mike_rhd Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αυτο ακριβως. Κ ναι, απο Ροδο ειμαι. :) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 ΟΚ λοιπόν, καλώς ήλθες. Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο. :) Νομίζω, θα σου πουν περισσότερα κι άλλοι, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από μένα. Όπως λέμε, Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο. :) Ακριβώς, μέχρι την τελευταία τελεία, όσα θα έλεγα κι εγώ. Αλλά το τρελάνατε το παιδί... νταξ, έφταιγε κι ο τίτλος... πολύ γκραν γκινιόλ... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση