dkall Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Καλημερα Εχει δοκιμασει καποιος να βαλει module Yamaha με pads Roland η΄ το αντιθετο ?? συνεργαζονται ?? ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Λογικά για τα τομ θα υπάρχει πρόβλημα εαν τα pad είναι διζωνικά(στεφάνι και κέντρο) και η μονάδα δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο,το ίδιο και για τα πιατίνια όπου υπάρχουν και τριζωνικά. Εαν είναι απλά pad δεν θα υπάρχει πρόβλημα πιστεύω. Τώρα για το παραπάνω που έθεσα κάποιος πιο έμπειρος ας δώσει τα φώτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
victor130 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Αν κρινω απο αυτο εδω http://vdrums.com/forum/showthread.php?t=31592 καποιοι αντιμετωπιζουν προβλημα γιατι ειναι κατασκευασμενα να συνεργαζονται με λαστιχενια Pads μονο εκτος αν θες να συνδεσεις τον εγκεφαλο μονο με λαστιχενια pads της Roland και οχι με mesh heads οτι ειπε και ο chembeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Βασικα θελω να παρω αλλο ενα module για ενα ξεχωριστο rack με τυμπαλες που τα pads προτιμω να ειναι mesh head (roland) , αλλα να μπορω να χρησιμοποιησω τις υπολοιπες εξοδους για επεκταση της ηδη υπαρχουσας Yamaha dtexpress 4 (ολα τα πιατινια με 3 ζωνες , 2 ζωνες στα τομ ) Λιγο μπερδεμενο , αλλα τσαμπα θα παει ενα ολοκληρο module για μονο 2 pad ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Από παλαιότερη συζήτηση... θυμάμαι πως δεν ταιριάζουν οι δύο εταιρείες. Η yamaha παρουσίαζε κάποια προβλήματα. Δεν ήταν από ότι θυμάμαι όμως επίσημο και μάλλον θα το ψάξουμε λιγάκι. Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Έχω κ εγώ module dtxpress και θα ήθελα να προσθέσω καναδυό πιάτα ακόμη αλλα μάλλον κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό,σωστά?Αδύνατη η επέκταση? >:( Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 τα modules λένε αν είναι stereo οι είσοδοι ή όχι σε περίπτωση που είναι στέρεο σημαίνει ότι είναι για 2 περιοχές πχ μεμβράνη-στεφάνη αν βάλουμε ένα μονοφωνικό καλώδιο θα πάρει μόνο τη μία περιοχή η οποία είναι η μεμβράνη αν θέλουμε 3 περιοχών τότε χρησιμοποιούμε 2 καλώδια αν μας δίνει τη δυνατότητα ο εγκέφαλος να έχουμε πχ ride με choke και bell μαζί αυτό είναι θέμα των εισόδων του γενικότερα οποιοδήποτε module μπορεί να πάρει κάθε pad τώρα αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις το καλύτερο είναι να παίρνεις την ίδια εταιρία σε pad και module τώρα αν οι περιοχές είναι ανάποδα μπορείς αντί για ένα stereo καλώδιο να βάλεις 2 μονοφωνικά και με αντάπτορα να τα προσαρμόσεις όπως θες πχ το left = ταδε right = ταδε πολύ πχ έπεσε ;D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dep0n Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2008 Εγώ δεν έχω stereo εισόδους οπότε μάλλον δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο :'( Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση