elavd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Σήμερα έπιασα και εγώ ράδιο με ένα Wah που δοκίμασα. Το δικό σου τι μάρκα είναι Jasemeister; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Είναι το NS Wah του Jam. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Είναι το NS Wah του Jam. Ενδιαφέρον...Με το ίδιο έπιασα κι εγώ... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως να το πήγαινες απυεθείας στον JAM να στο διορθώσει; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Του χω ζητησει πολλακις του JAM να μου φτιαξει ενα πεταλι που να πιανει ραδιοφονικες εκπομπες και συνεχεια με βριζει. Τωρα μαθαινω πως οχι μονο το εφτιαξε, το μοιραζει δεξια και αριστερα..για να κανω ενα τηλεφωνακι... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό θα κάνω, να γνωριστούμε και από κοντά. Έμαθα έχει και μια ωραία τέλε.... Εννοείται ότι η διόρθωση που θα ζητήσω είναι να πιάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σταθμό :P ;D ;D ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2008 Eχει 2 ωραιες τελε... Η μια ειναι πρωην μου...σνιφ...Καταραμενη αναγκη...;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2008 Ενας φιλος μια φορα εκει που επαιζε κιθαρα και τζαμαρανε εναν φιλο του που επαιζε drums, επιασε με τον ενισχυτη του συνομιλια πιλοτων αεροπλανου!!!!Ημαρτον....και ακουγοταν πεντακαθαρα απο το μεγαφωνο του ενισχυτη!εναν 25w ibanez τρανσιστορ! Μια αλλη φορα πριν πολλα χρονια πολυ πριν βαλω internet στο σπιτι μου, για να μην θεωρηθει μπλεξιμο γραμμων, απιασα τηλεφωνικη συνομιλια με κατι ηχεια την πλακας στο PC μου!!! Να σημειωθει οτι κανενας εκεινη τη στιγμη δεν μιλουσα στο σπιτι μου ουτε με τηλεφωνο ουτε με κινητο.... ;D Αυτο θα πει υποκλοπη! NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KTStillDrunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια επαιζα σε μαγαζι και δεν ανοιγαμε πολυ τον ενισχυτη γιατι επιανε ΕΡΑ Σπορ... Ειχαμε ακουσει πολλους αγωνες!!!! I Am The Lizard King...I Can Do Anything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 χαχα...εγω μια μερα jamαρα με ενα φιλο μου και σε καποια φαση μ κανει... "ρε συ...ακους τπτ?" ??? και σταματαω και γω και ακουω απτο υπερπεραν καποιον να μιλαει... και η φωνη εβγαινε απτον rocktron που επαιζα... χαχαχα...ειχε πιασει βουλγαρικο σταθμο!!!χαχαχα :D :D επρεπε να τον δουλεψω τον αλλο... να τον βγαλω τρελο!!! χαχαχα ;D -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση