drumaddicted Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά συμπλήρωσα τα στοιχεία μου που ζητάνε στο www.safesound.gr (ονομ/νυμο, τηλ και mail) και κάλεσαν για να με ενημερώσουν πως επιθυμώ να μου τα στείλουν! ;) τα music safe κοστίζουν 25€, έχει μέσα τρία φίλτρα και τα χρησιμοποιείς ανάλογα σε πόσα ντεσιμπέλ θα είσαι εκτεθειμένος και για πόσο χρονικό διάστημα. Παίδες για το υλικό που λέτε είναι τόσο μαλακό που δεν καταλαβαίνω ότι τις φοράω και δεν με ενοχλούν καθόλου γιατί δεν είναι μόνο μια απλή ωτοασπίδα!!! 8) Keep Rocking! Ok, σε ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
software Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα και από μένα. Έχω αγοράσει πρόσφατα τις συγκεκριμένες ωτοασπίδες (MusicSafe)και για να πω την αλήθεια δεν περίμενα τέτοια αποτελέσματα,παιδιά είναι καταπληκτικά,βασικά κόβει ομοιόμορφα τις υψηλές συχνότητες και δεν ενοχλεί καθόλου η χρήση τους,επίσης έχουν διάφορες κατηγορίες γιατί έχω αγοράσει και κάποιες άλλες ωτοασπίδες (WorkSafe)για τον αδερφό μου γιατί στην δουλειά του έχουν πολύ θόρυβο και η ηχορύπανση έχει μειωθεί απίστευτα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο γιατί το έχω ψάξει το θέμα αρκετά,αν θέλετε πληροφορίες μπείτε στο site safesound. gr , τα παιδιά νομίζω είναι από Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Κι εσύ είσαι στα βόρεια και ο tripokaridos... καθως και η safesound, και ολως τυχαίως μπηκατε να γράψετε οτι παραγγειλατε online από το κατάστημα χωρίς τιμές και ειστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προιόν και εχετε αγορασει και για άλλες εφαρμογες για τα αδέλφια σας... Και όλως τυχαίως είναι και τα πρώτα σας και μοναδικά ποστ. Και ο νοών νοείτω... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pastorius Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 την καλημερα μου στην παρεα του noiz. επειδη με ενδιαφερει και εμενα το θεμα της ωτο ασπιδας μηπως εχετε να προτεινετε κανενα μαγαζι στην αθηνα που να πουλαει (πλην του νακα φυσικα η κατι αντιστοιχο γιατι ζητω που καηκαμε :P ). εγω ελεγα να παρω απο το φαρμακειο αλλα απο οτι αναφερεται εδω δεν κανουν και πολυ καλη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ παίδες πάντως έχω κολλήσει τόσο πολύ με τις ανωτέρω, που έχω καβάντζα 4-5 ζεύγη, γιατί τα φαρμακεία και τα λοιπά έχουνε κόψει να τις φέρνουνε και μόνο σε Carrefour και τέτοια τις έχω βρει... Tags: nexcare reusable ear plugs, όχι foam :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
software Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Κι εσύ είσαι στα βόρεια και ο tripokaridos... καθως και η safesound, και ολως τυχαίως μπηκατε να γράψετε οτι παραγγειλατε online από το κατάστημα χωρίς τιμές και ειστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προιόν και εχετε αγορασει και για άλλες εφαρμογες για τα αδέλφια σας... Και όλως τυχαίως είναι και τα πρώτα σας και μοναδικά ποστ. Και ο νοών νοείτω... Δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος, γιατί η σύσταση έγινε από Αθήνα(γνωστό κατάστημα με Drums στα Εξάρχεια) και αν θεωρείς πως υπάρχει σκοπιμότητα,δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις και να δεις την διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 και αν θεωρείς πως υπάρχει σκοπιμότητα,δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις και να δεις την διαφορά. Γιατί δεν στέλνεις ένα ζευγάρι για δείγμα; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2008 Δεν χρειάζεται να είσαι καχύποπτος, γιατί η σύσταση έγινε από Αθήνα(γνωστό κατάστημα με Drums στα Εξάρχεια) και αν θεωρείς πως υπάρχει σκοπιμότητα,δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις και να δεις την διαφορά. ΑΠό τους κανονισμούς μας: 7.Τα μέλη συμφωνούν να μη προωθούν, να διαφημίζουν ή να δυσφημίζουν έμμεσα, αλλά και άμεσα προϊόντα δικά τους ή άλλων και τις έμμισθες υπηρεσίες τους. Η αναφορά σε προϊόντα και υπηρεσίες μπορεί να γίνεται μόνο αν έχει ρόλο ενημερωτικό στην συζήτηση. 8.Δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις προώθησης εμπορικών site και των ενεργειών τους προκειμένου να προσελκύσουν μέλη. Συνεπώς δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση του noiz.gr για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την έγκριση του. Άλλο λοιπόν να παρουσιαστείς και να δώσεις πληροφορίες σαν έμπορος, και άλλο να προσποιείσαι τον ικανοποιημένο πελάτη. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tripokaridos Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Το θέμα με τις ωτοασπίδες ήταν ήδη ανοιχτό, οπότε αν ήθελα να διαφημίσω κάτι θα το έκανα από την αρχή, πρώτον, δεύτερον το να αποφασίζεις εσύ τι έχει, και τι δεν έχει ενημερωτικό ρόλο και χαρακτήρα για προιόντα και site που προτείνουμε και όλοι μας αυτό κάνουμε, το βρίσκω λίγο φασιστικό και θα σε συμβούλευα να δεις και να ψάξεις λίγο τι γίνεται και σε άλλες κοινότητες κυρίως του εξωτερικού! Δεν μπορείς να λογοκρίνεις μία κοινότητα ή έστω ένα μέλος του και να επικαλείσε λόγους εμπορικούς όποτε εσύ θέλεις. Επειδή λοιπόν αναφέρθηκες για tripokarido, θα σε παρακαλούσα εφόσον έχεις όλως τυχαίως στην διάθεσή σου το mail μου, να στείλεις εκεί τις οποιεσδήποτε ενστάσεις σου! Keep rocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 tripokaridos αν δεν έχεις καταλάβει απευθύνεσαι στον administrator της κοινότητας του ΝΟΙΖ. Αν αφιερώσεις έστω και 5 λεπτά απ'το χρόνο σου να μελετήσεις το φόρουμ θα καταλάβεις ότι το τελευταίο σου ποστ είναι άτοπο, ιδιαίτερα όσον αφορά την αναφορά σε "φασιστικές" συμπεριφορές. 'Ημαρτον, μην πετάμε βαρύγδουπες εκφράσεις έτσι χαλαρά γιατί έτσι το μόνο που κάνουμε είναι να δείχνουμε οτι α)δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο και β)οτι δεν αντιλαμβανόμαστε που βρισκόμαστε. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση