drummerd Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σε ολους.Εχω κολλησει με μια μπαντα,τους Deep Banana Blackout.Ειναι απιστευτοι,και κινουνται σε υφος funky-roots.Εχουν βγαλει 3 δισκους και ενα live.Εχω ψαξει "παντου" αλλα δεν μπορω να βρω τους δισκους,και επισης δεν μπορω να βρω τους στοιχους.Αν μπορει καποιος να βοηθησει,παρακαλω ας μου δωσει τα φωτα του. jungle it till it's funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 4 CD εδώ http://shop.deepbananablackout.com/main.sc Google is your friend! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Για να έχουν το "banana" στο όνομά τους πρέπει να είναι πολύ καλοί. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummerd Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 4 CD εδώ http://shop.deepbananablackout.com/main.sc Google is your friend! Google is my friend but Americans are not.Ειχα τσεκαρει το εν λογω e-shop τους και σε ερωτηση που τους ειχα κανει,δεν μπορουν να μου εγγυηθουν οτι θα φτασουν τα αλμπουμ σωα και αβλαβη. >:( jungle it till it's funky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2008 Αν δεν τα στέλνουν με ταχυδρομικό περιστέρι, θα φτάσουν. Αυτά τα λένε για να μην τους κυνηγάς αν στραβώσει κάτι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση