Προς το περιεχόμενο

Γίνεται σύνδεση pod/ v-amp με καμπίνα;

gamanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παίδες.

Μόλις αγόρασα το v-amp 2 και μέχρι να ξεκοκαλίσω το manual, 2 ερωτήσεις που δεν θα μου τις λύσει το manual:

Γίνεται να συνδέσω το v-amp 2 κατευθείαν σε καμπίνα, αφού προσομειώνει ενισχυτές;Αν ναι με το κλασσικό xlr καλώδιο; (αν όχι γιατί όχι;).Με τον θόρυβο τι γίνεται;

Επίσης έχω ένα πεταλάκι acoustic modeler, μπορώ να το συνδέσω στο v-amp 2 και από κει να πειράζω με τα εφέ το σήμα πριν το οδηγήσω στον ενισχυτή(απλό fenderako frontman 15άρη με μόνο input είσοδο); Ποια είναι  η συνδεσμολογία και οι ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες απαντήσεις σας :D

Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1)θες ενα τελικο ενισχυτη για να το συνδεσεις με καμπινα

2)βαλε κιθαρα>acoustic modeler>v-amp>fendeρακος(αν καταλαβα καλα)

Practice cures most tone issues - John Suhr

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βοηθάει πολύ.

α) το v-amp2 προσωμειώνει τελικούς ενισχυτές, σωστά; άρα γιατί δυνάμει να μην μπορεί να συνδεθεί μόνο αυτό με μια καμπίνα;

β)καλά κατάλαβες για τον ενισχυτή, το δοκίμασα αλλά δεν πήρα τον ήχο από το πεταλάκι, αν κανείς ξέρει αν χρειάζονται ρυθμίσεις,ή άλλη συνδεσμολογία πέραν της προφανούς: κιθάρα-in πεταλιού-out πεταλιού-input v-amp2-line out vamp2-input ενισχυτή.

το v-amp2 προσωμειώνει τελικούς ενισχυτές, σωστά; άρα γιατί δυνάμει να μην μπορεί να συνδεθεί μόνο αυτό με μια καμπίνα;

Γιατί απλούστατα το v-amp είναι προενίσχυση....και δεν προσωμοιώνει "τελικούς" αλλά διάφορους γνώστους ενισχυτές κιθάρας..(combos ή heads)

Γιατί απλούστατα το v-amp είναι προενίσχυση....και δεν προσωμοιώνει "τελικούς" αλλά διάφορους γνώστους ενισχυτές κιθάρας..(combos [glow=red,2,300]  ή heads[/glow])

Μα ακριβώς heads/κεφαλές όπως λες δεν μπαίνουν στην καμπίνα για να ακουστεί;Αυτό είναι που μου γέννησε την απορία και εξακολουθεί να με μπερδεύει.

Μα ακριβώς heads/κεφαλές όπως λες δεν μπαίνουν στην καμπίνα για να ακουστεί;Αυτό είναι που μου γέννησε την απορία και εξακολουθεί να με μπερδεύει.

Άλλο πράγμα η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ και άλλο ένας πραγματικός ενισχυτής! Μια προσομοίωση μιμίται την χροιά ενός ενισχυτή (και μπαίνει πριν την προενίσχυση και την ενίσχυση, ή καποιες φορές μετά την προενίσχυση και πρίν την ενίσχυση) και ένας ενισχυτής είναι αυτό που λέει η λέξη: ενισχύει το σήμα σου.

Αντιμετώπισε το pod και το vamp σαν πετάλι....

Άλλο πράγμα η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ και άλλο ένας πραγματικός ενισχυτής! Μια προσομοίωση μιμίται την χροιά ενός ενισχυτή και ένας ενισχυτής είναι αυτό που λέει η λέξη: ενισχύει το σήμα σου.

Αντιμετώπισε το pod και το vamp σαν πετάλι....

ακριβώς...

αν ήταν έτσι θα κοτσάραμε κι αυτό σε μια καμπίνα και θα παίζαμε:

EFFFBM1.jpg

Απ'ευθειας σε καμπινα δεν γινεται, θελεις και ενισχυση ενδιαμεσα,

μη ξεχνας το μηχανηματακι ειναι "προενισχυτης", του λειπει η τελικη ενισχυση.

Κοιτα ομως και αυτο. Atomic amps

Το εχω ακουσει με pod, καλο.

Ευχαριστώ όσους μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν. Βαθιά μέσα μου το ήξερα αλλά αρνιόμουν να το παραδεχτώ μέχρι να μου το εξηγήσετε πλήρως ;D ;D ;D ;D.

Πενία τέχνας κατεργάζεται, γαρ ::)

So long

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου