Προς το περιεχόμενο

JOHN SUHR GUITARS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι ρε δεν σε παρεξηγω :wink:

οσο για soundclip ακουσε του κοτσαδορου

ακριβως την ιδια κιθαρα θα παρω και αυτη η ηχογραφηση ειναι η suhr καρφι σε εναν THD

http://mp3.openmusicsource.net/players/play_high.m3u?id=206746

και σιγουρα η αυτογνωσια ειναι το παν αλλα γιατι να μην εχεις και ενα καλο οργανο... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εμένα αυτή η κουβέντα μου θυμίζει τους τύπους που έχουν τρελα με τα αμάξια,τις μηχανές και την ταχύτητα. .

όλη τους τη ζωή διαβάζουν περιοδικά, χαλάνε όλα τα χρήματα τους φτιάχνοντας και πειράζοντας τα, και τελικά οι περισσότεροι έχουν διακοσμήσει την εθνική οδό και τα λιμανάκια με εκκλησάκια, ποζάροντας χαμογελαστοί σε φωτογραφίες...

τι έκαναν λάθος?

απέκτησαν τεράστιες γνώσεις (μάρκες- μηχανές- άλογα- εξατμίσεις- αεροτομές) αλλά ποτέ δεν έμαθαν πραγματικά να οδηγούν...

μουσικός είναι αυτός που παίζει και όχι αυτός που αγοράζει…

so keep on working…

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

σωστος ο whitenoise :wink:

αν μπεις στο λουκι του gear και αυτο σε αποπροσανατολιζει απο την μελετη με το οργανο,τοτε εισαι τελειωμενος.

τωρα αν ασχολεισαι με gear τις ωρες που δεν μελετας (εννοω δεν μελετας για διαφορους αλλους λογους),καλο ειναι και αυτο...εχει και ο εξοπλισμος την δικια του...μαγεια...πρεπει να ξερεις γενικα τι σου γινεται,με τι οργανα παιζεις.δεν μπορεις να μην ασχολεισαι με αυτα καθολου...και δεν πιστευω να διαφωνει καποιος με αυτο

αρα και τα δυο αυτα ενδιαφεροντα καλα ειναι απλα το gear με μέτρο...συμφωνω απολυτα :wink:

και πιστευω ολοι εχουμε αρκετες ελευθερες ωρες για να ασχοληθουμε και με Gear χωρις να μας αποσπαει απο την μελετη :wink:

Το καλό όργανο είναι καλό, το μέτριο, μέτριο και το κακό, κακό. Κατ΄αναλογίαν και η τιμή τους. Μόνο όταν κάποιος χρειάζεται, και έχει φτάσει σε σημείο, να καταλάβει τις διαφορές τους θα τις καταλάβει. Και φυσικά δε θαναι αυτός που παίζει για την καύλα του. Ούτε ο κουφός κιθαρίστας με τέρμα gain, fuzz και overdrive ταυτόχρονα, που θέλει ενάμισι λεπτο να παίξει Η7. Τόσο απλά...

Empty Rooms

έκτακτο παράρτημα..

εχτές το βράδυ ώρα 9 και μίση ακριβώς συνελήφθη επ αυτοφώρω ο john suhr ιδιοκτήτης γνωστής εταιρίας κατασκευής κιθάρων, να τρίβει με ένα γυαλόχαρτο το λογότυπο απτις harley benton που μόλις ειχε παραλάβει απο thomann και να κολλά το λογότυπο της εταιρίας του..

δυστυχώς οι καταναλωτές δεν θα αποζημιωθούν αλλά πλέον θα έχουν την 3ετη εγγύηση του thomann για την harley benton τους.. :D :D

πλάκα κάνουμε...μη βαράς Τάκη..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

ακριβως την ιδια κιθαρα θα παρω και αυτη η ηχογραφηση ειναι η suhr καρφι σε εναν THD

& σκούπα με χορδές να βαλεις στον THD καλα θα ακούγεται! :lol:

peace & οταν παρεις την SUHR σε περιμένω για μονομαχία! 8O :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ναι, πείτε μου τώρα πως οι Suhr είναι υπερεκτιμημένες, αλλά οι THD όχι !! 8O

Κατά τη γνώμη όσων ξέρω ο Univalve δεν θα έπρεπε να πωλείται πάνω απο 300 ευρώ ! :!:

Leo got it right the first time

Συμφωνω απόλυτα ετσι απλος που ειναι (αλλα αυτος ειναι και ο λογος που εχει τοσο καλο ήχο)....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου