Προς το περιεχόμενο

JOHN SUHR GUITARS


Προτεινόμενες αναρτήσεις

κακόμοιρε Kotsadoros...δεν ξέρεις που βρίσκεσαι;Ετοιμάσου να ακούσεις τα εξ'αμάξης γι'αυτά που είπες....άν δεν παίζεις με καμιά squier με fralins και δεν αποδεχτείς ότι είναι "και γαμώ τις κιθάρες",μαυρο φίδι που σ'εφαγε.Εγώ συμφωνώ μαζί σου πάντως....

Occam's razor makes the cutting clean.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 123
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδια δεν θα το ξαναπώ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μαλλώνετε για βλακείες :twisted: :twisted:

 

(εσβησα όλους τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα πόστ σας για λόγους αισθητικής & οχι γιατι ειμαι χουντικός :lol: )

 

Κοτσαδόρε καλωσόρισες στην παρέα μας (συνήθως δεν μαλλώνουμε :wink: )

 

Οι απόψεις σου είναι δεκτές (αν και διαφωνώ με αυτές & είμαι επαγγελματίας με αρκετή εμπειρία,εχω (ή είχα)i δε δυστυχως για το πoρτοφόλι μου ΤΟΝΟΥΣ ενισχυτων,πεταλιών & κιθαρών :cry: :lol: ) όπως είναι και οι απόψεις ΟΛΩΝ των μελών του Noiz.....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες υπάρχει μια κίνηση στο forum όπου πολλά θέματα τείνουν να απομυθοποιηθούν και έτσι ξεστραβωνόμαστε σιγά σιγά. :) Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα φτιάξουμε νέους μύθους –του στυλ, τα φθηνότερα όργανα είναι και τα καλύτερα ή ότι οι δικές μας συναρμολογημένες κιθάρες είναι οι καλύτερες κλπ-.

 

Προσωπικά έχω μια Squier, την έχω φέρει στα μέτρα μου και με έχει βολέψει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω πλήρη επίγνωση του οργάνου μου και ούτε είναι δόκιμο να πείσω τους πάντες ότι έχω την καλύτερη κιθάρα. Πιστεύω είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

Πολλοί φίλοι παρομοιάζουν (χωρίς προσωπικά να συμφωνώ απόλυτα) τις κιθάρες με γυναίκες, κάτι που αγαπάνε κλπ ε, λοιπόν πόσοι από εσάς μπαίνετε στα forum και προσπαθείτε να πείσετε ότι η κοπέλα σας είναι και η ομορφότερη; Καλό για όλους μας είναι να καταθέτουν τα μέλη το συλλογισμό τους και από εκεί και πέρα είναι στο θέμα του «δέκτη» πως θα δεχθεί την πληροφορία που του παρέχεται.

 

Όσον αφορά το θέμα των οργάνων «ράτσας», όπως μου αρέσει να αποκαλώ οτιδήποτε έχει αποκτήσει μια συνειρμική ιδιότητα από την διαφήμιση κλπ, με αποκλείει από συνένοχό της. Η απομυθοποίηση σε αυτόν το τομέα θα αργήσει να έρθει μιας και σε ένα παλιό και σκονισμένο βιβλίο διάβασα κάποτε ότι τα μάγια του marketing λύνονται μετά από 100 χρόνια εντρύφησης του παθόντα με το αντικείμενο λατρείας του...και κατά προέκταση με τη μουσική. 8)

 

Υγ. Whitenoise 80 euro για setup! Μήπως σου έπιασαν τον ποπό ή εγώ έχω μείνει πίσω;

Άκου να δεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Toneless μπράβο,σε παραδέχομαι.Την καλύτερη κουβέντα είπες τώρα.Το να έχεις επίγνωση είναι ότι καλύτερο.Και για να μη παρεξήγούμαστε,ούτε εγώ θα έδινα 3500 χιλιάρικα για μια Suhr,όσο καλή και νάναι.3 καλές (κατ'εμενα τουλαχιστον) κιθάρες αγοράζεις με αυτά τα λεφτά.Εντάξει,μπορεί να μην έχει η Fender μου την κατασκευή του Suhr,αλλά για μένα μια χαρά ειναι.Και τα όργανα "ράτσας" καλά είναι,αρκεί και εκεί να μην ξεφεύγεις...(4000 για μια Gibson Custom Shop;Ξέχνα το...)

Ο καθένας όντως έχει την άποψη του.Το θέμα είναι πως την εκφράζει.

Τουλάχιστον από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να μην είμαι τόσο ερειστικός.

 

ps1 80 ευρώ είναι πολλά

ps2 superfunk ποιος σε είπε χουντικό ρε;Να τον εκτελέσουν αμέσως στην πλατεία Συντάγματος! :wink:

Occam's razor makes the cutting clean.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω παιδιά!

ας προχωρήσουμε σε ΝΕΑ θεματα λοιπόν!

και ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πόσοι παράγοντες υπάρχουν που "φτιάχνουν" μια κιθάρα?Αν πάρεις τα καλύτερα υλικά, και μιλάμε πλέον μόνο για τη συναρμολόγηση, πόσα "μυστικά" μπορεί να υπάρχουν σε αυτή? Προσπαθήστε να σκεφτείτε έναν-έναν όλους τους παράγοντες που μπορεί να παίξουν στην συναρμολόγηση κάθε μέρους μιας bolt-on κιθάρας, και των ηλεκτρικών της. Μυαλό έχουμε. Πόση πια είναι αυτή η μαγεία και η εμπειρία? Πιστεύω οτι και και με ένα-δύο χρόνια πειραματισμούς, έχοντας πια διαβάσει και τα Guitar Player Repair Guide και Make your own electric guitar, θα τεστάρω αυτά που θέλω, και θα έχω την εμπειρία που χρειάζεται.

 

Όσοι απο σας κάνουν δουλειές μηχανικού, σχεδιαστικές, και σχετικές με πληροφορική, για να κάνω μια αναλογία, πείτε μου, δεν είναι και λίγο απάτη αυτά που πουλάμε? Η σχεδίαση των ηλεκτρικών για ένα σπίτι πχ, είναι 2 μέρες διάβασμα με το κατάλληλο υπόβαθρο. 2 χρόνια δουλειά χρειάζονται για πολύ καλό επίπεδο στον προγραμματισμό, και διάβαζοντας 2-3 μέρες τη φορά ανάλογα με το τί θες να κάνεις, φτιάχνεις τα πάντα. Μετά την φοιτητική μου εμπειρία, όσον αφορά τα πράγματα που έχω ασχοληθεί, μπορώ να πώ οτι οι αυθεντίες, οι μεγάλοι προγραμματιστές, μηχανικοί και επιστήμονες, δεν έχουν την απροσβασιμότητα που τους αποδίδεται. Το δύσκολο είναι να γίνει κάτι για πρώτη φορά, μετά πάντα μπορείς να το μάθεις κι εσύ, να το αντιγράψεις, και να το αναπτύξεις, αρκεί να ασχοληθείς και να μην περιμένεις απο άλλους να στο πουλήσουν... Το μόνο που αξίζει να αγοράσεις, είναι ο χρόνος και ο αριθμός των ανθρώπων. Δουλειές που γίνονται απο έναν άνθρωπο, μπορούν να γίνουν και απο έναν άλλον. Δουλειές που χρειάζονται μεγάλες και οργανωμένες ομάδες, τις αγοράζουμε.

 

Αυτά σε φιλοσοφικό επίπεδο, έτσι για σκέψη... στην πράξη θα δούμε αν ο Superfunk είχε δίκιο... δοκιμάστε άμα θέλετε να δείτε κι εσείς, αλλιώς τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου