Johnny Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Hallo every1. Είναι αλήθεια? Ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βγει ξανά το LOGIC για PC (χωρίς απαραίτητα να σταματήσει να βγαίνει για MAC)? Κάτι φήμες ακούγονται. Εγώ δεν έχω κανένα στοιχείο. Ξέρετε εσείς τίποτα περισσότερο? John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al0000 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Χλωμό το βλέπω, και δεν έχω ακούσει και τίποτα. Θα ήταν εκπληκτικό :) Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tinkal Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 (χωρίς απαραίτητα να σταματήσει να βγαίνει για MAC) Την emagic την έχει αγοράσει η APPLE. Πως κάθεσε και γράφεις τέτοια πράγματα ; Δέν υπάρχει περίπτωση αν και έχουνε πέσει οι πωλήσεις του Logic 7 σε σχέση με 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Πως κάθεσε και γράφεις τέτοια πράγματα ;Δέν υπάρχει περίπτωση αν και έχουνε πέσει οι πωλήσεις του Logic 7 σε σχέση με 6. μια ερωτηση εκανε το παιδι ρε μαστορα,χαλαρωσε!!!! 8O προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dither Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Πολλά μπορούν να συμβούν στο (όχι και τόσο κοντινό ) μέλλον ... όταν δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό , μπορεί τελικά το βουνό να πάει στο Μωάμεθ ... :wink: www.softpear.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 ωραίο το λινκ.. μακάρι θεέ μου!!! Υ.Γ:το αχλάδι είναι ομορφότερο που έχουν απτό μήλο προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al0000 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2005 Αν βγεί OSX για PC, έχουμε σωθεί όλοι. Με το που το είδα το OSX το αγάπησα. Unix... Alex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση