Superfunk Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ "ΤΡΕΛΛΩΝ" ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ & ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ! :lol: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 κανείς καλή δουλεία φίλε...συνέχισε να σερφαρεις στο νετ και να συλλέγεις πληροφορίες για το πως φτιάχτηκε το ένα πως χάλασε το άλλο από τι ξυλο ειναι η μια πως τον λενε τον τυπα που καθαριζει τις τουαλετες στο εργοστασιο της fender πως κλανει o les paul...και άσε τους κιθαρίστες να παίζουν....κιθαρολογε...( :D για να μην πω τίποτα πιο βαρύ)…επαναστάτη χωρίς αιτία μας τα έχεις πρήξει.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 το συγκεκριμένο "κουπί" γ....ει και δέρνει και έχει αφήσει τους πάντες άφωνους στα στούντιο, στα προβαδικα και στα κλαμπακια που παίζω. .ειδικά όταν κοιτάνε το λογότυπο, και μαθαίνουν τα χρήματα που έδωσα...(γιατί αρχικά νομίζουν οτι βλέπουν και ακούν μια les paul) Y.Γ:Η αξία της δεν είναι αυτή...την πήρα από 3-4 χέρι και από μη-κιθαρίστα που δεν ήξερε να την εκτιμήσει.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Τέλεια,άλλος ένας "guitarded" (δεν το κατάλαβες;βγαίνει απο το retarded-για τα περαιτέρω άνοιξε κανα λεξικό)...τι θέλω και μιλάω.... superfunk ακούς;Eίμαι "κιθαρολόγος"...respect my authority :P Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 gia se olous, molis ekana entaksh sto forum. Loipon hthela na po duo koubentes pano sto thema me tis PANAKRIBES kithares. Prota apo ola einai malakia na tsakonestai gia tetoia themata. Fusika o kathenas exei ti gnomh tou kai thn uperaspizei, alla den einai oraio na brizeste, h mousikh einai mageia kai fernei tous anthropous konta. Loipon , eimai arketa tyxeros kai exo dokimasei para polla organa apo fhtna , vintage , custom , mexri tis tom anderson kai Suhr, a kai prs mhn ksexniomaste. Loipon gnomi mou einai oti autes tis kithares tis plhroneis sto kokkalo kai to aksizoun mexri teleutaia dekaras(allo an den exeis na tis pareis). Den tha mbo se leptomereies ti kanei kai ti den kanei h kathemia alla to na pisteveis oti mia kithara paragoghs h esto kai kapoia kala komatia warmoth me high end magnhtes kai kalo setup tha kanoun thn kithara efamhlh se mia Suhr h kati paromoio prepei na exeis ligh embeiria me hxo kai genika thn aisthsh mias kitharas. Gia na leme kai tou strabou to dikio prepei na exeis kai ta katalhla ergaleia gia na akouseis sosta tetoies kithares ( autia, daktula) kai propanton na tis dokimaseis /testareis se probes h live kai oxi sto domatio sou me to lambato sou ( an eisai tyxeros kai exeis lambato enisxuth) sto 1,5 . Exo kanei suzhthseis me epagelmaties tou eidous pou pistepste me exoun dokimasei ta panta kai oi perisoteroi h katalhgoun se vintage organa h se kapoion apo autous tous luthiers, suhr anderson klp klp, an nomizete oti exete perisoterh embeiria kai gnosh apo kapoion opos einai o govan h o pete callard pano se organa tote sas bgazo to kapelo ka stamatao. Loipon katalhgo oti auta ta organa einai ftiagmena gia atoma pou exoun t autia kai to talento na tis damasoun , den thelo na upobathmiso kanenan alla etsi einai, an eisai tyxeros kai exeis ta xrhmata na pareis mia apo autes tis kithares tote eisai kerdismenos, kaneis mia ependhsh se xrhmata kai apolaush. Sumfofno oti einai tromera akribes alla den einai gia olous . An den mboreis na tis ektimiseis tote exeis dromo akoma, opos kai ego opos kai oloi mas. peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 παιδια συγνωμη για τα αγγλικα τωρα διαβασα τορα διαβασα τους κανονες, οοπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2005 παιδια συγνωμη για τα αγγλικα τωρα διαβασα τορα διαβασα τους κανονες' date=' [b']οοπς[/b] Ε, μην το παρακάνουμε κιόλας!... :lol: url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 τι θέλω και μιλάω.... Οταν το καταλαβεις αυτο και το κανεις πραξη,θα κανεις πολλους ευτυχισμενους!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 λοιπον το παραπανω στα ελληνικα γεια σε ολους, μολις εκανα ενταξη στο forum.Λοιπον ηθελα να πω δυο κουβεντες πανω στο θεμα με τις πανακριβες κιθαρες.Πρωτα απολα ειναι μαλακια να τσακωνεστε για τετοια θεματα. Φυσικα ο καθενας εχει τη γνωμη του και την υπερασπιζει αλλα δε λεει να βριζεστε , η μουσικη ειναι μαγεια και πρεπει να μας φερνει κοντα . Λοιπον ειμαι αρκετα τυχερος και εχω δοκιμασει παρα πολλα οργανα απο φτηνα , custom, vintage , μεχρι τις anderson kai suhr , α και prs μην κσεχνιομαστε. Λοιπον γνωμη μου ειναι οτι αυτες τις κιθαρες τισ πληρωνεις στο κοκκαλο αλλα το αξιζουν μεχρι τελευταιας δεκαρας(αλλο αν δεν εχεις να τις παρεις).Δεν θα μπω σε λεπτομερειες στο τι κανει και τι δεν κανει η καθε μια αλλα το να πιστευεις οτι μια κιθαρα παραγωγης η εστο και καποια καλα κομματιa warmoth me πολυ καλους μαγνητες και καλο setup θα κανοθν την κιθαρα εφαμιλη σε μια suhr η κατι παρομοιο πρεπει να εχεις λιγη εμπειρια με ηχο και γενικα την αισθηση μιας κιθαρας. Για να λεμε και του στραβου το δικιο πρεπει να εχεις και τα καταλληλα εργαλεια για να εκτιμησεις τετοιες κιθαρες( αφτια , δακτυλα) και προπαντον να τις δοκιμασεις σε προβες η live και οχι στο δοματιο σου με τον digital moddeling ενισχυτη σου στο 1,5. Exω κανει συζητησεις με επαγελματιες στο ειδος που πιστεψτε με εχουν δοκιμασει τα παντα και οι περισοτεροι καταληγου σε vintage οργανα η σε καποιον απο αφτουσ τοθσ luthiers, suhr anderson κλπ κλπ, αν νομιζετε οτι εχετε περισοτερη εμπειρια και γνωση απο καποιον οπος ειναι ο govan kai o pete callard πανω σε οργανα τοτε σας βγαζω το καπελο και σταματαω. Λοιπον καταληγω οτι αυτα τα οργανα ειναι φτιαγμενα για ατομα που εχουν ατ αφτια και το ταλεντο να τα δαμασουν, δεν θελω να υποβαθμισω κανενα αλλα ετσι ειναι, αν εισαι τυχερος και εχεις τα χρηματα να παρεις μια απο αυτες τις κιθαρες τοτε εισαι κερδισμενος , κανεις μια επενδυση σε χρηματα και απολαυση. Συνφωνω οτι ειναι τρομερα ακριβες αλλα δεν ειναι για ολους. Αν δεν μπορεις να τις εκτιμησεις τοτε εχεις δρομο ακομα , οπως και εγω οπως ολοι μας peace Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2005 whitenoise έτσι είναι...όλο το ξεχνάω πως έχω τον μαλακομαγνήτη. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση