stavrilian Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπεριζω και μπαινω κατευθειαν στο ψητο Διαβαζοντας αρκετα θεματα στο forum κατεληξα στην εξης καρτα ηχου http://www.thomann.de/gr/mackie_onyx_satellite.htm Απ'οτι ειδα οι τιμες του ανιπροσωπου στην Ελλαδα ειναι πολυ κυριλε, οποτε ψαχνω καποιο μαγαζι ατην Αθηνα που να εχει mackie για την παρω απο δω. Ξερει κανεις που μπορω να την βρω? Υ.Γ Αν εχει κανεις καμια καλυτερη προταση σε αυτα τα λεφτα παρακαλειται να την πει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomasnastos Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Η ελληνική αντιπροσωπεία έχει ρίξει απο τον Δεκέμβριο τιμές σε Mackie και Tapco. Eurosound στην Αθήνα έχει: Κατάστημα Αθήνας:Μπόταση 2-4, Πλ. Κάνιγγος, 10682, Tel. 210 3803311-12-13, Fax:210 3803314 www.myspace.com/thomasnastos www.thomasnastos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Mackie Onyx Satelite νομίζω ότι θα βρεις μόνο στη Unison Τζόρτζ 3 αλλά μη σε πάρω και στον λαιμό μου μπορεί να υπάρχουν και αλλού ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Με ένα googlaρισμα την βρήκα εδώ: www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=7914 Δεν ξέρω το μαγαζί και τι παίζει με μεταφορικά.(είναι Σαλλονίκη αλλά είναι και ηλεκτρονικό κατάστημα) Αν θες, επειδή γνωρίζω ότι ενδιαφέρει αρκετούς η κάρτα, πες μας όταν την αγοράσεις από που και πόσο. Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 απο το μαγαζι αυτο ψωνιζει ενας φιλος μου. ειναι οκ και εχει καλες τιμες. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση