crimson Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2005 Προτάσεις για πεταλάκι chromatic tuner; Μήπως θα ήταν καλύτερο κάτι σαν το x v-amp (περίπου 70 ευρώ) ή το digitech rp50 (περίπου 50 ευρώ) που έχουν κι άλλα μπιχλιμπίδια επάνω; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2006 Εγω τσιμπησα 70 ευρουλακια της Planetwaves που ειναι και true bypass και δεν με χαλαει καθολου...ημουν για boss δεν νομιζω να αξιζε παραπανω ομως απο αυτο που πηρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Εγώ έχω το Korg DT-7.Kάνει περίπου 70-80e και είναι κι αυτό true bypass (αν και δεν με ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό του αφού έχω πεταλιέρα).Χρησιμοποιώντας το για την ακουστική δεν με ικανοποιεί γιατί είναι υπερευαίσθητο και ανακριβές.Για την ηλεκτρική φαντάζομαι θα είναι καλύτερο,αλλά έχω δει μικρότερα και φθηνότερα tuners πολύ πιο αξιόπιστα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 the one & only!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2006 ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2006 Εγω τσιμπησα 70 ευρουλακια της Planetwaves που ειναι και true bypassκαι δεν με χαλαει καθολου...ημουν για boss δεν νομιζω να αξιζε παραπανω ομως απο αυτο που πηρα.. 70 ευρώ μόνο? 8O Απο που αν επιτρέπεται? (δεχόμαστε και pm, 24ώρες το 24άωρο) :D Τροφοδοσία? Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 απο τον Νακα το πηρα,τροφοδοσια τα κλασσικα 9v, παιρνει και δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geofet9 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Boss TU-2..."ξερά"..:) ακρίβεια(όχι μόνο στην τιμή:))..silent tuning..το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι είναι BOSS αλλά είναι μόνη σχέση που έχω με την εταιρεία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι είναι BOSS και γιατι σε ξενερωνει??οταν η BOSS εφτιαχνε πεταλια οι...μπουτικαδες αλλαζανε babylino.. :lol: κατα τη γνωμη μου ποτε κανεις δεν εχασε με τη BOSS (Για αυτο & παραμενει κορυφη...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2006 Boss TU-2..."ξερά"..:) ακρίβεια(όχι μόνο στην τιμή:))..silent tuning..το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι είναι BOSS αλλά είναι μόνη σχέση που έχω με την εταιρεία.. silent tuning ειναι βασικη αρχη και για το πιο χαλια πεταλι tuner οποτε δεν ειναι ατου σχεδον ολα ετσι ειναι,τιμη προς ποιοτητα ειναι ενας βασικος παραγωντας για να αρχισουν ολα αν και γω για boss πηγαινα αλλα ευτυχως η τιμουλα και το true bypass ειναι πλεον φανταστικα γι'αυτο το τερατακι οποτε αντιο boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση