lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 (σκεψου οτι στο τελευταιο ετος της ανωτερας...κοντεψαν να με διωξουν απο το ωδειο γιατι με συνελαβαν να παιζω το Rock around the clock στο "ιερο" πιανο της σχολης.... ,αν ητανε ρε παιδια ετσι τα πραγματα πηγαινα και σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...) Σε νοιώθω απόλυτα. Τελευταίο έτος αρμονίας στο πιάνο έγινα κώλος με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ωδείου και με τον διεθυντή του ωδείου για παρεμφερή λόγο. Ο δεύτερος, έμμεσα πλην σαφώς ζήτησε συγνώμη. Ειλικρινά λυπάμαι όποια παιδιά πάνε στο ωδείο και έχουν τέτοιους καθηγητές, ψυχωτικούς και ανέραστους. ;D Έχεις απόλυτο δίκιο. Έχει μεγάλη σημασία ποιός σου κάνει μάθημα στη μουσική. ΠΡοσωπικά έχω την τιμή να κάνω με τον κύριο Τραυλο για δεύτερη χρονιά, ο οποίος έιναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πάνω απ όλα κορυφαίος καθηγητής. Και στην Κρήτη που ήμουνα είχα πάρα πολλούς δασκάλους και στο πιάνο και στην θεωρία. Ίσως γι αυτό να το έχω πάρει τόσο ζεστα και με καλή θέληση. Επειδή ακριβώς δεν με κακοποιήσανε... ;) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μαριανα Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Μπουφ κ.lamprosgg!καμία γραμμή συμφωνίας! :-X σολ λέτε εσείς, μπεε καταλαβαίνω εγώ :P www.travelforum.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starscream Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Και μια συμβουλη...επειδη ΕΖΗΣΑ (και ευτυχως ΞΕΦΥΓΑ απο αυτην) την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στενομυαλια και ΜΙΖΕΡΙΑ των ελληνικων ωδειων...μη τα παιρνεις και τοσο τοις μετρητοις αυτα που σου...τσαμπουνανε περι "αγνοτητας" και "ποιοτητας"...ανοιξε λιγο την ψυχη σου & τα αυτια σου (και οχι μονο το μυαλο σου) και σε αλλα πραγματα και ιδεες μονο ωφελημενος θα βγεις... (σκεψου οτι στο τελευταιο ετος της ανωτερας...κοντεψαν να με διωξουν απο το ωδειο γιατι με συνελαβαν να παιζω το Rock around the clock στο "ιερο" πιανο της σχολης.... ::),αν ητανε ρε παιδια ετσι τα πραγματα πηγαινα και σε ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ...) Δυστυχώς περιγράφεις μια πολύ κοινή πραγματικότητα. Αλλά ο μουσικός πουριτανισμός και καθωσπρεπισμός των ελληνικών ωδείων οφείλεται κυρίως στην ανεπάρκεια των υπευθύνων και των διδασκόντων ακριβώς σε αυτό το αντικείμενο στο οποίο υποτίθεται ότι ειδικεύονται. Είναι πολύ κρίμα να συνδέεται η κλασική μουσική με τη στενομυαλιά. Και αυτό είναι κατόρθωμα των ελληνικών ωδείων, που τελικά πετυχαίνουν το ανάποδο από αυτό που επιδιώκουν και απωθούν τον κόσμο. Πάντως θέλω να πιστεύω (χωρίς πολλές ελπίδες) ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Μπουφ κ.lamprosgg!καμία γραμμή συμφωνίας! :-X σολ λέτε εσείς, μπεε καταλαβαίνω εγώ :P Δεν πειράζει. Καλό είναι αυτό. :) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Μπουφ κ.lamprosgg!καμία γραμμή συμφωνίας! :-X σολ λέτε εσείς, μπεε καταλαβαίνω εγώ :P μαριάνα (με ένα ν, τέλοςπα) δεν νομίζω να καταλαβαίνεις μπεεε, διότι ο gg μιλάει και τεκμηριώνει, όπως βέβαια κάνεις κι εσύ.....δεν μιλάει αλαμπουρνέζικα....να τον φάει το ωδείο; ακουσε πρώτα τις συνθέσεις του και μετά πες ποιον έχει φάει το ωδείο... 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Μπουφ κ.lamprosgg!καμία γραμμή συμφωνίας! :-X σολ λέτε εσείς, μπεε καταλαβαίνω εγώ :P μαριάνα (με ένα ν, τέλοςπα) δεν νομίζω να καταλαβαίνεις μπεεε, διότι ο gg μιλάει και τεκμηριώνει, όπως βέβαια κάνεις κι εσύ.....δεν μιλάει αλαμπουρνέζικα....να τον φάει το ωδείο; ακουσε πρώτα τις συνθέσεις του και μετά πες ποιον έχει φάει το ωδείο... 8) Πσσσσσσσσ σου λέω τώρα! Φιλε FatalK Πέρασε απο το λογιστήριο να πάρεις το τσεκ που σου έχω αφήσειι. (500 που συμφωνήσαμε έτσι? δεν θέλω αντιρρήσεις...) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 XAXAXA!!! ;D ;) Koίταξε πέρα από την πλάκα αυτά που ειπα, ΙΣΧΥΟΥΝ!!! ΤΕΛΟΣ!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Μπουφ κ.lamprosgg!καμία γραμμή συμφωνίας! :-X σολ λέτε εσείς, μπεε καταλαβαίνω εγώ :P λολζ ίσως το πιο ξεκαρδιστικό ποστ που έχω διαβάσει τελευταία! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 για αυτό είναι όμορφο να δεχόμαστε και καινούρια μέλη...ΜΟΥΑΧΑΧΑ!!! ;D ;D έλα πλάκα κάνουμε Μαριώ... :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Και μια συμβουλη...επειδη ΕΖΗΣΑ (και ευτυχως ΞΕΦΥΓΑ απο αυτην) την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ στενομυαλια και ΜΙΖΕΡΙΑ των ελληνικων ωδειων.../quote] Superfunk: Ο άνθρωπος χέλι. Τους την έσκασες βρε! ;D ;D ;D Πλάκα πλάκα το μόνο μέλος που με μετέπεισε λίγο είναι η μαρίάνα (με ένα ν) Μίλησε πολύ σωστά. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση