Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που...

mike_rhd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

ΟΚ λοιπόν, καλώς ήλθες.

Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο.  :)

Νομίζω, θα σου πουν περισσότερα κι άλλοι, που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από μένα. 

Όπως λέμε, Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η "αφαίρεση" οργάνων από ένα track γίνεται με equalizer τα οποία ρυθμίζεις ώστε να εξασθενήσουν τις συχνότητες (καλύττερα....φασματικές περιοχές) του "προς αφαίρεση" οργάνου. Δεν έχω υπόψη μου κάτι έτοιμο, αλλά η αίσθησή μου είναι οτι τα drums καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο μέρος του φάσματος για να είναι εφικτή η αφαίρεσή τους με τέτοιο απλό τρόπο.  :)

Ακριβώς, μέχρι την τελευταία τελεία, όσα θα έλεγα κι εγώ. Αλλά το τρελάνατε το παιδί... νταξ, έφταιγε κι ο τίτλος... πολύ γκραν γκινιόλ...

bestof100506.jpg

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου