Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 To Roland TB-303 το βλέπω στο EBAY γύρω στα $2500. Άρα τα 2200 δεν είναι ΤΟΣΟ παράλογα... Απλά τα $2500 είναι 1800 ευρώ... (κάλα άσε... νόμιζα πως είναι άλλη η τιμή του δολαρίου... Αδιαφορίστε για το ποστ)... χεχ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Ακομα και οι τιμες στο eBay ειναι τρελες για το συγκεκριμενο μηχανημα. Αλλα τι να σου κανω που εχουμε γεμισει με DJs-fanboys που πανε και αγοραζουν τα TB-303 σε τιμες Porsche και γι αυτο τωρα βλεπουμε τιμες τυπου 2,200€, ενω σε νορμαλ συνθηκες η τιμη θα επρεπε να ηταν...200€. :P Οπως εγραψε και καποιος στο Vintage Synth Explorer, "This really is a one trick pony. I really can't see why people pay so much money for one of these! $1000-1500, just isn't worth it. £150 tops". ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Ενω το Roland TB-303 που πουλαει ο ιδιος στα 2,200€ σου φαινεται νορμαλ τιμη. :-X Τρεξτε να προλαβετε... ;D το ανεβασε μετα.. δεν τοχα δει... jesus christ... αλλα και τα "σαλια" που λεει για να τα πουλησει... ολα τα λεφτα η το ms20.... τωρα και με το κανουργιο.... "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Για την ιστορια, ενα καινουργιο TB-303 κοστιζε 238£ (285€ δηλαδη) το 1982 που κυκλοφορησε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 (ψιλό)άσχετο με το παρόν θέμα, αλλά λέω να σας ρωτήσω, όπως και να έχει: έχω στην κατοχή μου το αρμόνιο της Yamaha DSR2000. Αν θα ήθελα να το πουλήσω, ποια θα ήταν μια ρεαλιστική τιμή; Αξίζει καθόλου ως πληκτροφόρο ή μάπα το καρπούζι; https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 212.84€ στο eBay. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 212.84€ στο eBay. 8) και 23,500 ευρώ εδώ στο νοιζ... Τώρα σοβαρά, μπορεί να πιάσει καμμιά 50ριά ευρώ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 και 23,500 ευρώ εδώ στο νοιζ... Τώρα σοβαρά, μπορεί να πιάσει καμμιά 50ριά ευρώ ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως! θα ελεγα για να ειμαι δικαιος 70-100... λογω 4-op fm engine (δεν ξερω ομως αν ειναι προγραματιζομενο.. δηλαδη... μπορεις να αλλαξεις τις παραμετρους...) αν ειναι... 100! "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 ::) ενώ υπήρξαν και φορές που παρά το ότι με είχαν αποζημιώσει (το ebay δίνει μάξιμουμ διάρκεια που θα πρέπει να έχεις λάβει ένα αντικείμενο), αυτό που΄είχα παραγγείλει ήρθε λίγο καιρό μετά κι έτσι ήμουν διπλά κερδισμένος... ότι υπάρχουν επιθετικοί ηλίθιοι (no pun intented) εκεί όξω που νομίζουν ότι μας έχουν πιάσει κορόιδα. όχι απλά πονηρίδηδες, αλλά αφόρητο ελληναριό. είναι κομματάκι απατεωνιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2014 Οπότε, το τεμάχιον (δσρ2000) παραμένει στο ηχητικό μου οπλοστάσιο. 8) :P ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις