gregg Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Ειναι σαφες οπως το εξηγεις. Δεν προκειται βεβαια για "αλμπανηδες ελληνομαγαζατορες" και φυσικα ουτε για "κακο ebay". just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shamos Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Μια φορα παιδες ενας φιλος ειχε αγορασει απο νοιζ εναν Engl 50αρη combo (νομιζω ) αξιας 550 ευρω και πηγε να τον παρει απο τα ελτα(ηταν απο επαρχια το παιδι που το πουλαγε) και εκει δεν του ζητησαν λεφτα για αντικαταβολη...... Πηρε λοιπον ο φιλος μου τηλεφωνο τον πωλητη και τελικα επειδη το λαθος εγινε απο τα ελτα ο τυπας αποζημιωθηκε και ο φιλος μου πηρε το μηχανημα τσαμπα.... Μετα απο αυτο εγω μονο τα ελτα εμπιστευομαι .... :P Γ@μιουνται οι ΠΑΕ - @στερα ολε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2014 @Shamos εγώ πριν 4-5 χρόνια είχα μεσολαβήσει για μια Les Paul που βρήκαμε σε αγγελία του noiz και όταν πήγα στο ταχυδρομείο να πληρώσω την αντικαταβολή(320 ευρώ περίπου υπολογίζαμε),μου είπαν απλά να υπογράψω και να φύγω.. Εντάξει,του βάλαμε του παιδιού τα λεφτά σε λογαριασμό και με λίγο κράξιμο στα ΕΛ.ΤΑ. τέλειωσε η ιστορία.. Μάλλον έπρεπε να ψαχτούμε και εμείς για αποζημίωση,δεν το γνωρίζαμε. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shamos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 @Shamos εγώ πριν 4-5 χρόνια είχα μεσολαβήσει για μια Les Paul που βρήκαμε σε αγγελία του noiz και όταν πήγα στο ταχυδρομείο να πληρώσω την αντικαταβολή(320 ευρώ περίπου υπολογίζαμε),μου είπαν απλά να υπογράψω και να φύγω.. Εντάξει,του βάλαμε του παιδιού τα λεφτά σε λογαριασμό και με λίγο κράξιμο στα ΕΛ.ΤΑ. τέλειωσε η ιστορία.. Μάλλον έπρεπε να ψαχτούμε και εμείς για αποζημίωση,δεν το γνωρίζαμε. ;D Με τα ΕΛΤΑ δεν βρισκεις ακρη φιλε ευκολα... ΕΙδικα αμα μενεις κερατσινι.... προβλημα... Γ@μιουνται οι ΠΑΕ - @στερα ολε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savatage84 Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 ΕΙδικα αμα μενεις κερατσινι.... προβλημα... +1 ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Μια φορα παιδες ενας φιλος ειχε αγορασει απο νοιζ εναν Engl 50αρη combo (νομιζω ) αξιας 550 ευρω και πηγε να τον παρει απο τα ελτα(ηταν απο επαρχια το παιδι που το πουλαγε) και εκει δεν του ζητησαν λεφτα για αντικαταβολη...... Πηρε λοιπον ο φιλος μου τηλεφωνο τον πωλητη και τελικα επειδη το λαθος εγινε απο τα ελτα ο τυπας αποζημιωθηκε και ο φιλος μου πηρε το μηχανημα τσαμπα.... Μετα απο αυτο εγω μονο τα ελτα εμπιστευομαι .... Tongue τα 550 τα πληρωσε ο ταμιας που εκανε το λαθος απο την τσεπη του, οπως γινεται στις τραπεζες YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shamos Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 τα 550 τα πληρωσε ο ταμιας που εκανε το λαθος απο την τσεπη του, οπως γινεται στις τραπεζες Οχι αδερφε.... ο ταμιας δηλωσε βλαβη στα κλιματιστικα απο ενα κονε που εχουν οι ελτατζηδες και τα 550 ευρω τα πληρωσες εσυ και εγω οπως παντα.... Γ@μιουνται οι ΠΑΕ - @στερα ολε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Μαρτίου 2014 Καινούργιο 76 ευρώ http://www.thomann.de/gb/behringer_ucontrol_uma_25s.htm Μεταχειρισμένο...100 ευρώ. http://smart.noiz.gr/details.php?id=182934 www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Παιδιά μη σπεύδουμε όποια αγγελία μας φαίνεται περίεργη η τιμή της με τα τωρινά δεδομένα να την ξεμπροστιάζουμε. :) Αν για παράδειγμα ο πωλητής είχε αγοράσει το εν λόγω controller από κάποιο από τα παρακάτω μαγαζιά, γιατί να είναι περίεργη η τιμή που το βάζει; http://www.skroutz.gr/s/393089/Behringer-UMA25S.html?keyphrase=Behringer+UMA+25S Επίσης η τιμή που έχει ο Thomann είναι τωρινή. Γνωρίζουμε πόσο είχε παλιότερα; Μπορεί και να ήταν ίδια, αλλά το ξέρουμε; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2014 Δημήτρη, συγνώμη, αλλά θα διαφωνήσω! Όταν πουλάμε κάτι σήμερα, πρώτα βλέπουμε την τιμή του προϊόντος σήμερα (και την κατάστασή του φυσικά) και όχι πόσο το πήραμε "κάποτε". Αν θέλουμε να πουλήσουμε βέβαια ::). Το 1984 αγόρασα απ΄τον Νακα έναν ενισχυτή (solid state Yamaha) 185.000 δρχ. πληθωριστικά περίπου 1500.00Euro σημερινά. Πρέπει να τον πουλήσω 1000.00Euro δηλαδη? (θα με πάρουν με τις πέτρες) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις