qrusticks Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 μετά από το τρίωρο αρχίζουν και βουίζουν τ αυτιά μου και στο επόμενο δίωρο γίνεται νιανια το μυαλό μου! Αυτό σημαίνει προσωρινή βλάβη του ακουστικού νεύρου. Η συνεχής επαναληψη του φαινομένου προκαλεί μονιμότητα. Το επόμενο στάδιο είναι να πέφτεις για ύπνο και μόνιμα να "ακους" βόμβο, άσχετα αν εχεις εκτεθει ή όχι. Όποιος ασχολείται ωρες, πρέπει να επενδύσει. Οι ωτασπίδες σιλικόνης είναι ακατάλληλες για προαναφερθέντες λόγους. Οι ωτασπίδες "σφουγκαράκι" απομονώνουν την ακουστική κοιλότητα, με πιθανότητα να δημιουργήσουν υποπίεση (έπειτα από κάποιες ώρες) με αποτέλεσμα όταν τις βγάλεις, με την εξισορρόπηση της πίεσης να διασκόρπιστει προσωρινα το υγρο της ισορροπίας στα τοιχόματα της κοιλοτητας του και να ξερνάς για κάποιες ωρες... Ωρυλα, και μαλιστα το συντομότερο, για μέτρα... Μια τζαμπαντάν και κομπογιαννίτικη λύση είναι να φτιάξεις μικρα ρολλά από χαρτομάντηλα. Μπορείς να κανονίσεις το πόσο θέλεις να κόψουν από ένταση κάνοντας τα σφιχτορολλαρισμένα η πιο χαλαρα... Και πάντα τα χρησιμόποιείς μόνο μια φορα...οι μπαγκέτες που πιάνουμε δεν εγγυονται καθαρά χέρια... Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν επειδή τελευταία έχουν αυξηθεί οι καθημερινές ώρες μελέτης μου και αναγκάζομαι να βάζω και τα 4 ηχεία δίπλα στ αυτιά μου (για ν ακούω και λίγο το κομμάτι εκτός απ τα τύμπανα) μετά από το τρίωρο αρχίζουν και βουίζουν τ αυτιά μου και στο επόμενο δίωρο γίνεται νιανια το μυαλό μου! Να χρησιμοποιήσω ωτοασπίδες? Αν κατάλαβα καλά, μελετάς ένα 5ωρο την ημέρα, σε ακουστικό σετ, παίζοντας επάνω σε κομμάτια που βγαίνουν από 4 ηχεία κολλημένα στα αυτιά σου; Αν είναι έτσι, και συνεχίσεις με αυτόν τον τρόπο, σε λίγο δεν θα χρειάζεσαι ωτοασπίδες αλλά ακουστικά βαρηκοΐας. Η ιδανική λύση θα ήταν ακουστικά (όχι τα βαρηκοΐας, τα άλλα...) υψηλού isolation, και να περνάς τα τύμπανα και το κομμάτι μέσα από μίκτη (ένα μικρόφωνο φτάνει για τα τύμπανα), έτσι ώστε να ρυθμίζεις τις στάθμες όπως θέλεις και να μην ξεκουφαίνεσαι. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ένα ζευγάρι ακουστικά όπως αυτά, με 29dB isolation και ενσωματωμένο μετρονόμο, είναι καλύτερα από τις ωτοασπίδες. Και όταν δεν παίζεις μαζί με κομμάτια και απλά μελετάς, αρκεί το ένα τρίτο του χρόνου σου να είναι σε κανονικό σετ, και το υπόλοιπο σε practice. Προσωπικά θα τρελαινόμουν αν έπρεπε να μελετάω rudiments στο ταμπούρο... Πάντως ότι και να επιλέξεις, κάντο γρήγορα! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Παιδιά από που μπορούμε να πάρουμε ένα τέτοιο http://www.thomann.de/gr/vic_firth_sih1_kopfhoerer.htm ή κάτι παρόμοιο εκτός από το thomann ? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 ο νάκας τα φέρνει αλλά μπορείς να τα βρεις σε οποιοδήποτε κατάστημα με μουσικά κατόπιν παραγγελίας (σε 1-2 μέρες από την παραγγελία δηλαδή) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Σε ευχαριστώ φίλε. Εσύ χρησημοποιείς κάτι παρόμοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 έχω χρησιμοποιήσει ή αυτά ή τα λίγο πιο ακριβά και έχουν απίστευτο isolation αλλά είναι αρκετά κουραστικά δηλαδή αν κάνεις κανένα recording και είσαι κάτι ώρες με αυτά στα αυτιά μάλλον θα έχεις πονοκέφαλο αλλά αν θες να γράψεις καμιά φωνή και να μην πιάσει τίποτα το mic από τα ακουστικά είναι μια χαρά δίνεις γκάζει και δεν βγαίνει έξω τίποτα ούτε και μπαίνει ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Βασικά εγώ αυτό που χρειάζομαι είναι προστασία της ακοής μου μόνο όταν παίζω drums :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 νομίζω ότι υπάρχουν και πιο φτηνές λύσεις http://www.thomann.de/gr/vic_firth_db22_drummer_headphone.htm http://www.thomann.de/gr/vic_firth_db22_gehoerschutz_packet.htm ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 http://www.etymotic.com/ephp/er20.aspx αν πραγματικα δεν θελετε να χασετε την ακοη σας... δοκιμασμενες σε 150 live καθε χρονο για τα τελευταια 6 χρονια...κοβουνε ολο το γκαζι χωρις να χαλανε χροιες ενω μπορεις και μιλας ανετοτατα με οποιον θες και μην ακουω για τσιγγουνιες και φτηνες λυσεις σε θεματα υγειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
crabsody Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2008 brain_g από που τις παρραγγέλνεις αυτές;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση