Silot Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 απο περιεργεια silot με ποια suhr επαιξες;καινουρια μοντελα ή pensa; Την Standard. Αλλά δεν είναι και η πλέον σοβαρή εντύπωση γιατί την είχα μόνο για κάνα μισάωρο στα χέρια μου. Είχε όμως το ίδιο κρύο feel που συνάντησα και σε αρκετές Drop Top Anderson. Απίστευτα καλοκατασκευασμένο όργανο, αλλα μου θύμισε τις Steinberger (!!!!!!). Anyway... Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Νομιζω ότι ήταν οι V60...Δεν νομίζω πιά να κατασκευαζονται κιθαρας με λαθος "ταιριασμα" μπράτσου- σωματος πουθενα στον κοσμο ' date='και εννοώ εδω ότι καμμια εταιρεία δεν τοποθετεί λαθος μετρημενα μπράτσα & γεφυρες στις κιθαρες της,ας ειναι καλά τα CNC ROUTERS :wink: [/quote'] εδω θα διαφωνησω για αλλη μια φορα :lol: πρεπει να ρυθμιστουν οι αρμονικες του ξυλου του μανικιου με τις αρμονικες του ξυλου του σωματος... βεβαια αυτα για μερικους ειναι ψιλα γραμματα.αλλα για πραγματικους επαγγελματιες που την ψαχνουν με τον ηχο(eric johnson,scott henderson,michael landau κτλ...),δεν ειναι καθολου αυτο το ταιριασμα ειναι μια στανταρ διαδικασια που την κανει παντα ο suhr και σιγουρα δεν την κανουν πολλα εργοστασια μαζικης παραγωγης... τωρα δεν θα πω αναλυτικα την διαδικασια που την ξερω απο τον ιδιο τον henderson γιατι θα με περασετε για τρελο και θα με πειτε υπερβολικο(που πολλοι ηδη θα το εχουν πει :P ) ολα αυτες οι λεπτομερειες βεβαια δεν ακουγονται οταν παιζεις σπιτι και σε χαμηλη σχετικα ενταση,αλλα στις προβες και ειδικα στα live εκει καταλαβαινεις την ποιοτητα αυτων των οργανων και την διαφορα τους με τις...κινεζικες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 SILOT αυτη είναι και η δική μου εμπειρία με κιθάρες αυτού του τύπου φαίνεται είμαστε αθεράπευτοι βιντατζακηδες :lol: ΤΑΚΗ μου τι να πω ,οι κλασσικές vintage Fender με τις οποίες παίζει & έπαιζε το 99% των μεγάλων κιθαριστών όλων των εποχών (απο Gilmour & Clapton μεχρι SRV & Jimmy Hendrix) ήταν stock μοντέλλα παραγωγής & πιστεψέ με το μόνο που δεν έκανε ο LEO FENDER ηταν να ταιριάζει μπράτσα με σώματα :lol: (και σίγουρα ΔΕΝ τις φτιάχνανε καλύτερα τότε...) Αυτο το taping & το "ταιριασμα" που γραφει είναι που μου ανάβει τα λαμπάκια μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ κιθάρες...μη τρελλαθούμε κι όλας.... αλλα τέλος πάντων to each his own :wink: Α, και ο Eric Johnson παίζει με μια stock strat του 54,απλά σεταρισμενη συμφωνα με τα πολυ προσωπικά του γούστα (είχα δει το set up της σε ενα GP & δεν πίστευα στα ματια μου ....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 SILOT αυτη είναι και η δική μου εμπειρία με κιθάρες αυτού του τύπου φαίνεται είμαστε αθεράπευτοι βιντατζακηδες :lol: ΤΑΚΗ μου τι να πω ' date='οι κλασσικές vintage Fender με τις οποίες παίζει & έπαιζε το 99% των μεγάλων κιθαριστών όλων των εποχών (απο Gilmour & Clapton μεχρι SRV & Jimmy Hendrix) ήταν stock μοντέλλα παραγωγής & πιστεψέ με το μόνο που δεν έκανε ο LEO FENDER ηταν να ταιριάζει μπράτσα με σώματα :lol: (και σίγουρα ΔΕΝ τις φτιάχνανε καλύτερα τότε...) Αυτο το taping & το "ταιριασμα" που γραφει είναι που μου ανάβει τα λαμπάκια μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ κιθάρες...μη τρελλαθούμε κι όλας.... αλλα τέλος πάντων to each his own :wink:[/quote'] οπως σε ολα τα πραγματα η..επιστημη προχωραει ,οι ανθρωποι μαθαινουν απο τα λαθη τους και βασισμενοι πανω σε αυτα τα λαθη και καποιες ατελειες βελτιωνοντουν και τα οργανα που φτιαχνουν... γιατι νομιζεις οτι αυτα τα χρονια θεωρουνται τα καλυτερα απο ποτε για αγορα ηλ.κιθαρας; για να δουμε μετα απο 40-50 χρονια ποιος ξερει, ισως να δειξει αν αξιζουν οι suhr.γιατι και οι fender του 50 και 60 μετα απο καποια χρονια αποκτησαν τετοια αξια μπορει μεχρι τοτε να εχουν παλιωσει και τα ξυλα και να εχουν αυτην την ..warm και αυτην την vintage αισθηση 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Μα Τακη μου όταν όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίζανε με stock Fender οι κιθάρες τους ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ & όχι "παλιωμένες" (αλλη καραμπουρδάρα αυτή,τι ειναι κρασί?κιθάρα είναι & μαλιστα ηλεκτρική!!) Πάντως ο καλύτερος ήχος που εχω ακούσει στη ζωή μου ειναι αυτος του Gilmour ο οποίος όταν του χαλασε το μπράτσο της κιθάρας του απλά έβαλε ενα καινούργιο (χωρις να "ταιριάξει" τα ξυλα :lol: ) & συνέχισε να παίζει... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Μα Τακη μου όταν όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίζανε με stock Fender οι κιθάρες τους ΗΤΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ & όχι "παλιωμένες" (αλλη καραμπουρδάρα αυτή' date='τι ειναι κρασί?κιθάρα είναι & μαλιστα ηλεκτρική!!) Πάντως ο καλύτερος ήχος που εχω ακούσει στη ζωή μου ειναι αυτος του Gilmour ο οποίος όταν του χαλασε το μπράτσο της κιθάρας του απλά έβαλε ενα καινούργιο (χωρις να "ταιριάξει" τα ξυλα :lol: ) & συνέχισε να παίζει...[/quote'] ναι εχεις δικιο.οσο και να παλιωσει το ξυλο(αν ειναι σε σωστο περιβαλλον) δεν παιζει κανενα ρολο στον ηχο του.. :roll: .ακουγεται ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο.οπως και δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα το maple apo to rosewood σε ενα μανικι :roll:οπως και το ξυλο του σωματος επηρρεαζει ΕΛΑΧΙΣΤΑ τον ηχο :roll: ρεεεε....squier με fralin ρεεε :lol: ζητω η νεα αυτοκρατορια της κινας :lol: τελοσπαντων δεν λεω κατι αλλο γιατι οπως λες και εσυ to each his own Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Αρχίζεις και μαθαίνεις βλέπω :lol: παντως το γεγονός ότι πιστεύεις ότι ο HENDRIX επαιζε με παλιωμένη strat του 69 το 1969 με προβληματίζει λίγο... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 χωρις καμια παρεξηγηση και χωρις να εκφραζω αποψη(την οποια δεν εχω κιολας για το θεμα!!), διαβαζοντας ολο το topic γελασα παρα πολυ. Η ολη ιστορια μου θυμησε το σοι μου απο το οποιο η πλειοψηφια των αντρων ειναι hi- end αδες στο θεμα των στερεοφωνικων. ετσι λοιπον ξοδεψαν και ξοδευουν χιλιαδες ευρω για τον τελειο ηχο, τα καλυτερα καλωδια, τα καλυτερα cd κλπ κλπ.... καποια στιγμη ο πατερας μου καταλαβε οτι το dvd της sony για ολες τις δουλειες επαιζε με το στερεφωνικο ως cd player πολυ καλυτερα απο οτι τα διαφορα αλλα micromega η theta(klp) των μερικων χιλιαδων ευρω και περασαν χρονια και απειρες δοκιμες για να παραδεχτουν κ ολοι οι αλλοι οτι μια συσκευη 300 ευρω μπορει να ανταγωνιστει κ να ξεπερασει μια αλλη με δαφνες ποιοτητας και με απαιτησεις χιλιαδων ευρω στο πορτοφολι. δεν ξερω αν ο superfunk ειναι αφοριστικος η οχι, αλλα ξερω οτι ο καταναλωτικος τροπος ζωης μας μας εχει ριζωσει στο μυαλο την σκεψη οτι οτι ειναι φτηνο ΔΕΝ γινεται να ειναι και καλο. πρεπει ολοι μας να ξεκολλησουμε απο αυτο. και για να μην γινομαι κουραστικος, δεν ξερω αν οι john suhr ειναι καλες η οχι. αν ειχα τα λεφτα σιγουρα θα τις δοκιμαζα κ μπορει κ να αγοραζα, αλλα η ουσια της μουσικης πιστευω οτι βρισκεται πολυ μακρια απο την ικανοποιηση ικανοποιηση του "ψωνιου" μας με την καλυτερη κιθαρα, η το καλυτερο στερεοφωνικο. και σχετικα με ενα σχολιο περι ικανοτητας στην κιθαρα του SUPERFUNK η οποιοδηποτε αλλου. δεν υπαρχει κανενα μετρο και κανενα σταθμο για την αξια η την ποιοτητα ενος καλιτεχνη, εκτος απο το ιδιο το αυτι μας.δεν μπορω να συγκρινω ας πουμε με βαση ποιος βαραει τις πιο πολλες νοτες/δευτερολεπτο, ουτε με το αν καποιος ξεσκιζει την πεντατονικη η οχι, παρα μονο με το αν καποιος μου αγγιζει την καρδια με το παιξιμο η οχι.(east hastings-godspeed you black emperor....) επισης απορω, για το κατα ποσο το ανθρωπινο αυτι αντιλαμβανεται τις ηχητικες διαφορες απο ενα σημειο κ μετα.οντως ενα μηχανηματα μπορουν να αποδειξουν πολλες φορες την υπεροχη μιας συσκευης εναντι μιας αλλης με βαση διαγραμματα κλπ. εμεις ποση απο αυτην την διαφορα αντιλαμβανομαστε?? αξιζει να πληρωσουμε ατην την διαφορα 1000-2000 η δεν ξερω κ γω ποσα ευρω??? συγχωρεστε με αν ειμαι off topic. ηθελα να μοιραστω αυτην μου την σκεψη σε αυτο το topic.[/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 φιλε mechmg93 αστο μην το ψαχνεις...ακρη δεν θα βγει.θα μπορουσα να σου πω πολλα αλλα δεν χρειαζεται ειμαι σιγουρος...απλα αυτο ειναι ο ελληνας και ασε γιατι...σνιφ σνιφ :cry: :lol: :lol: αστο ολα ειναι οκ :wink: :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2005 φίλε τάκη, σε καμια περίπτωση δεν στρέφομαι ενάντια σε εσένα και στην συγκεκριμένη μάρκα. πρώτη φορά απο σένα την άκουσα όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. σχολιάζω γενικότερα τα όσα διάβασα σε όλο το topic. πάντως αν την πάρεις, θέλω να την δω απο κοντα οπωσδηποτε. αυτη η μαρκα κοντεψε να προκαλεσει εμφυλιο. της αξιζει μια ακροαση :D :D :D επίσης πιστευω οτι και εγω αν ειχα τα λεφτα θα αγοραζα οτι τυπικα καλυτερο και μπορει καποτε να το κανω.πιστευω ομως οτι παντα θα ξερω οτι ικανοποιω την κ**λα μου και δεν θα ψάχνω να βρω και τοσο πολυ τις λεπτομερειες.η αυτογνωσια ειναι το παν :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση