whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Λες ΟΟΟΟΛΟΙ αυτοι να ειναι τοσο κουφοι και λαλακες και να τον εχουν ΑΟΡΙΣΤΑ ως εναν απο τους καλλιτερους κιθαριστες? Δεν πειραζει. Τι να κανουμε? Η Ελλαδα βλεπεις δεν μπορει να ξεπερασει ευκολα το τσιφτετελι και κυριως ο Ελληνας δεν δεχεται ευκολα (δηλ. ΚΑΘΟΛΟΥ) υποδειξεις αλλων ωστε να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ καμμια φορα. Δεν πειραζει (δις). Παντως, στα κρυφα βαλε κι ακου οποιοδηποτε απο αυτα που ειπε ο Lukather (ιδιως το Lobotomys- Candyman) και πες οτι το "ανακαλυψες" μονος σου. Α εβγαλε και καινουργιο ΜΟΛΙΣ, το οποιο μαμαει, ΠΑΛΙ playloud οταν ακούγαμε lukather εσύ στριφογυρνούσες στην θερμοκοιτίδα και έπρηζες τις φουκαριάρες τις νοσοκόμες. εγώ δεν μείωσα κανέναν αντιθέτως απλά ζήτησα να ανεβάσει ένας χριστιανός ένα απτά κορυφαία σόλο του lukather να ξεστραβωθούμε και εμείς οι ανίδεοι. Σε ενοχλεί παλικαράκι μου γλυκό που σου ζητάω επιχειρήματα? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 "θρυλικο", "ειδωλο"....... ωραιες λεξεις. Δεν ειναι ηρωας του 21 ρε μεγαλε ουτε εχει παιξει το σολο του Hotel California (αν το θεωρεις θρυλικο σολο). Μονο αυτοι οι κιθαριστες υπαρχουν δηλαδη? Αν ειναι ετσι τοτε ο κακομοιρης ο John Mc Laughlin (και κανα εκατομμυριο αλλοι) ειναι για τα μπαζα γιατι κανενα του solo δεν ειναι "θρυλικο" μονος σου μιλας μονος σου απαντας... :o πες μας και εσυ τι καιρο θα κανει αυριο ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Σε ενοχλεί παλικαράκι μου γλυκό που σου ζητάω επιχειρήματα? w προκαλώ κάποιον να ανεβάσει το καλύτερο* σόλο του lukather και να μας δώσει εξηγήσεις τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει ως κιθαρίστας ανάμεσα από εκατομμύρια πιτσιρικάδες.(που κατά την γνώμη μου πολλοί από αυτούς τον έχουν για πρωινό) *είτε αυτό λέγεται ταχύτητα, είτε ευρηματικότητα, είτε μουσικότητα, είτε συναίσθημα ΥΓ : και όχι το χαζό επιχείρημα ‘έχει παίξει με πολλούς και όλοι (αόριστα) των αναγνωρίζουν ως κιθαρίστα. τα δικα σου επειχηρηματα δεν ειναι κ τοσο ατρανταχτα whitenoise :-\ επιεικως το εχεις ''σκισει'' το thread >:( -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=m8Ikf0XyivA πω πω τι κανει το παλικαρι ρεεεεεεεεε.. ;D ;D ;D ;D ;D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 plusyear εισαι αδικος! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Οσο καλος κιθαριστας και να ειναι τεχνικα, εχει τεραστιο προβλημα αισθητικης, το οποιο στα δικα μου ματια τον κανει να φαινεται αστειος. Με αυτη την προσεγγιση συμφωνω περισσοτερο, αφαιρωντας ισως τη λεξη "αστειος"..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 καλούλης είναι...βέβαια ναι, ψιλολείπει η αισθητική :-\αλλά εντάξει είναι καθαρός...τέλος πάντων γούστα παιδιά...!!! :D Do not fight!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχ, ωραιος εισαι, γραφικος. Τελος παντων, δεν μπορω να ασχολουμαι μαζι σου. Κι αν ακουγες Lukather απο τοτε που ημουν εγω κι εγω δεν ξερω (δηλ πριν 40 χρονια) τοτε μαλλον εχεις αρκετο υλικο και δεν χρειαζεται να ανεβασει κανενας και τιποτα, αλλα εισαι τοσο ασχετος που λες οτι σου κατεβει. Τελος παντων απαντα οτι θες, δεν θα ξανασχοληθω. (Και ξαναλεω, πατε και βαζετε ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Ενταξει ισως το παρακανα με το αστειος, να το κλεισουμε στο αστειουλης? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχ, ωραιος εισαι, γραφικος. Τελος παντων, δεν μπορω να ασχολουμαι μαζι σου. Κι αν ακουγες Lukather απο τοτε που ημουν εγω κι εγω δεν ξερω (δηλ πριν 40 χρονια) τοτε μαλλον εχεις αρκετο υλικο και δεν χρειαζεται να ανεβασει κανενας και τιποτα, αλλα εισαι τοσο ασχετος που λες οτι σου κατεβει. Τελος παντων απαντα οτι θες, δεν θα ξανασχοληθω. (Και ξαναλεω, πατε και βαζετε ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΟ) playloud,εκτός απτό 'κρύο' αστείο μου με την ηλικία σου,σε προσέβαλα προηγούμενος? γιατι το κανεις συνεχως? δεν έχω δικαίωμα να μην μου αρέσει και να μην θεωρώ εγω προσωπικα σπουδαίο έναν κιθαρίστα που μπορεί να ξετρελαίνει εσένα? λιγο σεβασμος,ολοι εχουμε τα ορια μας προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση