fatalv Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 εγώ είμαι με τον bloody...menelae ου ψαρώσεις, αλλά έλθεις μεθ' ημάς!!!blue ομοίως!!! bouka δεν εχω λόγια να εκφράσω τον αποτροπιασμό....( ;D) kwsth....Σου είπα να φέρεις και τον Darren White.... >:( ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Ώπα ώπα, σαν πολλά μας τα λέτε. Κι εγώ στο πλευρό των bloody sunday, menelaos και blue. Κώστα, αντί να πεις μπράβο στα παιδιά (Anathema) που σταματήσανε να το παίζουν κρυφογκέη και σπέρνουν με τα δισκία τους τα όμορφα, πουλάς υφάκι κατά της συμπαθούς τάξεως των αιωνίων φοιτητών (και δη των "ελληνοροκάδων" αχαχαχα). Κρίμα. Πρέπει να σε κάνω ασήκωτο. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Σιγά μην ψαρώσουμε με τον κρυφοφλωρο. Εμείς κύριε είμαστε περήφανοι για τα γούστα μας, ακούμε Shakira και γουστάρουμε, είναι η αλήθεια! Το μίσος μας όμως είναι μεγάλο και η επίθεση μας αμείλικτη. Η υπεροχή μας συντριπτική. (Τώρα γιατί μιλάω σαν το golum δεν ξέρω ;D ;D ;D ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 kwsta & bouka δεν θα ζήσετε!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ οσο είναι καιρός!!! Αν όχι τότε η ημερα πάλης θα είναι A Fine Day to Exit.... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 εμένα μ αρέσουν πολύ οι Anathema από τα πρώτα μέχρι τα τελευταία! το λαηβ τους στο Ροδον τον 4/2004 θα το θυμάμαι ίσως για πάντα! ΤΕΛΕΙΑ!!! bloody είμαι μαζί σου! {που τους γνώρισες αλήθεια?} φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Και αφού αναφέρθηκαν και οι Πυξ Λαξ, τί λέτε να σηναντηθούμε έξω από το Μέγαρο των Φίλων του Πλιάτσικα; (έστω, της Μουσικής) Μετρό έχει, βολεύει. Η Αμ. πρεσβεία είναι δίπλα, θα έχουμε άμεση δημοσιότητα, μπορεί να παίξουμε άθελα μας ρόλο διακρατικό, να χαράξουμε (στη μούρη του Κώστα) εξωτερική πολιτική. Τί λέτε; Περιμένω. ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 O Johny παίρνει τα όπλα του! Μόνο αυτό σας λέω: Στο τέλος μόνο 2 καπνισμένες κάνες θα απομείνουν, ενθύμια τις μεγαλεπίβολης, ολοκληρωτικής και σαρωτικής συνάμα νίκης μας! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Eγώ είμαι με blue και λοιπούς. Ο Boukas ξέρει την μοναδική μου ικανότητα να κουράζω τον άλλον πολυ γρήγορα. Τρέμετε. Θα φέρω παρέα από Νίκαια και Κορυδαλλό ε. Αν δεν σφαχτούν μέχρι να ρθουν. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μασάω, είμαι τραμπούκος, θα πέσω μαχόμενος, με τιμή και δόξα, ζήτω το έθνος, η καπνιστή μπύρα και η ψητή προβατίνα, θάνατος στους εθνοπροδότες emo-wannabe. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2008 Εγω λεω να αφησετε τα μιση και να πιασετε το ....... Αααα και κανονιστε και καμμια μπυροποσια , αντε να το στανταρουμε ανα διμηνο . ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση