menelaos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Οι καταχρησεις τον φαγανε. ;D ;D ;D ;D αααααααααααααααααααααχααχχαχαχααχχαχααχχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Χαχα. Αν εχει ο αλλος χιουμορ, ειδες πως τα καταφερνει? Αν εβγαινε και ελεγε "ακουστε το κταπληκτικο κλιπ μου" θα τον ξεβρακωνες. Ενω τωρα που εχει κανει ηδη την αυτοκριτικη του και τον αυτοσαρκασμο του, το μονο περιθωριο που μας αφηνει ειναι να πουμε 'καλη προσπαθεια, συνεχισε και μη το βαζεις κατω". ;) νομιζω εισαι λιγο αδικος και οτι δεν το ειπε γιαυτον τον λογο...αλλα τεσπα εμενα μου αρεσουν οι αυστηρες κριτικες γιατι μονο θα βελτιωθεις ΑΝ βελτιωθεις ποτε... Σοβαρα τωρα. Απο οτι θυμαμαι κανεις μαθηματα ωδειο κλπ. Εισαι στο 1ο σταδιο ακομα, μαθαινεις. (Ειδα και τους αλλους θα μου πεις που εχουν μαθει,, τεσπα λεμε τωρα). Αυτα τα πραγματα που κανεις ειναι μεσα στο προγραμμα της μελετης. Οπως και ενας ροκας θα ξεκινησει με το ριφακι του σμοκ ον δε γουοτερ ετσι και ενας που παει προς τη jazz κατευθηνση θα παιξει τα στανταρακια. παλι μου αφηνεις μια περιεργη αισθηση γιατι και εγω ειμαι στην ιδια φαση...αν θες πες μου ειλικρινα...επειδη το εχω σκεφτει και για εμενα,πιστευεις οτι οταν εισαι σε μια τετοια φαση ειναι καλυτερο να μην ανεβαζεις τα κομματια καν? φιλικα παντα... ;) υ.γ.Trigga μου αρεσε πολυ αν και οπως θα ξερεις και εσυ θελει πολυ δουλεια και εμπειρια χρονων αυτη η μουσικη... :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 takis αγορίνα φλογερή καλοπροαίρετα και καλοδεχούμενα είναι όλα τα σχόλια και κρίμα να τα πέρνουμε και τόσο της μετρητής. Είναι λογικό οτι ο έμπειρος θα σου κάνει μια τέτοια κριτική και θαα πρέπει να τη δεχτείς γιατί θα σε βοηθήσει.Εγώ απο τόν κατράμη το νιώθω αυτό και γενικά επειδή είμαι και υπερενθουσιώδης με βοηθάει η σκληρή κριτική. Επείσης το λάθος που κάνω όταν θα ανεβάσω κάτι σε κλίπ είναι ότι πρίν το ακούω στο repeat και νομίζω οτι όλα είναι τέλεια και γουστάρω.Την επόμενη μέρα λέω γιατι το ανέβασα αφού είναι ένα μάτσο χάλια....... Πλέον φτάνω μέχρι το να πατήσω το www.box.net και εκεί λέω τι πάω να ανεβάσω πάλι ο γαμάτος και το κόβω.Κάθομαι και το ακούω και αν έχει καμμιά καλή φράση την βγάζω και την ψαχουλεύω για να την ενσωματώσω στις λίγες υπόλοιπες που έχω ώς τώρα, γιατί ώς γνωστών το περισσότερο σόλο μου έιναι ασκησιακό και χωρίς νόημα και βάση στις ΙΙΙ,V,VII και τις διπλάσιές τους ώστε να δέσει και το γλυκό. Θα προσπαθήσω το επόμενο μου κλίπ να είναι κάποιας κλάσης ανώτερο απο αυτά που έχω μέχρι τώρα.Διαβάζω σα μαύρος κάθε μέρα για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
simow Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Σορρυ που απαντάω αν και drummer-όσο μπορώ,μαθαίνω ότι περισσότερο μπορώ και γω- έχοντας παρακολουθήσει όλα τα κομμάτια που ανεβάζετε όλοι σας κατά καιρούς εδώ τοσ υγκεκριμένο κομμάτι με άγγιξε πάρα πολύ.Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που έχει παίξει με την ψυχή του. Δεν ξέρω για τεχνική ή άλλα ατοπήματα στα οποία έχει υποπέσει ο φίλος κιθαρίστας εδώ γιατί δεν ξέρω πολλά από κιθάρα.Αυτό που ξέρω είναι ότι εμένα με άγγιξε πραγματικά.Για αυτό και έγραψα. Καλή συνέχεια σε όλους. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 takis αγορίνα φλογερή καλοπροαίρετα και καλοδεχούμενα είναι όλα τα σχόλια και κρίμα να τα πέρνουμε και τόσο της μετρητής. Είναι λογικό οτι ο έμπειρος θα σου κάνει μια τέτοια κριτική και θαα πρέπει να τη δεχτείς γιατί θα σε βοηθήσει. εννοειτι και ειμαι σιγουρος οτι ο delta τα ειπε ολα καλοπροαιρετα..μην παρεξηγηθω.απλα ηταν λιγο το υφος που τα ειπε...ο γραπτος λογος ειναι γνωστο οτι παρεξηγειται και ευκολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 εμενα μου αρεσε! :) σιγουρα μπορει να γινει πολυ καλυτερο αλλα αυτο που εχει σημασια για μενα ειναι οτι προσπαθεις κ δεν κολωνεις να παιξεις! εχεις αυτο που λεμε "αλητεια" κ εγω τον τελευταιο καιρο προσπαθω να μπω σε αυτα τα Jazz μονοπατια κ γενικα μεγαλος χαμος! καλη συνεχεια μαν! 8) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Όχι απλα χαμός αλλά.........κορμός ολόκληρος μπάζει απο κάτω απ την καρέκλα κάθε μέρα και πάλι σάπια είναι όλα.......Τι να κάνουμε όμως,είναι πολύ αγάπη η τζαζοκατάσταση.Με τέτοια θέματα και γενικά κομματάρες να τα χεσω και τα φούλ arpegio με 400 bmp και τα sweep picking arp κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Τι να κάνουμε όμως,είναι πολύ αγάπη η τζαζοκατάσταση.Με τέτοια θέματα και γενικά κομματάρες να τα χεσω και τα φούλ arpegio με 400 bmp και τα sweep picking arp κ.τ.λ. +2112! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 Φίλε trigga μπορείς να μου αποκαλύψεις την επεξεργαστική αλληλουχία της υπέροχης αυτής κλασσικής κιθάρας.... ::) Από μοντέλο κιθάρας, χορδές, μικρόφωνο, προενισχυτή, AD κονβέρτορα, εφέ, ποσοστό κομπρέσσερα κλπ... Ζητάω πολλά ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2008 H μια εκδοχή είναι στα Abbey Road Studios που προανέφερα όταν το ανέβασα και η άλλη είναι όλα χειροποίητα θειά μαρίκα style.Δηλαδή: κιθάρα ψαρότρατα με συρματόκολλά( Alfonso Miguel AG25),Μικρόφωνο απο γαλβανισμένο τιτάνιο(shure C607),Κονσόλα 128 κανάλια με μηχανή φρέντο στο πρώτο insert κανάλι(phonic mu1002),κάρτα ήχου pro-fools 48 kbip ντουλάπα( maudio 24/96),guitarstring 3,76(χειροποιητο πρεσέτι με 2 dibox και ρυθμίσεις για μια στερεοφωνική εικόνα,reverb,delay). Aυτή είναι η πικρή αλήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση