τις εχει να του σκασουν οι χορδες στα ματια ) Fender SRV Strat Fender Standard Strat Vantage όταν ακούω για απώλεια κιθάρας λόγω κλοπής ... κάτι με πιάνει και όχι τίποτε άλλο είναι Fender strat ..... είναι σαν να μου κόβεις ένα δάκτυλο η κάθε μία..... Να σκεφτείς αν ήταν Ibanez θα έλεγα ο Μ%$#ς ο κλέφτης φορτώθηκε καυσόξυλο :lol: αλλά Fender..... (αστειεύομαι....) είναι λυπηρό.... αλλά ρε παιδί μου 3 κιθάρες να σου κλέψουν πως τα κατάφερες???? :cry: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση