Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Hallo! Ανεβάζω κ εγώ ένα κλιπάκι στο πνεύμα των ημερών. Το στυλ είναι ποπ/ροκ instrumental (βασικά improvisation πάνω σε συνχορδίες). Δυστυχώς σαν κιθαρίστας δεν λέω κ πολλά γι'αυτό κάνω αρκετή χρήση του wah και διάφορων άλλων καλλοπιστικών στοιχείων. :P Χρησιμοποίησα κιθαρα Εpiphone Les Paul με V-Amp, ένω για τύμπανα χρησιμοποίησα το EZDrummer. Enjoy και πείτε καμια γνώμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 μελωδικοτατο!!!! παρα πολυ καλο αλλα απο σολα θελει αρκετη δουλεια απο θεμα τεχνικης, αλλα απο μελωδια ειναι ταξιδιαρικο....μπραβο φιλε μου συνεχισε ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 πολύ όμορφο... ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίες αλλαγές, ωραία dynamics, ωραίες ιδέες, ωραίος ήχος. Από τα καλύτερα που άκουσα τελευταία. Το κόψιμο στο τέλος είναι λίγο σαν αγγούρι. Κάνε κάτι. Περιμένουμε κι άλλα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο είναι! Τί να πουν και ό,σα θέλουν πραγματικά δουλειά δηλαδή. (Αν έχεις κι άλλα...μην μασάς. Δώσε) ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 (Αν έχεις κι άλλα...μην μασάς. Δώσε) Aν έχει λέει!! Έχει ποιο σκληρά διαμαντάκια αλλά είναι ντροπαλό αγόρι... 8) :P http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Ελα ρε αγόρι ναουμ, ευχαρίστησε το κοινό σου λέμε.Δυστυχώς εγώ είμαι σε δύσκολη θέση γιατι έχω την pstn του πανεπιστημίου και συγχρονίζεται στα 28800bps.Οπότε δύσκολο να το κατεβάσω τώρα.Όταν έρθει το πράμα το καλό θα ρίξω μια ακρόαση στα στάφια σου και θα σε αξιώσω και γω κανονικά.... Μην είσαι ντροπαλό αγόρι εδώ ,δεν θέλουμε ντροπές.....όλοι μια παρέα ατάλαντων είμαστε που έλεγε τις προάλλες ένας ακόμη αδερφός συνφορουμήτης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίος, ανέβασε κι άλλα! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Δυστυχώς σαν κιθαρίστας δεν λέω κ πολλά γι'αυτό κάνω αρκετή χρήση του wah και διάφορων άλλων καλλοπιστικών στοιχείων Δεν αφήνεις τις ντροπές λέω γω,να ανεβάσεις και κανένα άλλο.. ;D ;D ;D Παρεμπιπτόντως,συμφωνώ για το τελείωμα,οτι βιάστηκες να το κλείσεις λίγο..Επίσης στην αρχή πριν τα bend μου φαίνεται οτι φεύγει λίγο χρονικά..όπως και στο πρώτο tapping...Οι ιδέες σου όμως είναι πολύ όμορφες και κυρίως το κομμάτι είναι πολύ.."ανοιξιάτικο"..σου φτιάχνει την διάθεση!! If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enoxos_Boody Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο που διαθέσατε κ για τα καλά σας λόγια. Το τελείωμα είναι όντως απότομο κ σε πολλά σημεία είμαι εκτός χρόνου αλλά οποιαδήποτε αλλαγή τώρα θα μου πάρει βδομάδες (δεδομένου του αδύναμου υπολογιστή)... (Αν έχεις κι άλλα...μην μασάς. Δώσε) Aν έχει λέει!! Έχει ποιο σκληρά διαμαντάκια αλλά είναι ντροπαλό αγόρι... 8) :P Αλήτη fleamail θα βγάλεις τα άπλυτα μου στη φόρα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση