FUSION_elic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Καλημέρα σε όλους! Σε πόσο καιρό όμως φίλτατε Jam? :?: Με όλα αυτά που μας εχει πει ο SuperFunk, έχω την εντύπωση οτι θα μας βγάλει από μεγαλο αδιεξοδο! μιας και απ'ότι κατάλαβα λιγο πολύ οι περισσοτεροι δεν ειναι και πολύ ευχαριστημένοι από τα ελληνικά δεδομένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Noμίζω σε 2-3 βδομάδες θα τις έχει... :wink: Για one-spot του χω ξαναπεί αλλά νομίζω είναι δύσκολο, μιας και θέλει πολύ μεγάλη ποσότητα για να μπορεί να το δίνει σε νορμάλ τιμή... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FUSION_elic Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 OK MAN! ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Μακάρι να μπορούσα να βρω το 1 spot στην Ελλάδα. Έχω πει και σε ένα φιλο που είναι στην Ιταλία μήπως μου το βρει. Αλλά απ'ότι φαίνεται θα αναγκαστώ να το πάρω από πιο μακρυά. Ίσως από τον haar. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Οι Dean Markley τι σας λενε???? Mετα απο ενα καλο παιξιμο πεθαινουν,εγω προτιμω SIT(οχι σε strat ομως) και D'addario 10αρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Γενικα εχοντας δοκιμασει ενα καρο χορδες μπορω να πω οτι οι περισσοτερες ιδιες ειναι.(απλα "παιζει" μερικες φορες το tension μεταξυ καποιων brands) Ετσι κι αλλοιώς τα εργοστασια που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ χορδες δεν ειναι πανω απο 7-8 στις ΗΠΑ & κανα-δυο στον υπόλοιπο κόσμο. Πληροφοριακα σας λεω οτι το 50% των περισσοτερων χορδων (& BRANDS) το φτιαχνουν η D'Addario & η VINCI. Οι καλυτερες χορδες ειναι οι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ χορδες οπότε αγοράζοντας φθηνα καποιες μαρκες της προκοπης και αλλάζοντας τες καθε 8-12 ωρες παιξίματος θα ειστε οκ! :wink: Καμμια χορδη δεν βγαζει ηχο της προκοπης μετα απο το παραπάνω αναφερθεν :lol: χρονικο όριο (μπορει να φαινεται καινουργια,να ακουγεται καινούργια,το Intonation ομως εχει πάει περίπατο.....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Εγώ d'addario 9ρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 μια εμπειρια μου: σε γενεθλια μου ειχαν κανει δωρο σετ χορδων δεν θυμαμαι μαρκα αλλα θυμαμαι το κουτι ηταν με σημαιες αμερικης πανω οταν τις εβαλα επανω εβγαζαν εναν απαισιο ηχο ειτε σε καθαρα ειτε σε βρωμικα λες και φαλτσαραν εννοειται τις εβγαλα και εβαλα ενα πακετο d'addario κατευθειαν και ολα διορθωθηκαν μου κανε μεγαλη εντυπωση και δεν μπορουσα να καταλαβω πως εγινε :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 μηπως το δωρο αυτο ηταν σετ με χορδες και "αξεσουαρ" συντηρησης κιθαρας οπως πανακια καθαριστικα λεμονολαδα κλπ? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 elixir .012 - .052 για την tele μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση