theonik Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά δεν έχει βραχίονα βρε συ... Είναι μονοκόμματο κατακόρυφο κομμάτι από όσο βλέπω... Και ποιος μας είπε ότι το παιδί θέλει κάτι με βραχίονα; Εμένα με βολεύει το μονοκόμματο ας πούμε ;) Καλώς....Ας πει τότες ο Nimrod7 τι ακριβώς θέλει απλά μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να θές μόνο μονοκόμματο εκτός αν ηχογραφείς μόνο φωνή...Κιθάρα αν θες να γράψεις για παράδειγμα πως θα το κάνεις... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 DI your electric baby :P Ισχύει αυτό που λες πάντως. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nimrod7 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2008 Χωρίς βραχίονα θέλω, μόνο για φωνητικά είναι το μικρόφωνο! Ευχαριστώ! http://www.myspace.com/nimrodseven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση