trigga Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Κλιπέτο φοβερό απο ένα παιχτη με μαεστρία....Δεν θα ακούσετε ούτε λάθη ούτε τριξίματα ούτε τπτ.Ο vai o ίδιος ναούμ. Ηχογραφήθηκε στα abbey studios, εξού και ο καταπληκτικός ήχος του μικροφώνου και του χώρου. Παρέα με κρατούσε ένα λίτρο μεβγάλ πλήρες... http://www.box.net/shared/nt9cllu88k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Χαχα. Αν εχει ο αλλος χιουμορ, ειδες πως τα καταφερνει? Αν εβγαινε και ελεγε "ακουστε το κταπληκτικο κλιπ μου" θα τον ξεβρακωνες. Ενω τωρα που εχει κανει ηδη την αυτοκριτικη του και τον αυτοσαρκασμο του, το μονο περιθωριο που μας αφηνει ειναι να πουμε 'καλη προσπαθεια, συνεχισε και μη το βαζεις κατω". ;) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Μεγαλες στιγμες, ξενοδοχεια και ετσι, μια ορχηστρα να παιζει, ο κιθαριστας τα ριχνει με παθος και η νεολαια των 70 και 80 χρονων χορευει.Τι μου θυμησες.... Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Παρέα με κρατούσε ένα λίτρο μεβγάλ πλήρες... ον δι ροκς να φανταστώ ;) :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Οι καταχρησεις τον φαγανε. ;D ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Με ανησυχήσατε κάπως γιατί πέρασε μια μέρα.Κάνεις στον τόπο αυτό δεν υπάρχει να αναδείξει το ταλέντο μου?(είπε ο ποιητής απο μέσα του και συνέχισε να βαράει την κιθάρα του.Ναούμ!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Σοβαρα τωρα. Απο οτι θυμαμαι κανεις μαθηματα ωδειο κλπ. Εισαι στο 1ο σταδιο ακομα, μαθαινεις. (Ειδα και τους αλλους θα μου πεις που εχουν μαθει,, τεσπα λεμε τωρα). Αυτα τα πραγματα που κανεις ειναι μεσα στο προγραμμα της μελετης. Οπως και ενας ροκας θα ξεκινησει με το ριφακι του σμοκ ον δε γουοτερ ετσι και ενας που παει προς τη jazz κατευθηνση θα παιξει τα στανταρακια. Μια χαρα τα πας. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Έτσι είναι όπως τα λές.Όπως και οι υπόλοιποι χρήστες δημοσιεύω κάποια κλίπς για το feedback και άλλων ανθρώπων εκτός του οδείου και των φίλων.Όπως άλλωστε κάνουν όλοι. Γιατί πάντα να το σοβαρεύεις όμως και να το καλουπώνεις το θέμα...Πολύ μεντορίστικη απάντηση πάλι αυτή...Πές τπτ πιο ευχάριστο σαν να ακούω τον παππού μου να μου λέει μπράβο, συνέχισε. Δεν σε κράζω απλά εγώ τα βλέπω όλα απ' την αστεία πλευρά τους, ειδικά στο ιντερνέτι.Ετσι επειδή το κάνω εγώ είναι και το μόνο σωστό."Δικτακτορία" έχουμε εξάλλου είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί πάντα να το σοβαρεύεις όμως και να το καλουπώνεις το θέμα...Πολύ μεντορίστικη απάντηση πάλι αυτή...Πές τπτ πιο ευχαριστώ σαν να ακούω τον παππού μου να μου λέει μπράβο, συνέχισε. Ααααα θα σε μαλωσω. >:( Σου βαζω τις παραθεσεις απο τα πιο πανω ποστ. Σου απανταω με χιουμορ και μετα κανεις παραπονο εμμεσα οτι δεν σε πηρε κανεις σοβαρα. Η πολυ μελετη κανει κακο. ;D να βγαινεις και καμια βολτα εξω να παιρνεις αερα :P Χαχα. Αν εχει ο αλλος χιουμορ, ειδες πως τα καταφερνει? Αν εβγαινε και ελεγε "ακουστε το κταπληκτικο κλιπ μου" θα τον ξεβρακωνες. Ενω τωρα που εχει κανει ηδη την αυτοκριτικη του και τον αυτοσαρκασμο του, το μονο περιθωριο που μας αφηνει ειναι να πουμε 'καλη προσπαθεια, συνεχισε και μη το βαζεις κατω". ;) Με ανησυχήσατε κάπως γιατί πέρασε μια μέρα.Κάνεις στον τόπο αυτό δεν υπάρχει να αναδείξει το ταλέντο μου?(είπε ο ποιητής απο μέσα του και συνέχισε να βαράει την κιθάρα του.Ναούμ!!!) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ήταν παραπονο το ποιητικό ήταν τροφή για συνέχεια της κουβέντας αλλά το φανταζόμουνα διαφορετικά.Και με απαντάς σοβαρα και ψυχρα μετά και απογοητεύομαι ο άντρωπο ναούμ. Σήμερα δεν έκανα τπτ παλι απο διάβασμα και έχω πολύυυυ πράμα.Αναφέρω απλά οτι πρεπει να μάθω να δουλεύω όλες τις dominant μη διατονικές περιπτώσεις μέχρι την τετάρτη . :'( :'( Αυτό το έξω είναι μια αλήθεια,έχουνε φύγει όλοι και το ξίνω σπίτι όλη μέρα...Για κατάθλιψη το πάω.Αν δεν ήταν και το νόιζ δεν θα την πάλευα.Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση