droneblack Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 http://www.ebay.com/itm/JACKSON-LEFT-HANDED-USA-SELECT-ADRIAN-SMITH-SIGNATURE-SAN-DIMAS-LEFTY-GUITAR-/301135542892?pt=Guitar&hash=item461d13ba6c Οριστε μια αγγελια που χρωσταω στον φιλο μου που με ρωτησε για τιμη JACKSON SOLOIST με 1600€ ευρω και σε μια αγγελια την πουλαγε μεταχειρισμενη 1900€ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Ναι αλλα ειναι στο αμερικα!Βαλε τα μεταφορικα (κανα 80αρι) βαλε και τα τελωνια...κανε υπολογισμους και δες πλησιαζη τα 1900ευρα? Τωρα θα πεις .."μεταχειρισμενη" ε καλα ποσο μεταχειρισμενη ,αμα ειναι του κουτιου? Anyway ,και γω πιστευω οσο θελει ο καθενας πουλαει ,οποιος θελει αγοραζη οποιος δεν..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Ελπιζω αυτη την φορα να πετυχω το σωστο σκεπτικο αυτου του Thread.... :P :P :P Μου φανηκε λιγο αστειο... JEFF LOOMIS SCHECTHER FR ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ : 666 Καινουρια εχει 1.159. Το 666 δεν ειναι η μιση τιμη!!! Χα χα χα χα!!! Κατι εχασε προσθετοντας το στο μετρημα!!! :P Μαλλον πεσαμε σε αγραμματο : γιατι ουτε την μαρκα της κιθαρας δεν ξερει να γραφει!!! :P :P :P 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Ελπιζω αυτη την φορα να πετυχω το σωστο σκεπτικο αυτου του Thread.... :P :P :P Μου φανηκε λιγο αστειο... JEFF LOOMIS SCHECTHER FR ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ : 666 Καινουρια εχει 1.159. Το 666 δεν ειναι η μιση τιμη!!! Χα χα χα χα!!! Κατι εχασε προσθετοντας το στο μετρημα!!! :P Ίσως το 666 να το έβαλε για άλλο λόγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Σου κάνει tribute Σατανούλη ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dark Oblivion Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Οχι.... ειναι η τιμη που την δινει!!! :) Με το σκεπτικο οτι ειναι η πιο φθηνη τιμη μεσα στο νοιζ. Ακυρωνοντας βεβαια την τιμη των 500 της ιδιας κιθαρας μονο και μονο επειδη ειναι αριστεροχερη. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Το ιδιο ποσο σε καφε,μωβ,πρασσινα χαρτονισματα δεν δοθηκε και για τις δυο? :) 'Αληθεια???' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 // Δεν θα στο πάρω όμως και στο 10% που λες, αυτό είναι ληστεία, 50-60% είναι μια δίκαιη τιμή μτχ οργάνου σε αψογη κατάσταση. // AKΡΙΒΩΣ. Υπάρχει μια λεπτή διαφορά ανάμεσα στο "κάνω την κρίση ευκαιρία" και στο "εκμεταλλεύομαι τους ανθρώπους σε κρίση". Σύμφωνα με τη δεύτερη "λογική" και οι λαδέμπορες στην κατοχή θα πρέπει να λειτουργούσαν σε "συνθήκες ελεύθερης αγοράς". 1 οκά λάδι = 1 στρατοκάστερ του '65. Αυτό που ξέρω, είναι ότι ελάχιστοι από μας θα γίνονταν λαδέμποροι. Και εν πασει περιπτώσει, κι αν γίνονταν δεν θα θεωρούσαν και ότι... τους κολακεύει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 έπαιζε και μια φτηνή Gibson Les Paul Studio στις αγγελίες μας .... στα 2400 ευρώ αν θυμάμαι καλά , ευκαιριάρα αν σκεφτεί κανείς ότι είχε αγοραστεί όπως ανέφερε ο πωλητής επί δραχμών 850.000 δραχμές ... www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 ρε παιδια αυτη η διαφανη τελε,ποσα χρονια πωλειται? ??? :P Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2014 Όσα χρόνια πουλάω κι εγώ τις θήκες των cd μου. ;D Είναι που δεν παίζουν ρόλο τα κσύλα χαααχ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 έπαιζε και μια φτηνή Gibson Les Paul Studio στις αγγελίες μας .... στα 2400 ευρώ αν θυμάμαι καλά , ευκαιριάρα αν σκεφτεί κανείς ότι είχε αγοραστεί όπως ανέφερε ο πωλητής επί δραχμών 850.000 δραχμές ...850,000 δραχμες την αγορασε, οχι 850,000€. :P Αυτο το ποσο μεταφραζεται σε 2494€. Οχι και τοσο "ευκαιριαρα" λοιπον αφου ο τυπος την πουλαει 2400€. Εκτος κι αν αυτο το "ευκαιριαρα" το γραφεις ειρωνικα. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις