drketikios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Μοιάζει με απλή bullet...αλλά δεν νομίζω να είναι!!! Άμα ψάξετε οι νέες bullet έχουν αλλο λογότυπο..και ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΧΟ!!! Μήπως δεν κυκλοφορεί πλέον!!! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ειχα πετυχει 1 τετοια πριν καποιους μηνες, ειχε καλο ηχο θυμαμαι αλλα ενα παρα πολυ V μπρατσο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία, αλλά πως λέγεται???? κυκλοφορεί??? Υπάρχει καμιά αγγελία!! ??? ??? ??? ??? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
athenap Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Για αγγελία δεν ξέρω, αλλά στη Wikipedia έχει αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Squier_Bullet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Η bullet είναι, με αλλαγμένους τουλάχιστον τους μαγνήτες της. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Μιλάμε η κιθάρα βγάζει...πολύ καθαρό ήχο... Επίσης αν παρατηρήσατε το logo στο headstock δεν είναι ίδιο με το γνωστό!! Μήπως είναι από την παλιά φουρνιά, που σταμάτησαν... ΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΛΗ!! ??? ??? ??? ??? ??? Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 drketikios το ψαχνεις πολυ με τις squier ε? fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 το λογοτυπο μου θυμηζει ενα μπασσο squier που ειχα. απο το serial number συμπερανα οτι ηταν του '87 κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 drketikios το ψαχνεις πολυ με τις squier ε? εεε...ρε kabamaru-x-...πιστεύω πως άμα ψάξεις...με λίγα λεφτά, μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ αξιοπρεπές!!!...Βέβαια δεν θα συγκρίνεται με μια fender αλλά θα είναι αξιοπρεπής!! το λογοτυπο μου θυμηζει ενα μπασσο squier που ειχα. απο το serial number συμπερανα οτι ηταν του '87 κοίτα και εγώ κάπου εκεί την τοποθετώ χρονολογικά!! μακάρι να την πουλάει κανείς!!!! 8) 8) 8) Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2008 ναι με ψαξιμο θα βρεις καλο οργανο σιγουρα.απλα σε βλεπω που ψαχνεις απο δω κ απο κει,σε οτι αγγελια με στρατ υπαρχει κ μου θυμιζεις εναν φιλο μου.εψαχνε παντου για να αγορασει κλασσικη κιθαρα,τι ιντερνετ θες τι μαγαζια,τι μεταχειρισμενα και στην τελικη ακομα να παρει.5 χρονια αυτη η ιστορια...και να πεις οτι δεν εχει κ λευτα παει στο διαολο... φιλικα :) fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση