apost Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες!!! Μια λύση diy, όπως είπε και ο φίλος fenderikos, είναι το βαμβάκι. Και αυτό κάνει δουλειά. Σίγουρα όχι όσο οι ωτοασπίδες αλλά είναι αποτελεσματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SciTeF Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ωτοασπίδες είναι απαραίτητες!!! Μια λύση diy, όπως είπε και ο φίλος fenderikos, είναι το βαμβάκι. Και αυτό κάνει δουλειά. Σίγουρα όχι όσο οι ωτοασπίδες αλλά είναι αποτελεσματικό. Το βαμβάκι ούτε να το αγγίξω δε μπορώ, πόσο μάλλον να το βάλω στα αυτιά μου! Είμαι και εκλεκτικός όπως βλέπεις! :) Ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 δες κι αυτό αν δε το έχεις ήδη δει http://www.noiz.gr/index.php?topic=1070.0 αφού λες για συναυλίες εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε custom για να μην εξέχουν απο το αφτι σου... μη φας καμια αγκωνιά και μπει εκεινο το ματσουκάκι μεσα... εκτός αν είσαι προσεκτικος/δε φοβάσαι οπότε θα γλιτώσεις και λεφτά ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SciTeF Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 δες κι αυτό αν δε το έχεις ήδη δει http://www.noiz.gr/index.php?topic=1070.0 αφού λες για συναυλίες εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε custom για να μην εξέχουν απο το αφτι σου... μη φας καμια αγκωνιά και μπει εκεινο το ματσουκάκι μεσα... εκτός αν είσαι προσεκτικος/δε φοβάσαι οπότε θα γλιτώσεις και λεφτά ;) Το έχω ήδη δει, όπως είπα σας παρακολουθώ καιρό. Πάντως έτσι όπως το έθεσες δεν το είχα σκεφτεί ποτέ και σε ευχαριστώ για αυτό. Κι εγώ προς το custom το σκέφτομε αλλά πρέπει να πάω αθήνα για τα ultimate ears που το έψαξα, ενώ για τα etymotic δεν το έψαξα ακόμα. Λέτε να γίνετε η διαδικασία και Θεσσαλονίκη? Τόλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 στη θέση σου πάντως θα ρωτούσα και έναν ωρυλά. ίσως υπάρχουν λύσεις ποιο φτηνές ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SciTeF Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μετά την εξεταστική θα πάω να ρωτήσω. Ορίστε και ένα video που δείχνει την διαδικασία δημιουργίας του καλουπιού. Τόλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 τις εχει κανεις τις alpine music safe?Εχω να ρωτησω για την προσαρμογη πανω στο αυτι κατι που δεν καταλαβαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Tις εχω εγω...τι προβλημα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν καταλαβαινω πως πρεπει να ειναι η αισθηση κ λιγο το βιβλιαρακι οδηγιων με μπερδευει.Αν τις βαλω πολυ μεσα μπουκωνει το πραμα πολυ.Αν τις βαλω εξω ανετες δεν μπουκωνει.Που πρεπει να στεκονται κανονικα? Εχουν κ δυο επιπεδα ας το πω που δειχνει πως πρεπει να τα προσαρμοσεις στο αυτι κ το περισσευμα να το κοψεις.Κανω τπτ τετοιο ή τις αφηνω οπως ειναι? Γενικα σαν αισθηση δεν με εντυπωσιασαν παντως γιατι ετσι οπως τις δοκιμαζω μοιαζουν πολυ με τις σιλικονουχες των 2 ευρω.Τις πηρα 20 κ 8 ευρω τα εξοδα απ τον ματζιροdrumstore(τραγικοτατος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Σχετικα με το κοψιμο, σου λεει οτι μπορεις να τις κοψεις για να ταιριαζουν καλυτερα στο αυτι σου...προσωπικα δεν μου χρειαστηκε, τις αφησα ως ειχαν. Πρεπει να πανε σχετικα αρκετα μεσα και οντως μπουκωνει αρκετα. Σαν να εχεις τα αυτια σου τελειως βουλωμενα...απο αυτη λοιπον την αποψη οντως δε λενε τιποτα τρομερο σαν αισθηση. Αλλα ηχητικα κοβουν αρκετη ενταση ενω παραμενουν σχετικα flat συχνοτικα, οποτε δεν αλλοιωνουν αυτο που ακους. Εγω προσωπικα τις βαζω τοσο μεσα ωστε να στεκονται κανονικα και να μην κινδυνεουν να πεσουν με ενα κουνημα του κεφαλιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση