bear Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Η πρώτη μου πεταλιέρα :) Το RingModulator ήταν όλα τα λεφτά κ μένα η πρώτη μου πεταλιέρα ... respect τι να λέμε τώρα... :P Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια χαρά, να και τα δικά μου: κιθάρα fender strat highway1 (kinman woodstock set pups) ενισχυτής vht special 6 (ευχαριστώ sf) effects dunlop cry baby (gcb95) boss cs-3 (monte allums modded) boss bd-2 (keeley modded) χορδές webstrings 10-46 (ξανά ευχαριστώ sf) υ.γ. ίσως και να είμαι ο μόνος εδώ μέσα με μία μόνο κιθάρα στην κατοχή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psilosm2 Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 The No-Tube kind oof Guy Guitars: 1. ESP M-II NTB with Duncans JB/59 2. Gibson Les Paul Traditional with PAF 57's AMPS 1. Digitech GSP 1101 2. Digidesing Elever Rack Connected with MAUDIO BX8a Monitors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koomis Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μπάσσο: Warwick Corvette 4$ Εφε Μπάσσου: ΒBE optical compressor Bass big muff Digitech Bass Chorus Boss Oc-3 Ενισχυτης Μπάσσου: Jackie Jackson 10w (practice) Κιθάρες: Fender telecaster Standard (Mexico) - Arctic White Ibanez AFS75-trd Epiphone Sg G-400 Εφε κιθάρας: cry baby GCB95 Nobels Natural overdrive Akai shredomatic Proco Turbo Rat (USA) Boss space echo Boss Rc-2 (looper) Digitech multichorus Carl Martin surf trem Ενισχυτης κιθάρας: G80r cd ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Gibson les paul studio 2008 Orville les paul custom 1992 Kramer (american) stagemaster deluxe mach 2 1989 kramer (american) sustainer holoflash 1989 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2010 α εχω κ μια b.c.rich warlock σε κομματια στην ντουλαπα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2010 Κιθάρες Fender custom limited edition 68' reverse Hagstrom Ultra Swede Ενισχυτής Κustom Defender με λάμπες Svetlana Pedals T-rex Alberta Ibanez TS-9 Vox Bulldog Distortion Maxon PT-999 Phase Tone EH Memory Toy Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2010 Κιθάρα Ibanez JS 1000 Ενισχυτής Blackstar HT 20 Combo 1X12 Πετάλια Digitech Metal master Digitech Multi chorus Digitech Turbo Flanger Aria Compressor Zoom G1XN Zoom G1 Vox Wah 845 Behringer Hell Babe Wah όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Λόγω των πρόσφατων αλλαγών στα μηχανήματά μου, ξαναποστάρω το Gear List: Κιθάρα Epiphone Les Paul Black Beauty Καλώδιο Thomann 5m Garageband 8) μινιμάλ προσέγγιση α λα Wim Mertens! RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vthomas Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2010 Ναι, αλλά το κλιπάκι με την "πρώην" μου ακόμη το περιμένουμε, κ. dmilo...!!! ;D Και μια ανανέωση στο δικό μου gear: (οι προσθήκες με bold) - Valley Arts Custom Pro '92 - Fender Sambora Strat '94 - Gibson Explorer '76 - Ibanez S-1540 Prestige - Jackson SL3 (Japan) - ESP M-II Deluxe - Peavey Wolfgang - Jackson DKMZ - Epiphone Trans Amber - Charvel Model A+ (Japan) - Charvel XT (Japan) - Ibanez Steve Vai Swirl Custom - Kramer Nightswan - Ibanez JEM 770 - Jackson Performer Series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση