lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα μετά απο 2 ώρες μέσα μαζικής μεταφοράς, συνειδητοποίησα ότι μπορείς να καταλάβεις πολλά για κάποιον απο τον ήχο κλήσης (ringtone) που έχει στο κινητό. Και λέω: Τι ringtone να έχουν τα αγαπητά μέλη του noiz? Ας ρωτήσω.... Απαντάω πρώτος. Έχω εδώ και 2 χρόνια το Spitfire απο Prodigy. Ακόμη να χάσω κλήση επειδή δεν το άκουσα! Και είναι κ κομματάρα.... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ και χρόνια έχω τη μουσική απ'την αρχή των ταινιών Austin Powers. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ έχω ένα ντριιιιν σα το παλιο τηλέφωνο της γιαγιας μου.Vintage καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thecrypt13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν έχω κανένα ringtone γιατί δεν έχω κινητό... ;D Δεν κάνω πλάκα :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Αναλογα με το ποιος με παίρνει χτυπάει. Ως βασικό ήχο αλλάζω συνέχεια. Τώρα πχ έχω την εισαγωγή του you could me mine από G N R ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν έχω κανένα ringtone γιατί δεν έχω κινητό... ;D Δεν κάνω πλάκα :) :) :) Εσύ βλέπεις μπροστά, αλλά ποιός να το καταλάβει... Ούτε εγώ κάνω πλάκα. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 επίσης δεν έχω κινητό και μπορώ να αισθάνομαι ακόμα υπερήφανος! 8) για πιο μετά θα δούμε....προς το παρόν δεν έχω κινητό, με λένε Παναγιώτη και είμαι καλά..... :-* Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 "ΜΠΡΑΒΟ ΜΩΡΗ Κ@ΡΙΟΛΑ!" (Κ. Γκουζγκούνης). Και άλλα πολλά που αλλάζουν κατά καιρούς. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 ανάλογα με το ποιος θα πάρει... Crystal Ann από ANIHILATOR & Battery από.....μπο!!! :-\ ποίος ξέρει... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Word Up από Korn αλλά σκέφτομαι σοβαρά να το αλλάξω. Πρώτο στο λίστα των υποψηφίων είναι το Demons των Sugah Galore που είναι κομματάρα από τις λίγες! ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση