Προς το περιεχόμενο

Τα χαλια μας τα μαυρα..

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α, να διευκρινήσω ότι ανήκω σε εκείνους που θεωρούν ΚΑΘΕ διαμαρτυρία και κινητοποίηση ως περιττές. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε αλλαγή προς το καλύτερο είναι προϊόν προσωπικής προσπάθειας και εργασίας. Ασφαλώς μία ομάδα εργαζομένων δικαιούται να διαπραγματευθεί τις συλλογικές της συμβάσεις, αλλά δεν δικαιούται να το κάνει ενοχλώντας εμένα διότι εγώ δεν είμαι πολιτικός. Τόσο απλό είναι.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 238
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Α, να διευκρινήσω ότι ανήκω σε εκείνους που θεωρούν ΚΑΘΕ διαμαρτυρία και κινητοποίηση ως περιττές. Πιστεύω ότι οποιαδήποτε αλλαγή προς το καλύτερο είναι προϊόν προσωπικής προσπάθειας και εργασίας. Ασφαλώς μία ομάδα εργαζομένων δικαιούται να διαπραγματευθεί τις συλλογικές της συμβάσεις, αλλά δεν δικαιούται να το κάνει ενοχλώντας εμένα διότι εγώ δεν είμαι πολιτικός. Τόσο απλό είναι.

δεν ειναι λιγο εγωκεντρικο αυτο?

Presets Suck!

Όχι, αλήθεια λέω: δεν είμαι πολιτικός.

ακριβως εισαι κομματι της κοινωνιας και ενεργεις αντιστοιχα προς το κοινο καλο εφοσον αυτο συμφερει και σενα.

φυσικα παντα με τη δικια σου κριση

Presets Suck!

Δεν είμαι κατά των συνδικαλλιστών, αλίμονο αν καταργηθούν, αλλα για το συγκεκριμένο θέμα υποστήρίζω μεταμεσονύχτια λειτουργία του μετρό καθώς και όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Είμαι φοιτητής, μετακινούμαι με αυτά και έχω το άγχος να μην πάει 11 το βράδυ και μείνω στο δρομο και αναγκαστώ να πληρώσω ταξί. Παντού στην Ευρώπη τα ΜΜΜ είναι 24ωρα. Εμείς λούφα κλασικά. Δεν είναι πολυκατάστημα, είναι μέσα μαζικής μεταφοράς που εξυπηρετούνε τόσο κόσμο και όλοι θα ήθελάν να λειτουργούν 24 ώρες. Δεν καταλαβαίνω ποιό το πρόβλημα των συνδικαλιστών... Θα πληρώνονται και πάλι, νέες θέσεις εργασίας, κλπ κλπ κλπ.

Όταν βλέπω κάτι τέτοιες "κοντρες" απο μου ανάβουν τα λαμπάκια. Λες και το κάνουν επίτηδες.

Επίσης δεν δικαιούσαι λοιπόν και συ να ψηφίζεις γιατί ενοχλείς εμένα, αφού ψηφιζω το χψδ κόμμα. Είσαι σε "δημοκρατία" η όχι? Αφού είσαι, αναγκαστικά θα δεχτείς το συνταγματικό δικαίωμα της πορείας και της διεκδικησης.Πρώτον αυτό.

Δευτερον. Αν δεν υπήρχαν καποιες διεκδικησεις παλαιότερα, είτε θα είμασταν ακόμα χειρότερα από τώρα, είτε δεν θα είχαμε αλλάξει πολίτευμα. Αυτό σου λέει κάτι?

Τριτον. Δεν θεωρείς ότι είσαι υποχρεωμένος να αφήσεις στην επόμενη γενιά κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις εσύ τώρα? Αν ναι, πως θα το πετύχεις? Μέσα από την προσωπική βελτίωση και μόνο?

Θα πληρώνονται και πάλι, νέες θέσεις εργασίας, κλπ κλπ κλπ

Πως είσαι τόσο σίγουρος για αυτό?

Κill the wise one!

ακριβως εισαι κομματι της κοινωνιας και ενεργεις αντιστοιχα προς το κοινο καλο εφοσον αυτο συμφερει και σενα.

φυσικα παντα με τη δικια σου κριση

Αυτό λέω και εγώ. Αλλά για να "ενεργώ προς το κοινό καλό" έχω το δικαίωμα να επιλέγω εγώ (και μόνο εγώ) το πως θα το πράξω. Ο κάθε άνθρωπος για να ενεργήσει χρειάζεται χώρο και ελευθερία κινήσεων. Όπως δεν περιορίζω εγώ την ελευθερία των άλλων, δε θέλω να περιορίζεται η δική μου.

Mea Culpa

Όπως δεν περιορίζω εγώ την ελευθερία των άλλων, δε θέλω να περιορίζεται η δική μου.

η αλληλεγγυη δεν υπαρχει δηλαδη στο λεξιλογιο σου παρα μονο το η δικη σου ελευθερια. δεν εχουν ολοι τις δικες σου ανεσεις. οποιες εχεις τελος παντων

Presets Suck!

Θα πληρώνονται και πάλι, νέες θέσεις εργασίας, κλπ κλπ κλπ

Πως είσαι τόσο σίγουρος για αυτό?

Τσάμπα θα δουλεύουν? Και αμα προστεθούν 6 ώρες λειτουργίας επιπλέον δεν είναι ένα μεροκάματο = μια θέση εργασίας σε κάθε πόστο?

Και μην μου πεις "τα ίδια λεφτά με τους μεσημεριανούς θα παίρνουν και θα δουλέυουν βάρδιες + εκμετάλευση για ψίχουλα κλπ κλπ κλπ". Όταν όλη η νεολέρα γυρίζει στα κλαμπάκια μέχρι τις 5-6 το πρωί, θα έχει πρόβλημα να εργάζεται βράδυ? Το ίδιο έγινε και με το συνεχόμενο ωράριο των καταστημάτων. Πάλι ψευτοαριστεροκόντρες για εκμετάλευση κλπ κλπ. Εγώ αυτά τα βλέπω σαν νέες θέσεις εργασίας = μείωση ανεργίας.

Και σημείωση ότι το Αττικό Μετρό είναι ιδιωτική εταιρία και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ (+ είναι απο τα καλύτερα μετρό στην Ευρώπη - αφού το κάναμε τελευταίοι όπως πάντα). Όποτε μπαίνω μέσα καμαρώνω για την οργάνωση και το πώς διατηρούν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια τέτοια εταιρία είναι κακοπληρωτής στους εργαζόμενους.

η αλληλεγγυη δεν υπαρχει δηλαδη στο λεξιλογιο σου παρα μονο το η δικη σου ελευθερια. δεν εχουν ολοι τις δικες σου ανεσεις. οποιες εχεις τελος παντων

Και βέβαια υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Έχω πάει πολλές φορές να βοηθήσω φίλους που μετακομίζουν ή βάφουν το σπίτι τους.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου