ZiVeLeKi Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Βασικα εγω τωρα αρχιζω με ηλεκτρικη (παιζω 1,5 χρονο ακουστικη) και οι κιθαρες μου ειναι Ακουστικη Fender DG-20S Hλεκτρικη Εpiphne SG G-400 και εχω εναν Line 6 Spider III 30W Πως τα βλεπετε???? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Update του εξοπλισμού μου: Η/Υ Intel Core 2 duo 6300 + 2GB Ram + 500Gb Disk Κάρτα ήχου EMU 0404 PCI Midi controller ESI KeyControl 49 Μίκτης Behringer Eurorack UB802 Μικρόφωνο δυναμικό Shure C607 Μικρόφωνο πυκνωτικό Behringer B1 Near-field monitors Tascam VL-X5 Ακουστικά Beyerdynamic DT 770 PRO Headphone Amplifier 4-Channel MILLENIUM HA4 Όργανα: Ηλεκτρική κιθάρα YAMAHA PACIFICA 112 OM Κλασσική κιθάρα Alhambra 9C Ηλεκτροκλασσική κιθάρα Esteve GR3ECE Ηλεκτρακουστική κιθάρα Samick Greg Benett TMJ5CE Ηλεκτρακουστικό μαντολίνο Fender FM-52E Διάφορα κρουστά - τουμπερλέκια από Ελλάδα/Ασία/Αφρική more update: :) Κάρτα ήχου Mackie Spike Midi controller CME UF5 https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Update του εξοπλισμού μου: Η/Υ Intel Core 2 duo 6300 + 2GB Ram + 500Gb Disk Κάρτα ήχου EMU 0404 PCI Midi controller ESI KeyControl 49 Μίκτης Behringer Eurorack UB802 Μικρόφωνο δυναμικό Shure C607 Μικρόφωνο πυκνωτικό Behringer B1 Near-field monitors Tascam VL-X5 Ακουστικά Beyerdynamic DT 770 PRO Headphone Amplifier 4-Channel MILLENIUM HA4 Όργανα: Ηλεκτρική κιθάρα YAMAHA PACIFICA 112 OM Κλασσική κιθάρα Alhambra 9C Ηλεκτροκλασσική κιθάρα Esteve GR3ECE Ηλεκτρακουστική κιθάρα Samick Greg Benett TMJ5CE Ηλεκτρακουστικό μαντολίνο Fender FM-52E Διάφορα κρουστά - τουμπερλέκια από Ελλάδα/Ασία/Αφρική more update: :) Κάρτα ήχου Mackie Spike Midi controller CME UF5 ευχαριστουμε που μας ενημερωσες! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 EEE η χαρά δεν κρύβεται! :D https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2007 EEE η χαρά δεν κρύβεται! :D αφου επιασαν τοπο τα λεφτα σου χαλαλι σου τοτε! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crisk Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 -RI Guild Starfire IV -MJM London Fuzz -Pedal racks quad loop 1st loop:Ibanez ss10 2nd loop:EH mini q-tron 3rd loop:back talk R.Delay 4th loop:Demeter Tremulator + Boss tu-2 -H&K Replex -'68 SF Twin Reverb (non master volume) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2007 Βασικα εγω τωρα αρχιζω με ηλεκτρικη (παιζω 1' date='5 χρονο ακουστικη) και οι κιθαρες μου ειναι Ακουστικη Fender DG-20S Hλεκτρικη Εpiphne SG G-400 και εχω εναν Line 6 Spider III 30W Πως τα βλεπετε???? :lol:[/quote'] Μια χαρά είσαι :wink: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vortimer Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Κιθάρες Ηλεκτρικές B.C Rich Warlock (με μαγνήτη bridge DiMarzio ToneZone DP155 και Floyd Roze της Ibanez) B.C Rich Mockingbird Κλασική: Guernica 20A Ηλεκτροακουστικη: Fender (της κακιάς ώρας) Μπάσο Ibanez SDgr Ενισχυτές Line6 spider Marshall Valvestate 100W 2speakers Πεταλιέρα Line6 Pod XT Live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starfire Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2007 Γεια σας, να παραθεσω τον εξοπλισμο μου! Guitars Gibson Les Paul custom Black beauty(Bridge Duncan custom,neck Pearly gates) Gibson Les Paul 1958 Plain Top V.O.S Washed cherry Fender stratocaster American olympic white(EMG DG set) Fender stratocaster American 57' vintage ESP ECLIPSE CUSTOM II(EMG) Jackson RR24 Epiphone Les paul zakk wylde(Loaded ZW SET ACTIVE emg) AMP-Heads Marshall JCM 800 DIezel Einstein 50 head Engl Powerball Fender blues junior Cabs Bogner 2x12 Engl 4x12 Marshall MR-1960AX 4X12(Greenback) Pedals ZW overdrive Ibanez tubescreamer ts9dx ehx BIG MUFF MXR SUPER COMPRESSOR EHX HOLY GRAIL REVERB Ibanez analog delay reissue Dunlop cry baby MXR stereo chorus MXR 6 band equalizer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2007 starfire και συ καλά πας ε? ...αχχχ όλοι οι ψυχοπαθής εδώ....nice gear mate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση