electric_wizard Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Ηλία άσε τα τρίγωνα... Δεν είσαι εσύ για τέτοια... Είσαι jazzίστας εσύ αγόρι μου. Jazz-ίστας του κ...ου είμαι... Δες εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=154624.new#new Μη σε παίρνει από κάτω! Πιες ένα ... να χαλαρώσεις και αύριο το πρωί το ξανασκέφτεσαι! Σε θέλω δυνατό, έχεις να κερδίσεις blue και antouan! The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 σαλονικα city rulezzzzzz !! Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Θεσσαλονίκη μου...γλυκιά μου φτωχομάνα..εσύ που Βγάζεις τα καλύτερα παιδιά!!! 8) 8) 8) Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Aν και έχω (δυστυχώς) μικρή σχέση με την Σαλόνικα, αν διέκρινα καλά κάποιες φάτσες, αρκετοί από αυτούς είναι οργανωμένοι (και πολύ δραστήριοι) σε μια κολλεκτίβα. Ωραίοι! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση