vagx69 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 botiskt... Που ακριβώς μένεις και ποιες ώρες απουσιάζεις??? Έτσι εγκυκλοπεδικά ρωτάω.... :D :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Botiskt Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2007 botiskt... Που ακριβώς μένεις και ποιες ώρες απουσιάζεις??? Έτσι εγκυκλοπεδικά ρωτάω.... :D :twisted: Ασε και παιζουν σκυλια,συναγερμοι,ενισχυμενα παραθυρα και...μπερετα. Οποιος θελει να δοκιμασει την τυχη του ας κοπιασει αλλα προειδοποιω!το αλατι βλαπτει σοβαρα την υγεια και ενιοτε...τσουζει....: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2007 updated list.... κιθαρες: rockinger telecaster fender ga43s ακουστικη ενισχυτης: laney VC-15 με λαμπες jj effects: Vox Tonelab Se dancomp compressor by jam tubedreamer8 by jam fuzzz by jam proco rat distortion electroharmonix pulsar tremolo electroharmonix microsynth καλωδια: George L's Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 πάντως όχι εμένα!!! And who are you??? :?: :?: :?: :?: I'M A KYRIAKOPOULOS - TOKOS MIX!!! BLESSED THEIR NAMES!!! :lol: 8O 8O 8O 8O 8O 8O ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Amps Mesa Boogie Nomad 45 Θα ήθελα ενα μινι review αν θες για αυτόν :wink: Thx You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyslord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 ¶σχετο αλλά ας αναφέρω και εγώ το δικό μου gear list: Kurzweil K2600X Triton Le 76 Pentium 4 2.8Ghz (θα αντικατασταθεί με mac σύντομα) running Nuendo 3 Samson Resolv80a active studio monitors Emu 1212m soundcard (θα αντικατασταθεί με motu σύντομα) Soundcraft compact 4 2 Quiklok stands (η μια είναι διπλή) Rotating stand made by Patrick Slaats Proel cables σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 πάντως όχι εμένα!!! And who are you??? :?: :?: :?: :?: I'M A KYRIAKOPOULOS - TOKOS MIX!!! BLESSED THEIR NAMES!!! :lol: 8O 8O 8O 8O 8O 8O O γνωστός Κυριακόπουλος από τον Θέμο;;; :D :D :D :D :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Βεβαιως αλλά ξερεις κατι; Ξεφευγουμε από το θέμα οπότε... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 [list=]Λοιπον, ΚΙΘΑΡΕΣ Gibson Les Paul custom '78 (loaded with EMG) Fender Stratocaster '73 (original) Fender Telecaster '76 (original) Fender Stratocaster '84 american standard (di marzio fast track neck/duncan JB junior bridge? KILLER GUITAR 2 Charvel (older models) super modified for gigging with cover bands with Floyd Rose (1 white and 1 black) Cort electroacoustic with Fishman system ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ Marshall JCM 800 combo 2x12 50 watts (KILLER) που τον παιζω μονο με πεταλια βλ. παρακατω RACK SYSTEM Sansamp PSA 1 preamp (for sale) T.C Electronic G major (for sale) Behringer FCB 1010 midi controller (for sale) MESA BOOGIE 50/50 power amp 4x12 καμπινα σπλιταρισμενη για stereo loaded with celestion 75w PEDALS Cry baby wah Cry baby FROM HELL (Dimebag Darrell) wah KILLER BOSS tuner BOSS OD 3 overdrive BOSS OD 2 turbo overdrive PRO CO RAT original BOSS chorus BOSS DD3 digital delay MXR phase 90 BOSS octaver BOSS acoustic simulator (μαπα) Βασικα δωσε μου την Les Paul μου η την Strat, ενα overdrive και το WAH και τον Marshall μου και δεν χρειαζομαι τιποτε αλλο. Ολα τα αλλα ειναι οδοντοκρεμες και για δουλειες με πολλους ηχους, ΑΥΤΑ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Κιθάρες Ibanez RG 270 Parker Nitefly PBK Ενισχυτές κτλ Peavey Rage 15w Marshall AVT-2000 100W Marshall Jmp-1 Mesa/Boogie 2:50 Καμπίνα Mesa/Boogie Rectifier 2x12 (αν ήξερα ότι είναι τόσο κτήνος θα έπαιρνα το 1x12) Effects Boss GT-8 Rocktron Intellifex OnLine Budda Wah (+Booster Switch) S.Talker Talk Box Korg DT-10 tuner Shure Sm57 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση