bluesmaniac Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 FENDER CLASSIC PLAYER BAJA TELE DS Fender Classic Player Baja Telecaster MN Desert Sand E-Guitar, Classic Series, Ash Body, 1pc. Maple Neck, Soft “V” Shape, 21 Medium Jumbo Frets, 1 Custom Shop “Twisted” Tele® Single-Coil (Neck), 1 Custom Shop Broadcaster Single-Coil (Bridge) Pickups, 4-Position Blade Switch and 2-Position Push/Push S-1 Switch, Pickguard 1-Ply Parchment, Scale 25.5” (648 mm), Nut width1.625” (41.2 mm), incl. Deluxe Gig Bag, Color Desert Sand ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΟΜΜΑΝ 600 ΕΥΡΟ!ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΙCO !ΑΞΙΖΕΙ??? ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ.....ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 καλε ποτε βγηκαν αυτες baja?? ;D ;D ;D κανε ενα search ανθρωπε μου ::) ::) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johni3 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σου φιλε μου! Την συγκεκριμενη Τελεκαστερ την ειδα και την επαιξα στο Guitar store εξαρχιων. Θεωρειται απο τις παρα πολυ καλες Τελε! Κυριως λογω της custom shop φασης με τους μαγνητες που σου επιτρεπουν πιο πολλες επιλογες στους συνδιασμους τουσ απο τους κλασσικους 3 Τελε ηχους. Δεν την αγορασα για τον λογο οτι ενω ειναι πολυ ομορφη το μπρατσο ηταν υπερβολικα χοντρο για τα χερια μου...δεν εχω πιασει πιο χοντρο μπρατσο σε κιθαρα... Σιγουρα θα σου ελεγα να την βρεις καπου και να την δοκιμασεις για αυτον το λογο. παντως απο look και ηχο σκιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 OXI ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ! SEARCH! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toneless Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Για τα ... Baja! Καλά, πλάκα κάνω ...μη βαράτε. ;D Άκου να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Πρέπει να πέσει λίγο μαστίγιο, μου φαίνεται... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 χμμμ ακόμα να το δεί το θεμα ο superfunk? :P a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 αυτη η baja τον τελευταιο χρονο εχει κανει το φορουμ ανω κατω!!ελεος!λιγο search!! Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 χμμμ ακόμα να το δεί το θεμα ο superfunk? :P SEARCH!! (Παντως εγω δεν την αγορασα γιατι το μπρατσο της μου φανηκε...λεπτο!! :)) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Σου είπα φίλε μου...ή rockinger η baja...και τις δυο επιλογές τις έχουμε χιλιοαναλύσει εδώ μέσα, βουρ στο search... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση