ndnikola Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 κοίταξε και τις taylor επίσης. Καμιά φορά τις σκοτώνει ο zozef. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 :o :o :o Στο χιλιάρικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 να κοιτάξει γρήγορα για Martin (αφού διαθέτει τόσα λεφτά ;)) σε κάποια τιμη ευκαιρίας...και 1200 να την βρει να την χτυπήσει...δεν πρόκειται να χάσει...θα μου πείτε ερασιτέχνης, αλλά δεν εχει σημασια...δεν προκειται να το μετανοιώσει...καταπληκτικλά όργανα...Ίσως οι καλύτερες ηλεκτρακουστικές...(γνώμη μου) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanas6 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Φίλοι, συνάδελφοι κιθαρίστες, δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την λεπτομερή βοήθεια που μου δώσατε. Σας ευχαριστώ παρά πολύ. Θανάσης. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2008 Πού έχει Manson? Έχει κανείς άλλος γνώμη; Ευχαριστώ Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση