boukas Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ε λοιπόν περίμενε λίγο.... Έψαξες στο φορουμ και δεν βρήκες; Πάνω σε αυτού του είδους τους μαγνήτες έχουν πέσει πολλές προτάσεις κατά το παρελθόν "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Άλλαξα το θέμα, μιας και τώρα κοιτάω και τα πιό οικονομικά!!! GFS λοιπόν...τι λέτε? ??? ποιοι κάνουν για αυτά που λέω?? Υπ'όψιν οι μαγνήτες θα μπούν στη θέση των παλιών σε μία epiphone G310...Άρα πειτε μου ένα neck & bridge που θα κάνουν για να παίζω μπλoύζ και τζαζ και Ροκ με καθαρό όμορφο ήχο...αλλά να μπορούν να χώσουν και σε ένα Deep Purple!!! Αντε να πάρω επιτέλους 2 βδομάδες το ψηρίζω!!! ;D ;D ;D http://store.guitarfetish.com/v59alpacl.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ισως και mean90 για μαλακό ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 μπες στο youtube και κανε search για gfs. εχει αρκετο υλικο ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίοι είναι και οι Cyber Johnnies. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε καλό θα είναι να μην αλλάζεις έτσι χαλαρά θέμα και τα ποστς σου γιατί τα υπόλοιπα ποστς που απαντούν στην αρχική σου ερώτηση μένουν ξεκρέμαστα. Αν θες να ρωτήσεις κάτι έξτρα, συνεχίζεις απλώς το θρεντ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίοι είναι και οι Cyber Johnnies. Πολύ καλοί, συμφωνώ, αλλά δυσέυρετοι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Ο SD Jazz-neck ειναι πολυ "καθαρος" μαγνητης και με οσα ακριβως μπασσα χρειαζονται για να μην "μπουκωνει" η κιθαρα!Για τον jeff beck δεν μπορω να εκφερω γνωμη... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2008 Όντως έχετε δίκιο!!!! ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2008 Εγω εχω GFS σε epi lp special σε bridge (loudmouth) και neck (lipstick) Αμα θες τα καθαρα που λες, θα σου ελεγα να ριξεις μια ματια στον λιπστικ. Εχει εκπληκτικα καθαρα, ενω μπορει να σπλιταρει κιολας, και με το σπλιτ βλεπεις διαφορα σε σχεση με το οταν ειναι διπλος. Φυσικα τωρα το ειδος των καθαρων παιζει ρολο και απο τον ενισχυτη σου. Εγω με ποντ προ, εχω πετυχει απο... μπασατα καθαρα, μεχρι crystal clear με πολυ clarity και πριμα με αυτους τους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση