Dimlab Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα Noiz, Αντιμετωπίζουμε το εξής πρόβλημα και ζητώ τις γνώσεις σας. Έχουμε μία ψηφιακή κονσόλα-recorder AKAI DPS24 που σταμάτησε να βγάζει ήχο από τις audio outs ενώ κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργική. Ζητήσαμε να την φτιάξει ο Νάκας (ο οποίος ¨είναι & δεν είναι¨ αντιπρόσωπος της AKAI ) και μας είπε (ο πωλητής του καταστήματος) ότι πιο σίγουρα αποτελέσματα θα έχουμε αν την στείλουμε στο εξωτερικό. Πράγμα που πιστεύω κι εγώ προσωπικά αφού την τελευταία φορά που του πήγαμε ένα MPC 2000XL για σέρβις και αναβάθμιση μνήμης, δεν είχαν κουμπώσει σωστά το τσιπ της μνήμης!!! ??? Γνωρίζει κάποιος κανένα τεχνίτη στην αγορά (Ελλάδα κυρίως αλλά και στο Εξωτερικό) με εμπειρία στα ψηφιακά της AKAI να μας εξυπηρετήσει; Ευχαριστώ το Forum εκ των προτέρων Υ.Γ. Από έρευνα που κάναμε στα MPC Forums βρήκαμε πια είναι η πιθανότερη βλάβη του μηχανήματος αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποια εκτίμηση κόστους για να την στείλουμε εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Εάν θες επικοινώνησε στο 210.3303579. Είναι το service της Roland. Ίσως βρείς κάποια άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimlab Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ Μανώλη για την πληροφορία. Θα δοκιμάσω αύριο αν και δεν πολυπιστεύω ότι θα βγάλω άκρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomasnastos Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2008 ο επισημος αντιπροσωπος ΑΚΑΙ είναι η Lights n effects,δοκιμασε και εδώ ;) -> http://www.lights-effects.gr/ www.myspace.com/thomasnastos www.thomasnastos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dimlab Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Θωμά σ' εχαριστώ u're a lifesaver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Το εχω ακουσει κ εγω αυτο οτι δεν ειχαν κουμπωσει καλα μνημη σε mpc...Επομενως κ επισημου αντιπροσωπου αν ειναι το service εμενα δεν μου εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη. Παντως εχω ενα mpc και ειχα κ εγω θεμα στο που να το παω,τελικα αναγκαστηκα να το εμπιστευτω σε εναν εγγυημενο ηλεκτρονικο στην πολη που μενω,με πειρα σε service μουσικων οργανων.Τελικα το παλικαρι εκανε πολυ καλη δουλεια,μεχρι και διορθωση της πλακετας η οποια ειχε ζημια απο πτωση!Θελω να πω πως αν ξερεις καποιον ηλεκτρονικο αλανι που να ξερει τι κανει,κ καθολου να μην ξερει απο ΑΚΑΙ,αν θελει θα την βρει την ακρη.Τι ζημια περιπου εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2012 Και ρωταω τωρα...πως γινεται να ειναι μνμ του 2008 και να μου το βγαζει στην αρχικη... Τωρα το διαπιστωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση