marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Λαμπροί συνάδελφοι, μήπως ξέρετε να με φωτίσετε με τι τρόπο (pedals?...) γίνεται το sustain χτυπάω μια νότα και τη κρατάω 4-5-6 λεπτά-μια ώρα, τύπου Santana ή Gary Μoore? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Heatseeker Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Με ένα delay που έχει τη δυνατότητα "Hold" (όπως είναι το dd3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Συναδελφε Marathon, περιττο φανταζομαι να σου πω οτι οι κιθαριστες που προανεφερες δεν χρησιμοποιουσαν καποιο τρικ για να πετυχουν αυτο το ατελειωτο sustain. (για τον Gary Moore εχω καποιες αμφιβολιες σε καποια στουντιο κομματια ::)) Αν ψαχνεις τρικ, η λυση ειναι το πεταλι που σου προτεινε ο zelur_zenabi, but why don't you try the natural way? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Καλημέρα, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να κρατήσεις τη νότα με τη βοήθεια του feedback. :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Μεσαια,ΓΚΑΖΙ και ενα καλο compressor sustainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Μεσαια,ΓΚΑΖΙ και ενα καλο compressor sustainer Νομίζω ότι το dd3-dd6 θα με καλύψει...βλέπεις δεν έχω εύκολα Γκάζια, δεν παίζω με ενισχυτή αλλά κατευθείαν στην κάρτα ήχου Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 but why don't you try the natural way? μολις πηρα την PRS αποκτησα και το επιθυμητο sustain ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Κι εγω μολις αγορασω τον εξοπλισμο του santana θα σε ειδοποιησω για κοντρες .Στην επομενη 20ετια ξεμπερδευω .Βρε παρε ενα κομπρεσερ που σι λεου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 ...δηλαδή θέλεις να μου πείς οτι οποιαδήποτε κιθάρα έχει sustain όπως στο Parisienne Walkways? Mε τη Gibson μου πάντως δεν φτάνω πάνω από λεπτό...φίλε backys μήππως δεν κατάλαβες το εφέ που θέλω? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Η λύση που εφαρμόζω εγώ είναι 2 Overdrive ενεργοποιημένα ταυτόχρονα + Compressor. Παρεπιπτόντως δες κι εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=3156.msg35948#msg35948 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση