Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Tι ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις απο αυτο που ειπα? Φίλε μου δεν νομίζω ότι πρέπει να μου μιλάς έτσι... :( Στο κάτω κάτω δεν θα σφαχτώ με έναν καλό διαδικτυακό μου φίλο για τις μ@λ άλλων ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Tι ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις απο αυτο που ειπα? Φίλε μου δεν νομίζω ότι πρέπει να μου μιλάς έτσι... :( Στο κάτω κάτω δεν θα σφαχτώ με έναν καλό διαδικτυακό μου φίλο για τις μ@λ άλλων ;) Dont worry, δεν το ειπα για να "φωναξω", αλλα για να τονισω.(trademark by superfunk) Συγγνωμη, αν ηταν καπως ο τονος μου,δεν ηταν προθεση μου :) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Οκ βρε συ κανένα πρόβλημα, απλά το "δεν θες να καταλάβεις" είναι λίγο βαρύ...θέλω και πάντα προσπαθώ να καταλάβω τι γράφει ο καθένας μας. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μπορεί να μην κλείσει, αλλα μπορεί ανετά να πουληθεί σε ιδιώτη, το οποίο είναι απαράδεκτο.) Oχι απλως ειναι απαραδεκτο.........αλλα μακαρι χιλιες φορες να πουληθει οχι σε εναν αλλα σε εκατο ιδιωτες........και αυτο αλλα και οποιαδηποτε αλλη κρατικη δομη (πλην υγειας) καλουμαι εγω σαν φορολογουμενος να πληρωνω για να υπολειτουργει, για να διοριζει καθε κομμα τους πρασσινο-μπλε-κοκκινο-φρουρους του, για να το παιζει το κρατος (με κατα τεκμηριο αποτυχημενο τροπο) επιχειρηματιας, για να αραζουν μερικοι βολεμενοι, οι οποιοι θα την κανουν τσιφλικι τους και μολις αναφωνησει κανεις κατι περι ιδιωτικοποιησης θα μου κουνησουν το σημαιακι του αγωνα για τα εργατικα δικαια. Και αν θες και γιατι εχει αποδεχθει οτι την ιδια δουλεια μπορει να την κανει και ο ιδιωτης καλυτερα (και φτηνοτερα). Ειλικρινα θελω να μου εξηγησεις τους λογους της αντιπαθειας σου προς την ιδιωτικοποιηση.(τους ξερω αλλα λεμε τωρα.......) Αλλα τι λεω????Ξεχασα οτι ζω στη χωρα οπου ολα τα προβληματα τα λυνει το κρατος ("που ειναι το κρατος??????????") οπου 30 χρονια μετα ακομα η"εοκ και το νατο ειναι το ιδιο συνδικατο", και οπου " ο νομος ειναι το δικιο του εργατη". Α κατι ακουσα για τη ΔΕΗ......το λεξικο διπλα εχει παραπομπη στη λεξη Ολυμπιακη (πρωην κερδοφορα επιχειρηση (οσο βρισκονταν στα χερια ιδιωτη) μετεπειτα προβληματικη πιου δεν προκειται να πουληθει στον αιωνα τον απαντα (ααααα το πετυχαν οι πονηρουληδες οι κρατιστες.....χασανε οι ιδιωτες το κελεπουρι). (Παρεπιπτονως η ΔΕΗ ειχε κερδη για εναν και μονο λογο.....γιατι ηταν μονοπωλιο, χρεωνε οτι ηθελε οποτε ηθελε......σκεψου λοιπον ποσο σκαρτο ειναι το συστημα οταν ακομα και με αυτους τους ορους δεν καταφερνει πλεον να ειναι κερδοφορα) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μπορεί να μην κλείσει, αλλα μπορεί ανετά να πουληθεί σε ιδιώτη, το οποίο είναι απαράδεκτο.) Ειλικρινα θελω να μου εξηγησεις τους λογους της αντιπαθειας σου προς την ιδιωτικοποιηση.(τους ξερω αλλα λεμε τωρα.......) Βρίσκονται στην προηγουμενη σελιδα. Δεν ειναι θεμα αντιπαθειας, ειναι θεμα ανησυχιας για το αν θα μπορεις να ζησεις σαν ανθρωπος, με ανθρωπινους μισθους(αναλογα με την θεση παντα και το τι εχει κανει ο καθενας), ανθρωπινα ωραρια και ανθρωπινους ορους εργασιας.Αυτα μονο και τιποτα αλλο. Θα μου πεις βεβαια "μ@λακες ειναι αυτοι που δουλευουν τοσες ωρες παραπανω?". Και η απαντηση μου ειναι οτι θα πρεπει να παιρνουμε σαν παραδειγμα το καλυτερο και οχι το χειροτερο. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Ναι μπορεί να μην κλείσει, αλλα μπορεί ανετά να πουληθεί σε ιδιώτη, το οποίο είναι απαράδεκτο.) Ειλικρινα θελω να μου εξηγησεις τους λογους της αντιπαθειας σου προς την ιδιωτικοποιηση.(τους ξερω αλλα λεμε τωρα.......) Βρίσκονται στην προηγουμενη σελιδα. Δεν ειναι θεμα αντιπαθειας, ειναι θεμα ανησυχιας για το αν θα μπορεις να ζησεις σαν ανθρωπος, με ανθρωπινους μισθους(αναλογα με την θεση παντα και το τι εχει κανει ο καθενας), ανθρωπινα ωραρια και ανθρωπινους ορους εργασιας.Αυτα μονο και τιποτα αλλο. Θα μου πεις βεβαια "μ@λακες ειναι αυτοι που δουλευουν τοσες ωρες παραπανω?". Και η απαντηση μου ειναι οτι θα πρεπει να παιρνουμε σαν παραδειγμα το καλυτερο και οχι το χειροτερο. Φίλε μου τελικά στο τέλος όλα είναι σχετικά Άλλος σε άλλη άκρη του κόσμου φτίαχνει ένα λειτουργικό και και δημιουργεί μια εταιρεία (microsoft) που το εισόδημα της είναι 20 φορές το εισόδημα όλης της Eλλάδος Άλλος στην άλλη ακρη του κόσμου προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με 50 ευρώ το μήνα όταν δεν προσπαθεί να αποφύγει σφαίρες που τον έχουν βάλει στοχο για γελείο λόγο.... Δεν ξερω για εσας αλλά εγω την λατρεύω την Ελλαδίτσα γιατι όσο και να με εκνευρίζει αλλά στο τέλος πάντα με κάνει να χαμογελώ. Έζησα στο εξωτερικό και έμαθα να εκτιμώ πολλά ασήμαντα πράγματα. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Eγώ δεν είμαι υπέρ κανενός αν δεν ξέρω όλα τα στοιχεία αλλά υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να απαντήσουμε εμείς οι ίδιοι πρώτα (sorry αν ξαναειπώθηκε αλλά δεν διάβασα όλες τις σελίδες). Αν ήμουν οδηγός metro και μου λέγανε ότι "φίλε από την άλλη βδομάδα δεν θα σχολάς στις 12 αλλά στις 2 πιλοτικά και βλέπουμε αργότερα και για πιο αργά" τότε αμφιβάλλω αν θα έλεγα ευχαριστώ και θα έκανα μόκο.Εσείς? Υγ. Please, μη μου πει κανείς "να μην γινόσουν οδηγός μετρό" γιατί αυτό δεν στέκει όπως π.χ. ο επαγγελματίας στρατιώτης που από στιγμή σε στιγμή πρέπει να είναι απίκο για να πάει και σε πόλεμο και δεν είναι όλη του η ζωή 7 με 3. Άρα πρέπει κάποιος πριν αποφασίσει (και εγώ μαζί) με ποιού το μέρος είναι, να σταθμίσει όλες τις πλευρές όπως π.χ. τους πρότειναν γενναία αύξηση στη βραδινή βάρδια ή όχι? Το συζήτησαν το μέτρο γενικότερα μαζί τους ή τους το είπαν λίγες μέρες πριν εφαρμοστεί (όπως ισχυρίζονται τουλάχιστον οι συνδικαλιστές). Τότε μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.Όμως μην κατακρίνουμε αμέσως τους εργαζόμενους ως φασίστες αν αυτά έγιναν εν αγνοία τους και κατάφορα εναντίον των συμφερόντων τους. (όλα αυτά απλώς προς προώθηση του ενδιαφέροντος θέματος). http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Παρόλο που δεν θέλεις να είσαι προκατειλλημένος, προχωράς στο αβίαστο συμπέρασμα ότι θα πούνε στον (όποιο) οδηγό του μετρό αυτό το πράγμα. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως το προφανές για εμένα από όλες τις τοποθετήσεις μας, είναι ότι ουσιαστικά είτε δημόσια είτε ιδιωτική, μια επιχείρηση ΜΠΟΡΕΙ να δουλέψει και σωστά και "ηθικά". Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει ένα σωστό πλαίσιο όλα θα δουλέψουν. Αυτό είναι όλο. Να υπάρξουν σωστοί νόμοι - και επιπλέον να εφαρμόζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2008 Αν ήμουν οδηγός metro και μου λέγανε ότι "φίλε από την άλλη βδομάδα δεν θα σχολάς στις 12 αλλά στις 2 πιλοτικά και βλέπουμε αργότερα και για πιο αργά" τότε αμφιβάλλω αν θα έλεγα ευχαριστώ και θα έκανα μόκο.Εσείς? Υγ. Please, μη μου πει κανείς "να μην γινόσουν οδηγός μετρό" γιατί αυτό δεν στέκει Sorry κιόλας, αλλά δηλαδή το προηγούμενο στέκει; Ρε παιδιά, μην είμαστε προκατειλημένοι, έλεος δηλαδή!!! Είπώθηκε κάτι τέτοιο; Και επιπλέον, "πιλοτικό για 2 μήνες" σημαίνει "και μετά βλέπουμε αν θα το συνεχίσουμε ή θα μείνουμε εδώ που είμαστε", όχι "και μετά βλέπουμε για πιο αργά". Δηλαδή με τρελαίνει αυτό το πράγμα. Δε γίνεται να λένε ότι θα φτιάξουν κάπου θέσεις για παρκάρισμα κι εμείς να φτάνουμε στο "προφανές" συμπέρασμα ότι μετά από δυο χρόνια εκεί θα έχει γίνει πετρελαιοπηγή και μάλιστα να ξέρουμε και ποιος θα τρώει λεφτά τότε. Έλεος. Και τέλος πάντων ΑΝ πάει να γίνει κάτι τέτοιο ας διαμαρτυρηθούμε τότε να το αποτρέψουμε!! Δε μπορεί όμως να διαφωνούμε με το γκαράζ γιατί φοβόμαστε την πετρελαιοπηγή! Και ρε γμτ, αυτό ακριβώς κάνουμε!!! Δε γίνεται να λέμε "να μην επεκταθεί το ωράριο" επειδή φοβόμαστε μήπως βάλουν τους εργαζόμενους στο μετρό να δουλέψουν παραπάνω. ΑΝ πάνε να κάνουνε κάτι τέτοιο να διαμαρτυρηθούμε!! Αλλά δε γίνεται με εικασίες ρε γμτ μου να απορρίπτουμε τα πάντα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση