alderbody Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 παντως καταληξαμε οτι ο alderboy βαζει σιγουρα και αποκλειστικα tung oil!!!! ;D ;D κι οπως λεει ενα παλιο ρητο... ...ηταν ο πρωτος εν Ελλαδι που το αλειφε με λαδι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2008 καλα εσεις πλακωθηκατε για λιγο λαδακι της φυσης??? εγω σιγουρα οχι παντως. αλλη δουλεια δεν ειχα... :P 8) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 καλα εσεις πλακωθηκατε για λιγο λαδακι της φυσης??? οχι απλα πλακωθηκαμε, αλειφτηκαμε και με Tung Oil και παλεψαμε... ;D ;D ;D ξυλο να δει το ματι σου!... :o α ρε White, ηταν αναγκη κι εσυ να με κοπανας με 'κεινο τον κουβα του Olympic White?... μου το πρηξες το ματι! ...αλλα κι εγω καλα εκανα και σε "καπελωσα" με το Fullerplast. ...οχι θα σ'αφηνα! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 καλα εσεις πλακωθηκατε για λιγο λαδακι της φυσης??? εγω σιγουρα οχι παντως. αλλη δουλεια δεν ειχα... :P 8) 8) χιουμορ εκανα.....εχασες και εσυ το χιουμορ σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 χιουμορ εκανα.....εχασες και εσυ το χιουμορ σου... δεν φταιω εγω φιλε,η durostick φταιει ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Φεβρουαρίου 2008 τι εγινε??????? τι σχεση εχει η κολλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση