fret Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Διαβαζοντας διαφορα απο αγγελιες μεχρι αρθρα μου ηρθε κατι τις να γραψω και γω κατι περι κιθαρας. -καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που τη φτιαχνεις μονος σου -καλυτερος κιθαριστας ειναι αυτος που ξερει τι παιζει -η κιθαρα ειναι μεσο εκφρασης και οχι αυτοπροβολης -δεν υπαρχει υπερκιθαρα, υπαρχουν πολλες καλες κιθαρες -αυτο που ακουμε τελικα ειναι 30%ξυλο και κατασκευη 30%ηλεκτρικα και ενισχιτης 40%κιθαριστας -αν περιμενεις απο το modeling μηχανημα σου να βγαλει μονο του τον ηχο που μιμειται θα περιμενεις πολυυυυυυυ καιρο -το 80%απο οσα διαβαζω για ενα μουσικο προιον ειναι διαφημιστικες μπουρδες -απαιτηστε εξυπηρετηση και εγγυηση απο οπου δινετε τα λεφτα σας. γεμισαμε παντογνωστες ξερολες και επιστημονες του ειδους.ΕΛΕΟς ΠΛΕΟΝ!!!!!! -φτιαξτε προσωπικο ηχο.το να κυνηγας τον ηχο του καθενος καταληγεις διαφημιστικο θυμα -δεν τα ισοπεδονω ολα.θπαρχουν παρα πολλοι καλοι του ειδους σε αυτη τη χωρα του ποτε απλα δεν μιλουν πολυ -αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση thanks για το χρονο σας VAG ;) :) :D Καλυτερη κιθαρα ειναι αυτη που φτιαχνεις μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 σωστος ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 E γιατί άνοιξες για 2η φορά ένα ίδιο θέμα; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 εχεις δικιο σε ολα οσα εγραψες fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Μπράβο παιδί μου. Ωραία μας τα λές. (μερικά) Τι θέλεις τώρα? Μπισκότο? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 30%ξυλο σσσσσ......μη τα πετάς απότομα αυτά.... ;D 8) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 E γιατί άνοιξες για 2η φορά ένα ίδιο θέμα; Δεν άντεχα τόση αλήθεια μαζεμένη και μάλιστα σε 2 αντίγραφα. :) Fret..... που το πας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 30%ξυλο σσσσσ......μη τα πετάς απότομα αυτά.... ;D 8) Το ξύλο θα πρέπει ασφαλώς να είναι βρεγμένο, η κοινώς λεγόμενη "βρεγμένη σανίδα". LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 -αφηστε τα ποντικια και τα πληκτρολογια και πιαστε τις κιθαρες σας . ειμαι και γω ενα θυμα των καιρων αλλα προσπαθω να αποβαλω αυτη την κατασταση Που το εχω ξαναδει που το εχω ξαναδει αυτο......................................... .............. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ναι θυμηθηκα μαζι με κατι μανιφεστα τυπου make love not war, κ.λ.π Φανταζομαι παντως πως αυτο το δωρικα λιτο αποφθεγμα το εγραψες διακοπτοντας τη μελετη σου χρησιμοποιωντας το πληκτρολογιο και το ποντικι σου......Γρηγορα πισωωωωωωωωωωω ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2008 έχετε ακούσει ποτέ κιθαρίστα σε ελληνικό πανηγύρι, με gibson 355;;; φοβερή ακουστική εμπειρία.δυστυχώς, χάλια άποψη ήχου, με μεγαλειώδη παιξίματα, όμως. έτσι απλά το έγραψα.δε χρήζει ιδιαιτέρας απάντησης το φλιναφηματάκι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση