Giorgos Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2005 Μέχρι πριν από λίγες μέρες χρησιμοποιούσα το Cubase Vst 32 και soundfonts τα οποια φόρτωνα στη βάση δεδομένων του SounfFont Bank Manager της κάρτας ήχου (2ZS Platinum Pro) χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.Με το Cubase SX, σε κάθε εκκίνηση του προγράμματος, η βάση δεδομένων με τα soundfonts εξαφανίζεται!!! :evil: :evil: Μένουν δηλαδή μόνο τα default όργανα της κάρτας! :?: :!: :?: :!: :evil: Το ιδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Nuendo!!! :evil: Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει ή τι δεν κάνω σωστά σ'αυτή την ιστορία;;;;;; Thanks! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Στο manual δεν λέει τίποτε για το θέμα; Ούτε στο on-line help; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Το ψάχνω από προχτές...δεν έχω βρεί κάτι ακόμα.... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Αν η δουλειά σου στηρίζεται κατά σοβαρό ποσοστό σε sound fonts κάνε το κόπο πάρε to Sonar και ξέχασε όλα τα προβλήματα, καθότι ο τρόπος που τα διαχειρίζεται είναι μίλια μπροστά από τα υπόλοιπα Daw's :wink: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Thanks για την συμβουλή! :wink: Θα το κοιτάξω! Απλά έχω αρπαχτεί με την περίπτωση και δεν θα το βάλω κάτω αν δεν βρώ άκρη!! :twisted: Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας γ**** τρόπος να δουλέψει σώστα!!!! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iannisro9 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2005 Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και το Halion το οποίο φορτώνει soundfonts. Βεβαια τους μετατρέπει σε programs για το sampler, αλλά νομίζω πως αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tuff_P Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 Έχω ένα ανάλογο πρόβλημα. ( ίδια κάρτα ίδιο πρόγραμμα ) Έβαλα τους KX Drivers και δεν έχω καθόλου Sound Fonts ! :evil: Βέβαια πρόσεξα ότι στους KX Drivers μπορείς να φόρτωσης Sound Fonts Αλλά από πού θα τους βρω; (της 5.1 Πάνω από όλα ) 8O Θα δουλεύουν στο winamp ώστε να μπορώ να ακούω MIDI; Πιεψε ( Piece ) 8) uff P. *Μάγος* ~Hip-Hop Salonika~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 Υπάρχει ενα vst plug in που φορτώνει τα sounfonts είτε και το halion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2005 Για την ιστορία λοιπόν....με ένα απλό reinstall του προγράμματος όλα δουλεύουν ρολόι!!!! :) :) :) :) :) Ευχαριστώ για όλες τις προτάσεις...!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση