bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ μάλλον θα έχω πείραμα να τρέχει κι έτσι δεν θα είμαι εκεί. Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ, και τα είχα κανονίσει!!!!!!!! ΚΑΙ με pass... >:( Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ μάλλον θα έχω πείραμα να τρέχει κι έτσι δεν θα είμαι εκεί. Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ, και τα είχα κανονίσει!!!!!!!! ΚΑΙ με pass... >:( θα σου στειλω φωτο. bloody sunday κατι ειναι και αυτο μην απογοητευεσαι! :P Frankfurt am main λεγεται η πόλη.το am main ειναι ολόκληρη η περιοχή που είναι χτισμένη η πόλη και όχι κάποια συνοικία ας πούμε.messe ειναι η έκθεση άρα κοιτα να βρεις κάπου γύρω απο την messe frankfurt. εκλεισα σε ενα 3ενοδοχειο ποθ λεγεται B&B ειναι 5χιλιομετρα απο αεροδρομιο και 5 αο την εκθεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 οκ,μην ανησυχείς.τα μέσα μαζικής μεταφοράς εκεί είναι για σεμινάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ μάλλον θα έχω πείραμα να τρέχει κι έτσι δεν θα είμαι εκεί. Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ Γ&#@$ΤΟ, και τα είχα κανονίσει!!!!!!!! ΚΑΙ με pass... >:( θα σου στειλω φωτο. bloody sunday κατι ειναι και αυτο μην απογοητευεσαι! :P Αν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν θα σε σκοτώσω καν. Θα σε βασανίζω μέχρι να πεθάνεις από... φυσικά αίτια. 8) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 bloody sunday μηπως θες καμια φωτο απο φρανκφουρτη?μολις γυρισα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 υπαρχουν και χειροτερα: εγω ημουν γερμανια μια βδομαδα, σχετικα κοντα, κι ουτε καν το θυμομουν μεχρι που ηταν αργα για να παω..... ??? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 υπαρχουν και χειροτερα: εγω ημουν γερμανια μια βδομαδα, σχετικα κοντα, κι ουτε καν το θυμομουν μεχρι που ηταν αργα για να παω..... ??? πως την πατησες ετσι βρε alter? εχασες παντως εγω πηγα για πρωτη φορα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παω και του χρονου διοτι ηταν γ....α!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2008 bloody sunday μηπως θες καμια φωτο απο φρανκφουρτη?μολις γυρισα... Μήπως θες να μην μπορέσεις να πας του χρόνου, ή εδώ που τα λέμε, να μην μπορέσεις να ξαναπάς πουθενά, οπουδήποτε, οποτεδήποτε; ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση