Προς το περιεχόμενο

JOHN SUHR GUITARS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

BTW oi WARMOTH ΔΕΝ φτιαχνει κιθαρες αλλα μονο σώματα & μπράτσα αγαπητε Κοτσαδόρε :wink:

(σωματα & μπράτσα τα οποία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χρησιμοποιούσε ο κος SUHR οταν εφτιαχνε τις κορυφαίες κιθάρες του PENSA SUHR.....)

Kατα τα αλλα σε οτι λεει ο YAMETH συμφωνω,προχθές έπαιξα με μια IBANEZ AF75 (made in China) αξιας 340 ευρω & ΕΠΑΘΑ πλάκα,φινιρισμα & κατασκευη ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη απο οποιαδήποτε Gibson ΕS 175 (την οποια αντιγραφει) εχω παίξει.....

ρε τους Κινεζους τι φτιαχνουνε :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οταν τα ελεγα εγω σε αλλο θεμα..με πηραν απτα μουτρα...(οχι εσυ SUPERFUNK..)

ενταξει το καταλαβαινω,ειναι βαρυ να σου λενε οτι μια κινεζικη των 300 ευρω ειναι καλυτερη απτη δικη σου LES PAUL των 2500 ευρω αλλα τι να κανουμε....

η θα λεμε τις εντυπωσεις μας η θα παρηγορουμε αυτους που τα εσκασαν..

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

ενταξει το καταλαβαινω' date='ειναι βαρυ να σου λενε οτι μια κινεζικη των 300 ευρω ειναι καλυτερη απτη δικη σου LES PAUL των 2500 ευρω αλλα τι να κανουμε....

η θα λεμε τις εντυπωσεις μας η θα παρηγορουμε αυτους που τα εσκασαν..[/quote']

οτι να ναι :roll:

superfunk χωρις παρεξηγηση αλλα απο την στιγμη οπως εχεις πει και εσυ δεν παιζεις καν blues ισως και γενικα lead κιθαρα,για να καταλαβω και εγω την κιθαρα την κρινεις μονο απο το πως ακουγονται τα chords;

δεν το λεω ειρωνικα απλα να ξερω...

ενταξει το καταλαβαινω' date='ειναι βαρυ να σου λενε οτι μια κινεζικη των 300 ευρω ειναι καλυτερη απτη δικη σου LES PAUL των 2500 ευρω αλλα τι να κανουμε....

η θα λεμε τις εντυπωσεις μας η θα παρηγορουμε αυτους που τα εσκασαν..[/quote']

οτι να ναι :roll:

superfunk χωρις παρεξηγηση αλλα απο την στιγμη οπως εχεις πει και εσυ δεν παιζεις καν blues ισως και γενικα lead κιθαρα,για να καταλαβω και εγω την κιθαρα την κρινεις μονο απο το πως ακουγονται τα chords;

δεν το λεω ειρωνικα απλα να ξερω...

κιομως θα βρεθεις προ εκπληξεως με μερικες φτηνες....

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Thanks yameth :wink:

φιλε superfunk το ξερω οτι οι warmoth δεν φτιαχνουν ολοκληρωμενες κιθαρες , δεν χρειαζεται να εισαι υποτυμιτικος το ξερουμε οτι εισαι παντογνωστης. Αν μιλησεις σε ατομα που ασχολουνται πραγματικα επαγγελματικα με κιθαρα θα δεις οτι εχουν γνωση περι suhr και κατα ποσο αυτες αξιζουν τα λεφτα τους. τωρα ειλικρινα μου δινεις την εντυπωση οτι δεν εχεις και τρομερες γνωσεις περι του θεματος. και αυτο που λες περι pensa ειναι σωστο εν μερη μονο, και τελος παντον δεν εχει να κανει τιποτα με τις σημερινες suhr kai anderson. Λοιπον αν πραγματικα εισαι τοσο γνωστης και εχεις δοκιμασει τοσα οργανα και εχεις γνωμη και αποψη θα ηθελα να ακουσω ενα δειγμα τις δουλειας σου . θελω να δω αν πραγματικα το επιπεδο σου επιτρεπει να μιλας για τετοια οργανα και για το τι μπορουν να κανουν η οχι. Αλλα βαζω στοιχημα οτι περα απο σολ ματζορε και και μι μινορε πεντατονικη ( με πολυ σπρωξιμο) δεν θα ακουσουμε. και αν θελετε αν ακουσετε αν οι suhr ειναι καλες η οχι σας δινω και το λινκ απο μια ηχογραφηση που εκανα προσφατα με τη καινουργια μου suhr , δεν θελω να το παιξω εξυπνος αλλα εχω αγανακτισει να μιλανε ανιδεοι για κορυφαιους κατασκευαστες και να λενε αρλουμπες. σορρυ για τη σκληρη γλωσσα αλλα ετσι νιωθω αυτη τη στιγμη.

λοιπον να το λινκ και περιμενω υλικο σου superfunk.

http://mp3.openmusicsource.net/players/play_high.m3u?id=206746

• Administrator

Δεν πρέπει να συνεχιστεί σε αυτό το μονοπάτι η κουβέντα.

Ο superfunk δεν οφείλει να αντιπαρατεθεί, πολύ απλά γιατί είμαστε μουσικοί και δεν έχουμε να καλύψουμε κάτι μετρήσιμο όπως τα 100μ. π.χ. για σύγκριση στο χρονόμετρο. Η ένδειξη εκτίμισης ενός μουσικού προς τον άλλον πρέπει να γίνεται αυθόρμητα και όχι κατα παραγγελεία.

Εδώ προτείνουμε την άμιλα.

Το forum έχει βοηθήσει πολύ κόσμο και εκεί πρέπει να μείνει.

Όχι στην υποκειμενική αντιπαράθεση.

Και ο superfunk λέει ότι οι συγκεκριμμένες κιθάρες είναι πολύ καλές, αλλά έχει άλλη άποψη για το που και πως θα ξοδέψει τα λεφτά του.

Απαιτώ να μη δοθεί συνέχεια και θα παρακαλούσα τον kotsadoros να αλλάξει το ύφος της κουβέντας.

Peace & Respect!

Live and let Live.

Kατα τα αλλα σε οτι λεει ο YAMETH συμφωνω' date='προχθές έπαιξα με μια IBANEZ AF75 (made in China) αξιας 340 ευρω & ΕΠΑΘΑ πλάκα,φινιρισμα & κατασκευη ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη απο οποιαδήποτε Gibson ΕS 175 (την οποια αντιγραφει) εχω παίξει.....

ρε τους Κινεζους τι φτιαχνουνε :lol:[/quote']

Μαζεψου... :) :) :)

....Αν και για να πώ του στραβού το δίκιο, εμένα οι Suhr δεν με κάναν να πάθω την πλάκα που περίμενα...

Leo got it right the first time

Kατα τα αλλα σε οτι λεει ο YAMETH συμφωνω' date='προχθές έπαιξα με μια IBANEZ AF75 (made in China) αξιας 340 ευρω & ΕΠΑΘΑ πλάκα,φινιρισμα & κατασκευη ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη απο οποιαδήποτε Gibson ΕS 175 (την οποια αντιγραφει) εχω παίξει.....

ρε τους Κινεζους τι φτιαχνουνε :lol:[/quote']

Μαζεψου... :) :) :)

....Αν και για να πώ του στραβού το δίκιο, εμένα οι Suhr δεν με κάναν να πάθω την πλάκα που περίμενα...

απο περιεργεια silot με ποια suhr επαιξες;καινουρια μοντελα ή pensa;

Το θέμα εκτροχιάστηκε για μια ακόμα φορά και ο λόγος, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ένας: η κάθε "πλευρά" συζητάει με διαφορετικούς όρους.

Ο ένας βλέπει το καλό όργανο ως, εκ'συνθήκης ακριβό, ο άλλος βλέπει το ακριβό όργανο ως εκ'των πραγμάτων υπερτιμημένο. Ξεκινάτε από το ίδιο σημείο και... απομακρύνεστε!

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι δύο:

1) Ένα καλοφτιαγμένο, καλοστημένο, γενικά προσεγμένο όργανο, θα είναι ακριβό; Γνώμη μου: φυσικά και ναι.

2) Το παραπάνω όργανο, είναι τιμολογημένο ορθολογικά, μ'άλλα λόγια, "αξίζει τα λεφτά του"; Γνώμη μου: Φυσικά και όχι!

Από κει και πέρα, υπάρχουν κατασκευαστές που πραγματικά φαίνεται να κοροϊδεύουν τον πελάτη, προσφέροντας

κάτι που η ποιότητά του πόρω απέχει απ'αυτή που θα όφειλε να έχει για τα λεφτά του. Υπάρχουν και άλλοι, που απλά "δαγκώνουν" τον πελάτη, πουλώντας, ναι, και μούρη.

Δηλαδή, δεν αμφιβάλλει κανείς ότι μπορεί να υπάρχουν εξίσου καλοκατασκευασμένα αυτοκίνητα όπως οι BMW (δεν ξέρω αν έχει δει κανείς βίντεο με τη διαδικασία παραγωγής, αν όχι σας συνιστώ να το ψάξετε!), το πρόβλημα είναι πως τα συνήθως φτηνότερα, στην ίδια κατηγορία, είναι και συνήθως χειρότερα. Αν θέλετε, πληρώνει κανείς το "δικαίωμα" της BMW να υπάρχει και αύριο και να κατασκευάσει ακόμα καλύτερα αυτοκίνητα (όχι όμως φτηνότερα!). Και μ'αυτή την έννοια είναι υπερτιμημένη η BMW. Όχι όμως με τον τρόπο που ήταν οι Mercedes, τουλάχιστον πριν μερικά χρόνια. Εκεί μιλάμε για κατάσταση... Gibson! :P

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε τις ισορροπίες και ας αφήσουμε τις γενικότητες τύπου "όλοι το ξέρουν ότι είναι οι καλύτερες" και "υπερτιμημένο hype"! :P :D :wink: Ακόμα και αν λέγονται με τις καλύτερες προθέσεις, αυτές οι εκφράσεις παραπέμπουν σε καφενειακούς καυγάδες και όχι σε συζήτηση μεταξύ σοβαρών μουσικών.

(μπουαχαχαχαχα... συγνώμη... :D :D :D )

Φίλε Κοτσαδόρε, μια τελευταία παρατήρηση αν μου επιτρέπεις. ¶κουσα το κομμάτι σου, ωραίο είναι btw. Όμως μην προσπαθείς να υποστηρίξεις αυτό που αγαπάς με τύπου "ακούστε το mp3 μου" επιχειρήματα. Γιατί αύριο μπορεί κάποιος να σου δείξει ένα άλλο mp3, που θα είναι ηχογραφημένο με κινέζικη κόπια των ¤200 με ένα σετ καλούς μαγνήτες και, στα πλαίσια των περιορισμών της ηχογράφησης, θα ακούγεται καλύτερα. Και το ηχητικό

ντοκουμέντο δεν μπορεί προφανώς να αποδώσει την αίσθηση του οργάνου, πράγμα που για μένα τουλάχιστον βαραίνει στο 50% τουλάχιστον για την επιλογή μου. :wink:

Αυτά και συγνώμη που σας ζάλισα.

8)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου