theokal Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια επειδη σκοπευω να κατεβω στην εκθεση της φρανκφουρτης 12-15 μαρτιου ξερει κανεις πως λεγεται η περιοχη οπου γινεται η εκθεση για να βρω κανενα κοντινο ξενοδοχειο για να μην τρεχω μεσα στην Γερμανια?Αν εχει παει κιολας καποιος να μου πει και περισσοτερεσ πληροφοριες τοσο το καλυτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Στην παρακάτω σελίδα θα βρείς ότι ζητάς αν κι εχεις αργήσει λίγο για να κλείσεις. http://www.frankfurt-tourismus.de/cms/tourismussuite/de/home.html Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Εχω βρει αεροπορικα απλα επειδη κατα 90% 8α παω μονος ειναι ευκολο να βρω μονο δωματιο κ οπως ειδα και στο site υπαρχουν δια8εσιμα πολλα!για τα αεροπορικα 8α παω 11 και 8α φυγω 13 και υπαρχουν ακομα 8εσεις!Αρα η περιοχη ειναι frankfurt am main σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Εχω βρει αεροπορικα απλα επειδη κατα 90% 8α παω μονος ειναι ευκολο να βρω μονο δωματιο κ οπως ειδα και στο site υπαρχουν δια8εσιμα πολλα!για τα αεροπορικα 8α παω 11 και 8α φυγω 13 και υπαρχουν ακομα 8εσεις!Αρα η περιοχη ειναι frankfurt am main σωστα? Αν δεν κάνω λάθος η έκθεση μέχρι τις 14 δεν είναι μόνο για εμπορικούς επισκέπτες? Και στις 15 ανοίγει για το γενικό κοινό? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Ακριβώς. Μόνο η τελευταία μέρα. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 μπορεις να αγορασεις το εισητηριο το τετραήμερο της εκθεσης και να μπεις ολες τις μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 'Αλλα μαθαίνω εδώ από δημοσιογράφους φίλους μου αλλά για να το λες, κάτι παραπάνω ελπίζω να ξέρεις... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Το λέω γιατι πηρα τηλ το πρακτορειο που κλεινει τις εκδρομες και μου παν οτι αμα αγορασεις το εισητηριο δεν θα εχεις προβλημα!μπηκα και στην γερμανικη σελιδα και ειδα οτι μονο τελευταια μέρα ειναι ανοιχτα!δεν πειραζει θα παω σαν εμποροσ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theokal Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Μολις παρελαβα τα εισητηρια και τα tickets για την εκθεση!!!πρεπει να κανω οικονομιες διοτι προβλεπονται πολλες αγορες απο κει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Frankfurt am main λεγεται η πόλη.το am main ειναι ολόκληρη η περιοχή που είναι χτισμένη η πόλη και όχι κάποια συνοικία ας πούμε.messe ειναι η έκθεση άρα κοιτα να βρεις κάπου γύρω απο την messe frankfurt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση