trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Οι ποδηλάτες στην Αθήνα είναι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ οι έρμοι. Μην τους τη πέφτουμε, χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δυστυχως επειδη εχω σπιτι και σε μια πολη που στην κυριολεξια ΑΝΗΚΕΙ στα ποδηλατα (Βερολινο) μπορω να σου πω οτι χειροτερη πολη απο την Αθηνα για ποδηλατα δεν υπαρχει. Καταρχην η ιδια η πολη ειναι κατα 70% ανηφορικη με πολυ εντονες κλισεις (φαντασου π.χ να ζεις στου...Ζωγραφου...ουτε ο νικητης του Tour de France να εισαι δεν θα τα καταφερεις να τη βγαλεις καθαρη.. ;D) Κατα δευτερον και να γινουν ποδηλατοδρομοι στις .."μεγαλες" (λεμε τωρα..) λεωφορους της Αθηνα πανω ή διπλα στα πεζοδρομια και παλι δεν θα χωρανε,ενδεικτικα σου λεω οτι τα πεζοδρομια στο Βερολινο πανω στα οποια υπαρχουν οι ποδηλατοδρομοι ειναι τουλαχιστον....10 μετρα πλατος...εδω 10 μετρα πλατος δεν ειναι ο..δρομος,ποσο μαλλον το πεζοδρομιο ::) Δεν μιλαμε βεβαια για τους παραδρομους (που ειναι και το 90% των αθηναϊκων δρομων) οπου η ασφαλης κινηση των ποδηλατων μαζι με τα Ι.Χ ειναι απλα αδυνατη. Για αλλες πολεις της Ελλαδας με πιο flat...κατασκευη (Βολος,Χανια κτλ) σιγουρα το ποδηλατο ειναι καλη λυση στην Αθηνα ομως το βλεπω πολυ χλωμο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Για αλλες πολεις της Ελλαδας με πιο flat...κατασκευη (Βολος,Χανια κτλ) σιγουρα το ποδηλατο ειναι καλη λυση στην Αθηνα ομως το βλεπω πολυ χλωμο.... flat ειναι αλλα να δεις πως οδηγουν εδω...(για χανια μιλωντας παντα) βεβαια την εχω κι εγω την καγκουρια μεσα μου με το ποδηλατο μιας και στα νιατα μου κατεβαινα αγωνες και με καιει ακομα ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Οι ποδηλάτες στην Αθήνα είναι ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ οι έρμοι. Μην τους τη πέφτουμε, χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια. Ως ένας έως πρότινος συστηματικός ποδηλάτης σε ευχαριστώ θερμά για τη διάγνωση, όπως επίσης και για τη λύση που είχες την καλοσύνη να προτείνεις. Και μένω και Ζωγράφου.. (Καλά, Γουδί...) Το ποδήλατο στην Ελλάδα είναι θέμα παιδείας των αυτοκινητιστών. Για αυτό είναι καταδικασμένο. Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Δυστυχως επειδη εχω σπιτι και σε μια πολη που στην κυριολεξια ΑΝΗΚΕΙ στα ποδηλατα (Βερολινο) μπορω να σου πω οτι χειροτερη πολη απο την Αθηνα για ποδηλατα δεν υπαρχει. Αυτό ακριβώς εννοώ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Και μένω και Ζωγράφου.. (Καλά, Γουδί...) Είσαι πολύ γλυκούλης... Και εγώ ρε παπάκι οδηγούσα επί 12 χρόνια (Ζωγράφου και Γουδί επίσης.. κοίτα να δεις σύμπτωση), γι' αυτό και λέω αυτά που λέω. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Με 3 λοφους στο ευρυτερο κεντρο και 3 βουνα γυρω γυρω η Αθηνα σιγουρα δεν ειναι η καταλληλη. Εχει ομως ενα μεγαλο κομματι που ειναι φλατ. Και τελος παντων 1 λιγοτερο αυτοκινητο να βγει στο δρομο παλι κερδος ειναι. Στην ευρωπη εχω ταξιδεψει αρκετα εχω δει πως ειναι. Καποια στιγμη θα αλλαξει η νοοτροπια και εδω. Παντως η δικαιολογια της απαγορευσης στο Μετρο ειναι τουλαχιστον γελοια. τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Και μένω και Ζωγράφου.. (Καλά, Γουδί...) Είσαι πολύ γλυκούλης... Και εγώ ρε παπάκι οδηγούσα επί 12 χρόνια (Ζωγράφου και Γουδί επίσης.. κοίτα να δεις σύμπτωση), γι' αυτό και λέω αυτά που λέω. Καλα τα λες. Αλλα οταν λες αυτα που λες βαλε και κανενα smilie. Μην κανεις οικονομια στο πληκτρολογιο τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Το ποδήλατο στην Ελλάδα είναι θέμα παιδείας των αυτοκινητιστών ειναι θεμα ΤΙ??? :) :) :) :) :) :) :) :) Σοβαρα τωρα... Δεν ειναι θεμα μονο παιδειας των αυτοκινητιστων (που ετσι κι αλλοιως ειναι ανυπαρκτη) αλλα και θεμα παιδειας ΟΛΩΝ οσων κινουνται στο δρομο (γιατι εχουν κυκλοφοριακη παιδεια η μοτοσυκλετιστες ή οι ΠΕΖΟΙ??) Δυστυχως ομως ειδικα στην Αθηνα ακομα και παιδεια να ειχαμε ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κινηθουν ποδηλατα με πληρη ασφαλεια για τον απλο λογο οτι δεν χωρανε οι ποδηλατοδρομοι στην αναρχη αυτη πολη,εδω οι ΠΕΖΟΙ δεν μπορουν να κινηθουν ΝΟΜΙΜΑ (δηλ. πανω στα πεζοδρομια μια και αυτα ειτε ειναι ανυπαρκτα,ειτε εχουν λακουβες ,ειτε εχουν πανω τους μηχανακια και αυτοκινητα...),θα μπορεσουν τα ...ποδηλατα?....αστα αυτα για πολεις εκτος Μεσης Ανατολης :) (γιατι η Αθηνα ΕΙΝΑΙ μεσοανατολιτικη πολη) Μη ξεχνας οτι οπου υπαρχει μαζικη κινηση ποδηλατων στην Ευρωπη υπαρχουν & τελεια σχεδιασμενοι ποηλατοδρομοι.. Εκτος κι αν το κανουμε ΠΕΚΙΝΟ και εδω μπας και σωθουμε... :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2008 Για να καταλαβεις τι εννοω.. αυτο ειναι ενα τυπικο ΣΤΕΝΟ Βερολινεζικο πεζοδρομιο (απο αυτα που υπαρχουν στους...παραδρομους..)με τον κοκκινο ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ του αυτο ειναι ενα τυπικο... πεζοδρομιο...σε εναν ΜΕΓΑΛΟ κεντρικο ΑθηναΪκο δρομο (οδος ΚΥΨΕΛΗΣ) ΠΟΥ θα τον βαλεις τον...ποδηλατοδρομο?? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση