Προς το περιεχόμενο

Το ξύλο, ο παράδεισος και άλλα συναφή.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί φίλοι, όλη αυτή η συζήτηση για ξύλα, βερνίκια, χειροποίητες κιθάρες, χορδές από έντερα ασβού, πένες από νύχια λεοπάρδαλης, ενισχυτές που μαγικά σε μεταμορφώνουν στον joe pass, κουπιά που παίζουν μελωδίες κλπ κλπ, είναι παρανοϊκή φίλοι μου κιθαρίστες. Φανταστείτε keyboardίστες να συζητάνε για το αν οι μπρίζες από τα synths είναι σούκο ή παίρνουν τριφασικό ρεύμα. Φανταστείτε drummers να συζητούν για τα αρνητικά ιόντα στην ατμόσφαιρα του δωματίου και τι επίπτωση έχουν στον ήχο των πιατινιών. Φανταστείτε τρομπετίστες να αναρωτιούνται κατά πόσον μπορείς να παίξεις τρομπέτα σε οκτώ μποφώρ. Ναι, λυπάμαι, αλλά τέτοιες είναι αυτές οι συζητήσεις: ένα κράμα από στατιστική και ράδιο αρβύλα (μόνο ο superfunk μου φαίνεται ότι μιλά έχοντας γνώση λόγου). Οπωσδήποτε δεν έχουν σχέση με μουσική και οπωσδήποτε δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν το 80% των posts στην πρώτη σελίδα να έχουν τίτλους του στυλ: "να πάρω κιθάρα απο βαλανιδιά", "πόσο ακριβή πρέπει να είναι η μι καντίνι", "rolce royce guitars", "πως θα αποδίδει η κιθάρα μου αν την βάψω καναρινί", "θέλω μικρόφωνο το οποίο να γράφει μόνο ακκόρντα στη φα μείζονα"... Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχουν και ερωτήσεις αυτού του τύπου (υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει στην παρέα κάποιος αρκετά ενημερωμένος να τις απαντήσει) αλλά ΜΟΝΟ ερωτήσεις τέτοιου τύπου; Δεν υπάρχουν θέματα αρμονίας, θέματα που να σχετίζονται με κουρδίσματα, με σύνθεση, με οργάνωση του μουσικού υλικού, τραγουδοποιϊα κλπ; Τα λύσαμε όλα αυτά και το πρόβλημά μας είναι με τι ακριβώς λουστράρει τις κιθάρες η Fender του Αφγανιστάν (αν υπήρχε); Τα γράφω όλα αυτά διότι είδα ότι μία από αυτές τις συζητήσεις κατέληξε σε καυγά (κοινή μοίρα όλων των ανόητων συζητήσεων, να οδηγούν τους ανθρώπους σε καυγάδες). Μήπως πρέπει να σταματήσουν; Α, και κάτι ακόμη.. έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί από εμάς δε λένε να πάψουν παρά μόνο αν αφεθούν να πουν την τελευταία κουβέντα. Αυτό είναι μεγάλη ανωριμότητα ρε παιδιά. Από τη στιγμή που βγαίνει κάποιος που φανερά ξέρει τι λέει, δεν πρέπει οι υπόλοιποι να αφήσουμε την εντύπωση από το ποστ του να έχει διάρκεια; Με την βαβούρα που γίνεται και τα νούμερα του λότο να βγει να πει κάποιος, αμφιβάλω για το αν θα προλάβουμε να τα διαβάσουμε, αφού θα έχουν προλάβει να μπουν άλλοι πέντε να του πουν πόσο βαθειά διαφωνούν. Το πιάσατε το υπονοούμενο; Με την πολυλογία, είμαστε όλοι φτωχότεροι.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δυνατό post.

Περιεχόμενο με ουσία και χιούμορ!!

Και ότι σκεφτόμουν να προτείνω Θέμα γύρω από

την μουσική θεωρία.

Make a married woman laugh and youre halfway there

ΣΩΣΤΟΣ :!:

και θα προσθέσω ότι στο φορουμ αυτο "ερχόμαστε" για να ανταλλάξουμε απόψεις & να περάσουμε ωραία,ΟΧΙ για να δείξουμε πόσο καταπληκτικοί,τρομεροί,φοβεροί,super,γνωστες & ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ είμαστε :!: :lol:

ΟΛΟΙ μπορούμε να είμαστε καλύτεροι,ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ λοιπόν :!:

αντε και όποιος συμπεριφερθεί καλύτερα απο όλους θα κερδίσει μια σουπερ LesPaul-strato-tele κατασκευασμένη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ απο unobtanium ,κουρδισμένη ΤΕΛΕΙΑ σε ΡΕ ΜΑΤΖΟΡΕ,με 24 super alnicobtanium μαγνήτες ,η οποία παίζει ΜΟΝΗ της μια και την έχει κατσκευάσει ο κατασκευασμένος σε δοκιμαστικό σωλήνα γιός του Fender , του Paul Reed Smith & του Ted MCarthy! :lol: :lol: :D

(μαζι με την κιθαρα θα δωθουν και 20 σετ χορδων Μι μινορε! :wink: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Wow! γιατι μας ζηλευεις εμας τους κιθαριστες;φιλε μου οτι λεμε για τα ξυλα κτλ..τα λεμε και δεν τα καταλαβαινεις προφανως γιατι ποτε ενα synth δεν μπορει ουτε θα μπορεσει να βγαλει το feel μιας ηλεκτρικης κιθαρας :cry: ,και...των δακτυλων που την παιζουν..δεν παταμε απλα κουμπακια.ειναι πολλα που παρεμβαλονται μεχρι να βγει ο καλος ο ηχος, που ναι, εχουμε την πορωση να τον βγαλουμε γιατι ετσι γουσταρουμε.μην το ψαχνεις το θεμα τωρα :roll: .και πιστεψε με δεν εχει μονο ο superfunk γνωσεις.σιγουρα εχει απιστευτη εμπειρια αλλα μην τους ισοπεδωνουμε ολους τους αλλους :wink:

και αν θελεις ερωτησεις αλλου τυπου ας βγειτε οι ...synthαδες και ρωτηστε οτι θελετε.τι να κανουμε η πλειοψηφεια ειναι κιθαριστες αλλοι παλιοι αλλοι καινουριοι και ο καθενας εχει τις αποριες του.αρα τι τρωγεσαι τωρα;και σιγα μην κανουμε και μαθηματα συνθεσης και τραγουδοποιιας ρε φιλε απο εδω.πλακα κανουμε τωρα;

8O και superfunk ειπες οτι στο φορουμ αυτο "ερχόμαστε" για να ανταλλάξουμε απόψεις & να περάσουμε ωραία,ΟΧΙ για να δείξουμε πόσο καταπληκτικοί,τρομεροί,φοβεροί,super,γνωστες & ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ είμαστε.

οσο γνωστης το παιζω εγω και ολοι μας στο ιδιο βαθμο ιχυει και για σενα ετσι; :wink: δεν στο λεω απο..εμπαθεια ουτε τιποτε αλλο... :wink: αλλα αφου και εσυ συμμετεχεις στις ανταλλαγες αποψεων αν και σιγουρα εχεις την πιο πολλη πειρα εδω μεσα,εισαι και εσυ ενας απο αυτους τους φοβερους και τρομερους,super γνωστες και ελληναρες που ανταλασσεις αποψεις.εσυ δηλαδη δεν εισαι ολα τα παραπανω,αφου λες τις αποψεις σου και ολοι οι αλλοι το παιζουν γνωστες;ειναι λιγο εγωιστικο αυτο.εκτος και αν εβαλες και τον εαυτο σου μεσα... :oops:

τα εγραψα αυτα και με αυτο το υφος γιατι πιστευω οτι θιχτηκε λιγος κοσμος...

Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το πόστ μου και ίσως θα πρέπει να εξασκήσεις λιγάκι και το ΧΙΟΥΜΟΡ σου εκτός από την κιθαριστική σου δυνότητα :lol:

(ειμαι σίγουρος ότι ο Eyeprotocol ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ αναφέρθηκε στους κιθαρίστες :wink: μη τρελλαθούμε κι όλας!)

τους χαρακτηρισμούς super,ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ κτλ τους έκανα ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ λοιπόν και ΔΕΝ αναφερόμουν σε κανένα συγκεκριμένο μελος του noiz!!

Απλά προσπαθώ να εκτονώσω μια "μινι κρίση" που ξέσπασε μεταξύ 2 μελών του φόρουμ..........(& το χιούμορ είναι ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος τρόπος

....)

τέλος να με συγχωρεί η χάρη σου αλλα ΔΕΝ θεωρώ τον εαυτό μου φοβερά έμπειρο & αυθεντία & σε ΚΑΝΕΝΑ πόστ μου δεν έχω τετοιο ΥΦΟΣ :evil:

Επίσης θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ ΕΝΤΟΝΑ για το ΝΟΘΟ αποτέλλεσμα της ψηφοφορίας ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι μια κιθάρα απο ροκανίδια είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ όργανο για ρούμπα :!: το νόθο αποτέλλεσμα " με λένε ΑΡΤΕΜΗ" ΔΕΝ θα περάσει :lol:

προφανως γιατι ποτε ενα synth δεν μπορει ουτε θα μπορεσει να βγαλει το feel μιας ηλεκτρικης κιθαρας ,και...των δακτυλων που την παιζουν..δεν παταμε απλα κουμπακια...

Ντροπή ...

Ντροπή ...
Ναι, είναι πράγματι ντροπή. Απέφυγα να του απαντήσω για να μην δημιουργήσω καυγά. Ελπίζω να του απαντήσει κανένας κιθαρίστας.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου