tzelkos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Για δείτε πανω στο τραπεζακι με τι ηχογραφεί ο φοβερός και τρομερός steve lukather sto studio...http://www.youtube.com/watch?v=G32g89X8M38.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 ηταν νεος και αμυαλος,τι να κανουμε εφαγε ολα τα λεφτα που εβγαλε με τους toto και τωρα ηχογραφει με pod που πηρε απο thomann ;D παντως ο ηχος του δεν μου αρεσε ποτε,ουτε με τους toto :-\ προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 και δεν είναι ο μόνος.πολλοι,παρα πολλοί ηχογραφούν πλέον με αυτά τα κόκκινα διαβολεμένα μηχανηματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 παντως ο ηχος του δεν μου αρεσε ποτε,ουτε με τους toto :-\ >:( >:( >:( :( :o ::) :-X :-\ :'( :-[ αισχος τι ειναι αυτα που ακουγονtαι εδω μεσα.....επρεπε να τον ακουσεις στο live που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ που εκανε τον ΣΠΑΘΑ να μοιαζει σαν να παιζω εγω με τον SATRIANI...μην τρελαθουμε κιολας.Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους κιθαριστες που πολλα χρονια επαιζε με αυτους τους χαλια ενισχυτες πως τους λενε να δεις αααα SOLDANO και κατι αλλο .δεν μας δειχνει μετα το pod τι ακολουθει....ελα μην τα ισοπεδωνουμε ολα αμαρτια ειναι... http://www.youtube.com/watch?v=3tIMGuuvYX8 RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 παντως ο ηχος του δεν μου αρεσε ποτε,ουτε με τους toto :-\ >:( >:( >:( :( :o ::) :-X :-\ :'( :-[ αισχος τι ειναι αυτα που ακουγονtαι εδω μεσα.....επρεπε να τον ακουσεις στο live που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ που εκανε τον ΣΠΑΘΑ να μοιαζει σαν να παιζω εγω με τον SATRIANI...μην τρελαθουμε κιολας.Μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους κιθαριστες που πολλα χρονια επαιζε με αυτους τους χαλια ενισχυτες πως τους λενε να δεις αααα SOLDANO και κατι αλλο .δεν μας δειχνει μετα το pod τι ακολουθει....ελα μην τα ισοπεδωνουμε ολα αμαρτια ειναι... http://www.youtube.com/watch?v=3tIMGuuvYX8 και για τους παραπάνω λόγους είναι αναγκασμένος να γουστάρει? ε όχι εμένα δεν μου αρέσει ο ήχος του και ας παίζει και με ντίζελ (και με αμόλυβδη) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 αισχος τι ειναι αυτα που ακουγονtαι εδω μεσα.....επρεπε να τον ακουσεις στο live που εκαναν στην ΕΛΛΑΔΑ που εκανε τον ΣΠΑΘΑ να μοιαζει σαν να παιζω εγω με τον SATRIANI... Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
si_rah Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Απο τους πιο μελωδικους κιθαριστες που υπαρχουν!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω. Ναι αμα έχεις ακούσει ΜΟΝΟ το Hold the line, λογικό να έχεις αυτή την εντύπωση. Λατρεύω το Σπάθα, αλλά όπως λέει και το νικ μου, ο Λούκαθερ είναι φοβερά απίστευτος κιθαρίστας. Κάντε μια έρευνα στο γιουτιουμπ και ανοίξτε επιτέλους τα ΑΥΤΙΑ σας! http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ θα ηθελα να το δω αυτο....επιφυλασσομαι παντως....Παντως ασχετως του αν τον...............ταπωσε ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D το παιξιμο του Σπαθα μου φαινεται απειρως πιο εφευρετικο απο το.................Hold the line....Eιπαμε ειμαστε Ελλαδιτσα αλλα μην θεοποιουμε οτι ερχεται απ'εξω μονο και μονο επειδη....ερχεται απ'εξω. Ναι αμα έχεις ακούσει ΜΟΝΟ το Hold the line, λογικό να έχεις αυτή την εντύπωση. Λατρεύω το Σπάθα, αλλά όπως λέει και το νικ μου, ο Λούκαθερ είναι φοβερά απίστευτος κιθαρίστας. Κάντε μια έρευνα στο γιουτιουμπ και ανοίξτε επιτέλους τα ΑΥΤΙΑ σας! τον ξέρουμε τον lukather πολύ καλά φιλαράκι. ο κιθαρίστας του Βασίλη τερλεγκα δεν είναι?? ;D ;D σοβαρά τώρα,δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο ως κιθαρίστας(αν έχει συμβάλει δραστικά στην σύνθεση κάποιων πραγματικά πολύ καλών κομματιών των toto τότε του αξίζουν συγχαρητήρια,…αλλά μόνο για αυτό) κατά την γνώμη μου βέβαια ;) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2008 Πως εισαι τοσο σιγουρος οτι εχω ακουσει μονο το hold the line......???Προσπαθω να ανοιξω τα αυτια μου (επιτελους) αλλα...........με εμποδιζει το νικ σου (οπως και εσενα εξαλλου)....... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση